loading...

Bestnya Shopping Online Sambil Kumpul Duit di ShopBack

Suka Shopping Online? Nak tak bila korang shopping online kemudian duit korang dapat balik? Serious weh aku baru tahu kewujudan 1 online shop nie yang bagi balik duit kita bila kita shopping dekat website diorang. Dia bagi semua ke? Tidaklah semua. Yang pasti ada sehingga 30% dari harga barang yang korang beli. Best kan?
 
Actually sekarang nie aku sedikit kecewa sebab baru sekarang aku tahu kewujudan website nie. So, aku taknak la korang nanti kecewa macam apa yang aku rasa sekarang. Let say kalau lah dari dulu aku dah kenal dengan ShopBack MY nie mesti aku dah kumpul banyak duit. Mana taknya semua benda nak beli online. Handphone aku pun aku beli online tau. Punyalah malas pergi survey dekat kedai handphone haha. Maklumlah sekarang semua dihujung jari.
 

membeli online di shopback
 
Untuk pengetahuan korang, ShopBack MY telah diperkenalkan pada tahun 2014 lagi. Sudah almost 3 years. No wonder korang pun ramai lagi yang belum mengenai ShopBack MY ini kan. So apa kelebihan ShopBack MY jika dibandingkan dengan online shop lain diluar sana? Meh sini Apijol nak cerita.  
 

Kelebihan ShopBack Berbanding Online Shop Lain

 

  • Memberikan pulangan tunai (Cashback) sehingga 30% dari hari barangan kepada pelanggan.
  • Terdapat lebih 500 online store yang popular antaranya Lazada, Zalora, Agoda, FoodPanda, Easybook Malaysia, Catch That Bus and  etc.
  • Menghubungkan penjual & pembeli dengan sistem ganjaran yang menguntungkan kedua belah pihak.
  • Apabila pembeli berjaya membuat transaksi pembelian di mana-mana stor yang berhubung dengan laman ShopBack, penjual online yang membuat keuntungan dari pembeli akan memberi komisyen kepada ShopBack.
  • ShopBack akan berkongsi komisyen ini dengan pembeli, yang akan menerimanya dalam bentuk pulangan tunai.
  • Semakin banyak korang membeli, semakin banyak dapat kumpul duit dengan ShopBack.

online shop terbaik di malaysia

Bagaimana ShopBack Berfungsi?

 
1) First of all, make sure anda sign up dulu di ShopBack(SIGN UP HERE) . Sign up with Facebook boleh, Email pun boleh. Tak leceh langsung pun. Tak payah isi macam-macam. (SIGN UP HERE). Nanti bila korang sign up, dapat RM5.00 BONUS macam akaun aku bawah nie.
 
shopping online di shopback
 
2) Bila dah ada akaun ShopBack sendiri, sila sign in and dah boleh start shopping. Ada pelbagai online shop dari pelbagai kategori. Fashion, Travel, Lifestyle, Food & Beverages, Electronis etc.
 
clip_image004
 



3) Pilih online shop korang. Let say korang nak shopping di Qoo10. Bila dah klik Qoo10, tekan “Shop Now” automatik korang akan dibawa ke official website Qoo10. Mudah kan? Kemudian korang pilih macam biasa apa barangan yang korang nak beli di Qoo10.
 

clip_image006

 
4) Once payment dah dibuat, secara automatik akaun ShopBack korang akan ada CashBack amount. Let say beli barang dengan harga RM600, dapat 5.0% Cashback. Maknanya dalam akaun ShopBack korang akan ada RM30 within a few days.
 
5) Cash Out. Korang kumpul dulu duit tu biar membiak banyak-banyak, nanti bila nak pergi travel silalah cash out. Cara nak cash out, korang just pilih nak tebus duit ke mana-mana bank tempatan terpilih. Minimum amount untuk cash out ialah RM10.01 sahaja.

 
More details,
Facebook : https://www.facebook.com/shopbackmalaysia
Instagram : https://instagram.com/shopbackmy
Youtube : https://youtu.be/J6OuRVAxPVg
Website : https://www.shopback.my 
Mobile Apps : https://www.shopback.my/mobile-apps
9 Komen untuk "Bestnya Shopping Online Sambil Kumpul Duit di ShopBack"

Best best. Daftar jer pon dah dapat RM5.Nicee!

Jangan kecewa sangat, bukan anda sorang yang baru tahu pasal benda ni, saya pun sama... kalau nak kecewa juga, marilah kita kecewa bersama-sama

so far, dah cashout rm500 hasil dari cashback ni..bonus dari referel pon ratus2..hehe

Sila daftar sekarang bro. hehe

Haha pasnie nak beli barang online je kena masuk shopback

Bonus kalau kita invite rakan tu berapa eh? Dan bila masuknya?

perhh,, boleh dah berbelanja dgn bijak pasni, nice3

Back To Top