Jom Beli Tudung Cantik & Murah Dengan Saya!

Korang bukan tersalah masuk blog peniaga tudung cantik & murah okey. Ini memang blog Apijol. Ye, Apijol sekarang ini nak buat bisnes tudung pulak. Biar betul orang lelaki meniaga tudung? Ha, itulah pasal. Aku sendiri pun tak percaya aku boleh terjual tudung pulak ini. Tapi tak salah mencuba kan. Manatahu nanti boleh jadi tauke tudung. Kurang yakin sebenarnya nak jual tudung ini. Sebabnya :-

 

1) Aku seorang lelaki. Takut nanti korang kurang percaya dekat aku. Takut nak beli tudung dengan aku. Kemudian tak laku sehelai pun tudungnya. Jangan fikir gitu okey. Inshaallah, Apijol jujur orangnya. =D

 

2) Kurang arif sangat pasal tudung, nama-nama tudung, kain yang digunakan, cara nak pakai, etc. Nanti jangan suruh aku buat tutorial pakai tudung pulak ye. So, kalau korang ada tanya apa-apa pasal tudung yang aku tak tahu nak jawab, aku kena tanya yang arif dulu. Lambat sikit la bagi respon hihi.

 

3) Jarang lelaki buat bisnes tudung. Kebanyakan bisnes tudung perempuan yang monopoli. Saingan of course la sengitnya. Semua hebat-hebat cantik-cantik tudung & model-model diorang. Aku model tudung pun takde nie T_T

 

Tapi, bab kata orang, pasar malam jual tauhu, belum cuba belum tahu. Seorang Apijol bersedia menyahut cabaran jual tudung cantik & murah kepada anda semua kaum wanita yang cantik diluar sana. Lagi cantik bila pakai tudung Apijol jual. Buat masa ini, tudung-tudung yang akan aku jual adalah seperti di bawah ye (tutup mulut) :-

 

Tudung Royal Satin Square

 

tudung royal satin_1

 

 

tudung royal satin_2

 

 

tudung royal satin

 

Bawal Satin.
Bidang 45
Satin silk high quality
Details: Tebal sikit dr satin biasa. tak lembik.Tak panas and senang bentuk. High quality punya. Tak shining macam biasa punya. Different than normal.
Harga RM20 sahaja.
Aku jual
RM18 SAHAJA untuk 10 customer terawal !
Whassap/Msj/Wechat 014-5056924

 

Bawal Ruffle Chiffon Jorjet

 

bawal ruffle chiffon jorjet

 

 

bawal ruffle chiffon jorjet_1

 

 

tudung bawal ruffle

 

 

bawal ruffle chiffo_1

 

Bidang "45
Chiffon Jorjet high Quality
Details: Sedap pakai and mudah terletak. Tidak panas & selesa. Highly recommend. Boleh pakai. As shawl as fareeda. Depends. Order ikut no ye.
Harga RM22 SAHAJA.
Aku jual RM20 SAHAJA untuk 10 pelanggan pertama!
Whassap/Msj/Wechat 014-5056924

 


Halfmoon Butterfly

 

halfmoon butterfly_1

 

 

tudung halfmoon butterfly

 

 

tudung halfmoon butterfly_1

 

Pastel colours.
High quality chiffon.
Kain selesa mudah bentuk. Ada sedikit shj rompol di hujung. Lebar dan boleh adjust. Mudah terletak & kain lembut disukai ramai.
Harga RM23 SAHAJA.
Aku jual RM21 SAHAJA untuk 10 pelanggan terawal !
Whassap/Msj/Wechat 014-5056921


Kalau anda berminat nak beli tudung cantik & murah dengan aku, boleh whassap ke 014-5056924 ini ye. Support bisnes tudung aku tau. Aku nak jadi tauke tudung yang berjaya ini \0/. Jangan lupa jadi 10 pelanggan terawal yang beli tudung dengan aku. Dapat harga runtuh tu. Murah gila. Cuba kau tengok dekat online shop tudung lain, ada tak yang jual tudung murah macam aku? Dahlah murah, berkualiti dan cantik pulak tu. (amboi)

Buat masa ini aku pakai medium blog je untuk jual tudung. takde fanpage, instagram lagi okey. Tapi kalau nak follow personal instagram aku, @hafiz_hafizol pun lagi bagus. Maybe buat masa ini aku just update situ je dulu. Bisnes pun kecil-kecilan kan. Sekadar mencuba nasib.

Happy shopping awak yang cantik sangat bila pakai tudung aku jual tu =D

Review Anabelle & Noodle Station

Cerita ini dah lama sangat tapi baru sekarang terhegeh-hegeh nak update. Biasalah seorang yang sentiasa busy macam Apijol ini mana la nak menghadap laptop setiap hari kan? Bila datang mood/bila tunggu baju dalam mesin, baru rasa nak update. –.-

 

 

Sebelum menonton wayang cerita Anabelle, haruslah alas perut dulu. Perut rasa nak makan mee so singgah la di Noodle Station. Ini kali pertama makan di Noodle Station. So, blur-blur lagi nak order apa bila tengok senarai makanan.

 

 

mee noodle station_2

 

 

Menu atas ini nama dia Springy Noodle With Beef Pastrami. Yelah biasa kalau pergi restoran high class sikit memang nama makanan pun semua nak high class tapi dia punya rasa takde la power sangat pun aih.

 

 

mee noodle station_1

 

 

Aku makan Springy Noodle With Smoked Original Drumstick macam gambar atas ini. Sedap ke? Tak sedap pun menyesal kita pergi order tau. Sebabkan ini firstime makan sini, so memang tak tahu mee apa yang best. Pakat hentam je order. lagipun memang terkejar sikit time tu sebab ada dalam 1 jam je sebelum tengok Anabelle.

 

 

air noodle station_1   air noodle station

 

Air yang kitorang order ini nama dia I Love You Lemonade. Comel sangat nama nie. Gelas pun comel sangat jugak. Kecik cenonet je gelas. Sekali sedut dah habis ini. Mujur air I Love You Lemonade ini sedap la jugak. =p

 

Air tak cukup, makan tak kenyang. T_T

 

review anabelle

 

Haih, seram pulak bila tengok poster Anabelle ini. Dahlah taip entri tepat pukul 12.00 tengah malam. Tiba-tiba bunyi pintu bilik anak buah tertutup sendiri pulak dah hahaha. siot. For me, cerita Anabelle tidaklah seram mana pun. Tapi ada pulak minah mana ntah yang menjerit kuat gila dalam hall bila ada adegan hantu muncul. \0/

 

 

review anabelle_1

 

Anabelle berkisar mengenai gangguan misteri yang diterima oleh sepasang suami isteri. Gangguan tersebut berasal daripada sebuah patung yang dinamakan Anabelle. Si Suami yang menghadiahkan patung tu kepada si isteri. Kehadiran patung tersebut menyebabkan macam-macam kejadian pelik yang berlaku kepada si isteri sehingga mengancam keselamatan mereka sekeluarga terutama keselamatan anak mereka yang baru dilahirkan. Comel sangat okey anak diorang haha.

 

 

anabelle review

 

Antara adegan yang seram (seram-seram kuku je pun) dalam filem Anabelle ialah adegan bila hantu berbaju putih rambut panjang macam gambar diatas muncul. Tiba-tiba terangkat jugak lutut aku naik atas kerusi weyh. Kemain tadi kata tak seram wahahaha.

 

 

review anabelle_4

 

Adegan yang paling seram ialah adegan dalam gambar diatas. Tiba-tiba Stroller babi siapa ntah ada dekat situ, kemudian lampu pulak tertutup sendiri. Bila nak naik lif, lif pulak berhenti 2 3 4 kali di aras yang sama. Pada masa yang sama, hantu datang kearah lif. Kau rasa apa kau nak buat kalau kau berada di situasi seperti itu beb?

 

 

Korang yang nak tahu macam mana pengakhiran cerita Anabelle, adakah mereka sekeluarga terselamat daripada gangguan misteri yang datangnya dari patung Anabelle? Yang pasti, di pengakhiran cerita akan ada watak yang meninggal. Siapa yang meninggal ? Bolehlah mencari jawapannya bila menonton Anabelle okey.

 

 

 

Korang kalau nak menonton di wayang, pergi la menonton dihari tiket wayang murah. Kang nanti kalau tak best, bukan seperti yang kau expect, takde la kau rasa rugi sangat kan. Sebab bagi aku cerita Anabelle so-so je. Lepas aku tengok Anabelle, balik rumah aku terus pasang cerita The Conjuring sebab aku memang tak tengok lagi pun The Conjuring. The Conjuring berganda-ganda bestnya dari Anabelle. heh!

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Rasanya ramai dah tahu kehebatan vitamin Shaklee yang bagus untuk kesihatan. Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia. Produk kesihatan ini mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau!

 

 

produk shaklee

 

 

Shaklee menawarkan banyak produk kesihatan untuk semua peringkat umur. Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif. Jom kita sama-sama melihat sejauh mana keberkesanan vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan kita semua. 

 

 

Masalah Jantung

 

Masalah jantung merupakan penyakit yang boleh menyerang tidak kira usia mahupun jantina. Malah, ramai yang telah tewas dengan penyakit jantung. Dengan mengamalkan produk kesihatan dari Vitamin Shaklee, masalah jantung anda mungkin akan dapat diatasi. Inshaallah.

 

 

shaklee bagus untuk kesihatan

 

 

Masalah Tulang Rapuh

 

Apabila usia semakin lanjut, ramai diantara kita yang mengalami masalah tulang yang rapuh atau disebut juga sebagai osteoporosis. Kaum wanita merupakan golongan yang lebih terdekat dijangkiti penyakit osteoporosis berbanding kaum lelaki. Dengan pengambilan produk dari Shaklee, masalah osteoporosis antara akan dapat diatasi.

 

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan

 

Ibu Hamil

 

Bagi ibu yang hamil, Shaklee menjanjikan produk yang bagus untuk kesihatan anda dan juga anak yang bakal dilahirkan. Sebagai seorang ibu, anda mesti inginkan bayi di dalam kandungan dan anda sendiri sentiasa sihat sepanjang kehamilan.

 

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan_1

 

 

Tambah Berat Badan

 

Anda yang terlalu kurus (seperti saya haha), disyorkan mengamalkan pengambilan vitamin shaklee seperti dalam gambar di bawah. Haritu ada juga member promote vitamin Shaklee untuk menambahkan berat badan, mungkin suatu hari aku sendiri pun akan membeli produk vitamin Shaklee untuk menambahkan berat badan aku. \0/

 

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan_2

Rawatan Resdung

 

Penghidap resdung diluar sana, jangan risau lagi kerana produk Shaklee yang sangat bagus untuk kesihatan ini juga dikatakan mampu mengubati penyakit resdung anda yang teruk itu. jangan pandang sebelah mata dengan penyakit resdung. Jika tidak dirawat dengan segera, muka anda menjadi mangsa.

 

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan_3

 

Masalah Kesuburan Lelaki

 

Lelaki diluar sana yang mengalami masalah kesuburan, boleh cepat-cepat berjumpa agen Shaklee yang sah sebab produk Shaklee dipercayai boleh mengubati masalah kesuburan lelaki. Dengan pengambilan set kesuburan lelaki dari Shaklee, pasti rumah tangga anda lebih bahagia. hiks.

 

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan_4

 

 

Masalah Kesuburan Wanita

 

Bukan sahaja masalah kesuburan lelaki, masalah kesuburan wanita juga dapat diatasi dengan pengambilan Vitamin Shaklee yang sememangnya bagus untuk kesihatan. Antara set kesuburan wanita yang terdapat di Shaklee adalah seperti dalam gambar dibawah.

 

shaklee bagus untuk kesihatan_1

 

 

Set Shaklee Untuk Kanak-Kanak

 

 

Jikalau anda mencari vitamin yang bagus untuk anak-anak anda, Vitamin shaklee sangat disyorkan. Set kanak-kanak Shaklee ini sangat bagus untuk mereka yang pertumbuhan otak dan tumbesaran kanak-kanak. Semua ibubapa inginkan anak yang sihat dan pintar bukan? Maka tidak rugi untuk mencuba set kanak-kanak dari Shaklee.

 

vitamin shaklee bagus untuk kesihatan_5

 

Sebenarnya terlalu banyak kehebatan dan kelebihan vitamin Shaklee untuk kesihatan kita semua. Kalau aku senaraikan semua, alamatnya boleh buat lebih dari 10 entri kot. wuhu. Kelebihan-kelebihan yang aku senaraikan diatas, telah kurujuk dari pengedar sah Shaklee sendiri ok. Jangan kata aku cakap kosong pulak.

 

“Ah Apijol nie, kekonon Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan lah sangat, padahal Apijol sendiri tak pernah cuba” – Anonymous. lol. Hey tak percaya boleh contact terus pengedar sah Shaklee okey. =D

 

Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu),BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah),ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah),SihatVitamin (Seremban).

 

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya.

 

Anda Bila Lagi?

 

 

Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Vitamin Kesihatan, Blog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini,Exam SPA Online, Kongsi Bersama Nora, Dunia Vitamin Resources, dan UmmiMama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...