loading...

Shopping Online Barangan Murah di ezbuy Malaysia

Ada sesiapa yang kaki shopping online tak dekat sini? Nie nak bagitahu berita gembira untuk kaki shopping online. Ada 1 online shop dari oversea ini dah melebarkan sayapnya ke Malaysia pulak. Online shop apa lagi kalau bukan ezbuy Malaysia. ezbuy merupakan platform shopping online luar negara which is from China, Taiwan and USA yang terbesar di Singapore. Confirm nanti rakyat Malaysia pulak ketagih shopping online di ezbuy kan.

 

 

Pelbagai Barangan Dijual di ezbuy Malaysia

 

Pelbagai barangan anda boleh beli di ezbuy secara online. Macam all-in-one la. Macam-macam ada. Antara barangan yang dijual di sana ialah,

  • Women’s Clothing
  • Men’s Clothing
  • Toys, Mother & Kids
  • Shoes, Bags & Accessories
  • Home & Garden
  • Beauty & Health
  • Sports & Outdoors
  • Office & Stationery
  • Automotives
  • Mobiles & Tablets

 

website ezbuy malaysia

 

Harga Barangan di ezbuy Yang Murah & Berbaloi

 

Selain menawarkan pelbagai barangan, ezbuy Malaysia juga menawarkan harga yang berpatutan dan murah kepada pelanggannya. Tak percaya? Meh kita sama-sama usha tang mana murahnya barangan di ezbuy.

 

Pelbagai Pilihan Backpack yang murah

 

Korang yang suka travel, mungkin akan teruja melihat pelbagai pilihan backpack yang lawa dengan harga yang murah.

 

prime service ezbuy malaysia 

Men’s Clothing yang Smart

Antara barangan yang aku selalu beli online ialah baju. Di ezbuy, banyak pilihan baju yang smart and up-to-date. Semestinya murah!

 

tshirt lelaki di ezbuy

 

Pakaian Sukan Yang Stylo

Korang yang suka bersukan, confirm jatuh cinta dengan pakaian sukan yang dijual di ezbuy. Apijol sendiri pun dah terjebak sekali. Nak beli baju sukan baru. Barulah semangat sikit main badminton seminggu sekali ekeke.

 

pakaian sukan di ezbuy malaysia

 

 

Pakaian Wanita Yang Trendy

ezbuy Malaysia juga menawarkan pelbagai pakaian wanita yang cantik dan trendy. paling best, pakaian plus size pun ada tau. So, korang yang plus size tu jangan risau lagi. ezbuy ada untuk korang ye.

 

dresses perempuan di ezbuy

 

 

Barangan Mekap Untuk Girls Yang Suka Mekap

Girls yang sukakan peralatan mekap, confirm rambang mata bila membeli barangan mekap di ezbuy Malaysia. Apa taknya, macam-macam barangan mekap korang boleh jumpa dekat sana dengan harga yang murah.

 

barangan mekap di ezbuy malaysia

 

So, korang tak teruja lagi ke untuk shopping di ezbuy Malaysia? Make sure dapat gaji nanti WAJIB shopping di ezbuy tau! Kita shopping sama-sama okey. Senang betul sekarang kan. Shopping di hujung jari je. Tak payah start enjin kereta nak pergi mall. Membazir duit minyak, duit tol lagi, duit parking. Heh!

 

Cara Pembelian & Pembayaran di ezbuy Malaysia

 

Korang yang dah biasa shopping online, i’m sure memang takde problem untuk membeli & melakukan pembayaran di ezbuy Malaysia. Websitenya memang smooth & mesra pelanggan.

1) Pilih barangan yang hendak dibeli

 

backpack di ezbuy malaysia

2) Add to cart

3) Tekan simbol shopping cart

3) Login via Facebook, Email or Gmail (Make sure korang sign up dulu untuk 1stimer, dapat FREE voucer RM15)

4) CHECK OUT (Make sure korang pilih option apa untuk shipping. Ada 4 option which is DHL Express, Priority Air, Economy Air & Sea)

5) Letakkan delivery address korang.

6) Pay Now (Ada 3 cara pembayaran : E-Banking, i-Banking or ATM). Macam aku, lebih suka buat pembayaran melalui Maybank2u.

 

cara pembayaran ezbuy malaysia

 

7) Submit & korang akan terus dibawa ke website online banking pilihan korang. Selamat membuat pembayaran.

8) DONE! Tunggulah dengan sabar barang korang sampai ye.

 

Jangan Lupa Dapatkan Voucer ezbuy Korang !

 

Berita baik untuk korang, ezbuy Malaysia sangat bermurah hati nak bagi korang FREE voucer supaya korang dapat shopping dengan gembira di ezbuy.

 

1) Register di ezbuy Malaysia dan dapatkan RM15 FREE voucer (Make sure no phone betul. Cth, +60145056424. No OTP akan dihantar ke phone korang)

 

cara registration di ezbuy malaysia

 

2) Untuk pembaca blog Apijol, jangan lupa dapatkan 15% off shipping fee dengan menggunakan code – ezsh15.

 

Kelebihan Prime Service di ezbuy Malaysia

 

Ada 1 lagi kelebihan shopping online di ezbuy Malaysia iaitu Prime Service. Dengan join Prime Service, korang akan menikmati RM8.80 NETT shipping with unlimited parcel size & weight. Senang cakap, korang beli la banyak mana pun, shipping fee hanya RM8.80 sahaja. Berbaloi gila kan. Boleh borong banyak-banyak dekat ezbuy Malaysia tanpa memikirkan shipping fee.

 

prime banner ezbuy

 

Jangan lupa terjah ezbuy Malaysia tau.
Happy shopping!

3 Komen untuk "Shopping Online Barangan Murah di ezbuy Malaysia"

Terbaik! Jom follow blog sy! TQ

Tq atas info.. he.. org perempuan mmg suka ni.. :)

Memang best shopping dekat ezbuy, 11.11 ini buat sales pula ;)

Back To Top