Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

27 December 2016

Plan Percutian di Tahun Baru 2017

Plan Percutian di Tahun Baru 2017

Lagi beberapa hari tahun 2016 bakal melabuhkan tirainya. Alhamdulillah tahun 2016 ini banyak kenangan manis yang telah tercipta (ewah). Buat...

19 December 2016

Review Pengguna Handphone Xiaomi Redmi 3

Review Pengguna Handphone Xiaomi Redmi 3

Harini mood nak review gadget la pulak. Nak review handphone Xiaomi Redmi 3 yang dah aku pakai almost 7 bulan camtu. Beli dekat lelong.my j...

5 December 2016

Percutian ke Bandung, Indonesia-Day 3

Percutian ke Bandung, Indonesia-Day 3

Kita sambung entry day 3 di Bandung ye. Punyalah lama nak ada sambungan kan (haha). Jemput baca dulu Day 1 Bandung and Day 2 Bandung . Har...

29 November 2016

Bestnya Shopping Online Sambil Kumpul Duit di ShopBack

Bestnya Shopping Online Sambil Kumpul Duit di ShopBack

Suka Shopping Online? Nak tak bila korang shopping online kemudian duit korang dapat balik? Serious weh aku baru tahu kewujudan 1 online sho...

28 November 2016

Dinner Seafood & King Crab di Manhattan Fish Market, Cyberjaya

Dinner Seafood & King Crab di Manhattan Fish Market, Cyberjaya

Lama dah takde entry pasal makan-makan. Bukan dah tak suka makan, bahkan sekarang ramai betul orang duk tegur makin berisi. Allahu. Dah kena...

17 November 2016

Promosi Hebat Percutian Hujung Tahun 2016 di Traveloka

Promosi Hebat Percutian Hujung Tahun 2016 di Traveloka

Rasa macam sekejap je dah akhir tahun. Dah tak sampai 2 bulan nak masuk tahun baru 2017. Sepanjang tahun 2016, sakan jugak aku bercuti-cuti ...
Percutian Ke Bandung, Indonesia–Day 2

Percutian Ke Bandung, Indonesia–Day 2

Hari kedua di Bandung, bangun seawal 5.00 am. Dekat sana around pukul 4.00 am dah Subuh. Then pukul 6.00 am turun breakfast di Hotel Aston B...