ELITE Combat Dandruff & Flakes-Gel Rambut Anti Kelemumur

Harinie nak berkongsi dengan korang mengenai gel rambut anti kelemumur pertama yang aku cuba iaitu produk Elite Combat Dandruff & Flakes. Memandangkan kulit kepala aku sendiri memang boleh tahan juga kelemumur membiak, dengan penggunaan Elite Combat Dandruff & Flakes yang konsisten, inshaallah masalah kelemumur dapat dikurangkan. Nyah engkau kelemumur dari kepala aku! \0/

 

 

model minyak rambut elite

 

 

“Rangkaian gel rambut ELITE Combat Dandruff & Flakes baharu diformulasi khusus dengan agen anti-kelemumur bagi mengawal dan mencegah kelemumur. Ia turut diperkaya dengan nutrien phyto, SEPICAP, untuk perlindungan daripada UV dan pencemaran. Ia tidak sekadar memastikan rambut bebas daripada kelemumur, malah memberi gaya rambut kekal terpacak,” ujar Jade Young, Pengurus Kanan Produk Wipro Unza (M) Sdn. Bhd.

 

Rangkaian produk penggayaan rambut ELITE Combat Dandruff & Flakes membolehkan lelaki menggayakan rambut mengikut stail keinginan mereka serta yakin bebas dari masalah kelemumur. Produk ini juga diperkaya manfaat hebat yang mampu mengurangkan sebum kulit kepala serta perlindungan yang memastikan rambut lebih kuat serta kulit kepala yang lebih sihat.

 

 

ELITE Combat Dandruff & Flakes boleh di dapati sama ada di dalam gel atau gel air. Aku lebih suka pakai yang jenis gel air. Picit sikit di tapak tangan, kemudian ratakan di rambut. Rambut aku dah sedia lurus so memang pakai jari je. Kemudian boleh tahan sampai balik kerja tau produk gel dari Elite ini. Takdelah nampak rambut kering kontang sangat bila lepas lunch hour. Rambut kita dahlah tak hitam dan lebat macam orang lain hew. So product Elite ini jugalah yang menyelamatkan rambutku mahkotaku itu. : D 

 

Gel Rambut ELITE Combat Dandruff & Flakes

 

      PrintPrint

 

Bentuk gaya rambut dan penampilan yang terhangat tanpa bimbang tentang masalah kelemumur dan kepingan-kepingan keputihan. ELITE mengandungi agen anti-kelemumur dan diperkaya dengan nutrien phyto, SEPICAP.

 

Sesuai untuk mereka yang memiliki rambut paling pendek sehingga sederhana pendek.

 

· Megawal & mencegah kelemumur

· Mengurangkan sebum kulit kepala untuk rambut & kulit kepala lebih sihat

· Melindungi rambut daripada UV dan pencemaran

· Menguatkan rambut

· Tanpa alkohol

Boleh di dapati dalam pek:

  • 100 g (Tiub) RM 5.50
  • 50 g (Tiub) RM 8.20
  • 250 g (Tub) RM 9.30

 

ELITE Edgy EFX Combat Dandruff & Flakes Water Gel

 

Print

Kekal bergaya dan tampil yakin dengan gaya rambut idaman anda bebas daripada kelemumur. Lawan dan cegah kelemumur menggunakan gel cair ELITE dengan formulasi kawalan kuat produk yang mampu memberikan kilauan semula jadi. Ia diperkaya dengan nutrien phyto SEPICAP yang melindungi rambut daripada UV dan pencemaran serta menguatkan rambut.

 

Sesuai untuk rambut pendek sehingga sederhana pendek.
Disediakan dalam pek: 200 ml RM 12.30.

 

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

 

Produk Elite Combat Dandruff & Flakes boleh didapati di semua farmasi, pasaraya besar & pasaraya utama di seluruh negara. Layari laman Facebook Elite by Dashing di https://www.facebook.com/EliteEdgyEFX untuk maklumat lanjut mengenai produk serta aktiviti menarik.

 

 

Jom hapuskan kelemumur bersama Elite Combat Dandruff & Flakes!

Atasi Kegemukan & Selulit dengan L’arome Apple Stem Cell

Harini nak promote satu produk yang boleh mengatasi masalah kegemukan & selulit anda dengan berkesan sekali inshaallah. Produk tersebut ialah produk L’arome Apple Stem Cell. Yes, produk ini masih baru di pasaran tempatan. Sebab tu korang semua pun mesti belum pernah mendengar mengenai produk ini apatah lagi mencuba sendiri kan? Tadi scroll home instagram, kebetulan Elfira Loy pun terpromote produk ini. Hehe.

 

larome apple stem cell_6

 

Produk L’arome Apple Stem Cell untuk siapa?

 

1. Untuk anda yang mengalami masalah kegemukan & selulit semestinya.

2. Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan L’arome Apple Stem Cell sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

Bahan-bahan Utama L’arome Apple Stem Cell

 

L’arome Apple Stem Cell terbuat daripada stemcell apple dan semestinya bebas daripada bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda.

 

khasiat larome apple stem cell

 

 

Kelebihan L’arome Apple Stem Cell

 

✔ LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas

✔ SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu

✔ LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari

✔ STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan

✔ APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland

✔ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.

✔ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin.

✔ Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.

✔ All-in-1 bottle – Harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

 

 

7 Khasiat Hebat L’arome Apple Stem Cell

 

✔ MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)

✔ MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT

✔ MENGHILANGKAN PARUT

✔ MEMBUANG SELULIT

✔ MEMECAH LEMAK

✔ MERATAKAN PERUT

✔ MECANTIKKAN KULIT

 

 

Produk L’arome Apple Stem Cell LULUS KKM Ke?

 

Soalan ini memang sangat popular apabila sesuatu produk kesihatan baru dikeluarkan di pasaran. Sebagai pengguna, kita mesti nak tahu apa status L’arome Apple Stem Cell ini kan? Jangan risau ye sebab L’arome Apple Stem Cell LULUS KKM. So, buang segala rasa waswas anda terhadap produk yang best ini.

 

 

larome lulus kkm

 

 

Testimoni Produk L’arome Apple Stem Cell

 

Biarpun L’arome Apple Stem Cell merupakan produk yang baru memasuki pasaran tempatan, namun sudah banyak testimoni pengguna yang berjaya dan feedback positif daripada pengguna L’arome Apple Stem Cell. Terbaik!

 

 

testimoni lerome apple stem cell

 

 

testimoni larome apple stem cell serum

 

 

testimoni larome apple stem cell_

 

 

 

testimoni larome apple stem cell_3

 

 

testimoni larome apple stem cell_1

 

 

 

testimoni larome apple stem cell_4

 

 

Cara Penggunaan L’arome Apple Stem Cell

 

➭ Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.

➭ Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.

** Jangan letak terlalu banyak sebab serum ini panas **
(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rase panas pada bahagian yg telah disapu)Mudah dan senang…

➭ Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu..Senang dibawa ke mana – mana…

UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..**

ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!

 

( SEBOTOL UNTUK SEBULAN, bergantung cara guna )
Ada 2 Haruman dalam 1 kotak :
Lemon Grass 30 ML & White Musk 30 ML

 

Harga L’arome Apple Stem Cell

 

Harga produk L’arome Apple Stem Cell boleh dapat diconfirmkan lagi sebab berlaku sedikit perubahan harga gara-gara GST diperkenalkan. Tapi jangan risau ya, anda semua masih mampu untuk memiliki L’arome Apple Stem Cell sebab harga memang berpatutan dengan result yang bakal anda dapat. \0/ Untuk pertanyaan lanjut mengenai produk, boleh whatsapp Puan Norma 016-6264435.

 


Details,
Whatsapp : Norma (016-6264435) 
Website :
http://www.laromeapplestemcell.com/
Facebook : L'arome Apple Stem Cell

Senarai Lagu Ost Teman Lelaki Upahan

Aku yakin penonton setia drama Teman Lelaki Upahan mesti tahu senarai lagu Ost Teman Lelaki Upahan dekat bawah ini. Dalam banyak-banyak lagu Ost drama tersebut, aku tertarik betul dengan 3 lagu disenaraikan di bawah yang bagi aku sedap, dengar berkali-kali pun tak jemu. Korang nak tahu sedap ke tak, jemput dengar ye. Mana tahu citarasa kita tak sama haha.

 

teman lelaki upahan_3

 

Ippo Hafiz – Hujan Sepi

 

ost teman lelaki upahan_

 

Hujan terus turun
Mendengar sayu sepinya hati
Menanti kembalinya irama hati
Pengubat mimpi jiwa terisi

 

Sudah puas sudah
Diri dinanti oh tidak kembali
Terus mendoakannya agar dia tetap ingati
Di sini aku kau menjelmalah

 

Aku tak biasa
Untuk kenangi masa tika kita bersama
Peritnya rasa hati tiada yang mengerti
Tetaplah di sini teruskan menanti

 

Aku tak biasa
Untuk kenangi masa tika kita bersama
Peritnya rasa hati tiada yang mengerti
Tetaplah di sini teruskan menanti

 

 

Noh Salleh – Angin Kencang

 

ost teman lelaki upahan_1

 

Dalam silauan cahya membatas pandangan mata
Namun jelas ku lihat kamu
Biarpun ku sedar kau kian jauh
Tinggalkan aku yang rapuh

 


Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu ku rindui kamu

 

Apa yang ku fikirkan inilah penyiksaan biarpun beribu tahun
Dan namun kau sentiasa dihatiku menuai senyuman mu

 

Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu ku merindui kamu

 

Ippo Hafiz – Rahsia

 

ost teman lelaki upahan

 

Waktu kau ucap dulu
Kata-kata racunmu
Membuat diri ini
Terus mati

 


Mengapa pula kini
Kau hadir dalam hidupku
Tidakkah engkau lupa
Kau pernah bunuhku

 

Tidakkah pernah terlintas di fikiranmu
Waktu kau senang benar untuk melepaskan
Sakit ini hanya aku yang rasa sayu
Kacau bilau meracau sakit hati ini
Yeah....

 

Korus
Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

 

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

 

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku mensyukuri kebahagiaan
Yang kukecap hari ini

 

Full lyrics:
http://www.liriklagumuzika.com/

 

 

P/s : Sekarang ini duk layan perasaan tengok Drama Teman Lelaki Upahan. Kyra senyum, aku pun senyum. Kyra menangis, aku turut menangis sama. Boleh macam tu? LOL Sabar ajelah. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...