Selamat Pengantin Baru Misha Omar

Ralik bertwitter, tiba-tiba terpandang post dari instagram @hotfm976 di timeline. Post mengenai perkahwinan Misha Omar. Terus tekan link ke instagram @hotfm976. Misha Omar sudah selamat diijabkabulkan rupanya. Sebagai peminat fanatik Misha Omar, aku tumpang gembira dengan berita pernikahan Misha Omar. Selamat pengantin baru Misha Omar.

 

Ini antara gambar kahwin Misha Omar yang aku ambil di instagram hotfm.

gambar kahwin misha omar

 

 

gambar kahwin misha omar_1

 

gambar pernikahan misha omar

 

Misha Omar memang cantik in real life. Kecik molek je. Dah jumpa dia face to face memang excited gila siap paksa-paksa member pergi approach dia sebab nak bergambar berdua dengan Misha Omar lol. Ingatkan artis popular macam Misha Omar nie sombong rupanya tak sombong pun dan siap sempat bergurau lagi dengan peminat. Boleh baca di entry ini. =D

 

bergambar dengan misha omarMuka terlebih excited sebab boleh bergambar dengan Misha Omar.

 

Selamat Pengantin Baru Misha Omar. Semoga berbahagia dengan pilihan hati. Nak tahu lebih lanjut mengenai Pernikahan Misha Omar, boleh la godek blog Beautifulnara. Blog kita nie bukan blog artis. Blog picisan sahaja.=D

 

Korang yang belum mendengar single terbaru Misha Omar – Untuk Bermimpi, cepat dengar sekarang. Sangat sedap lagu tu.

5 comments:

  1. Selamat ... Berbahagia sampai ke anak cucu.

    ReplyDelete
  2. akhirnya kahwin gak.....semoga kekal ke jannah...

    ReplyDelete
  3. tuan belog bila lagi hahaha

    ReplyDelete
  4. dulu masa remaja2 mmg minat giler kt dia huhu

    ReplyDelete
  5. Tahniah misha...moga kekal bhagia....pijol bila?? Heeee

    ReplyDelete