Festival Belia Putrajaya kembali lagi. Kalau tahun lepas Festival Belia Putrajaya 2014 diadakan di Presint 2 Putrajaya, tahun ini Festival Belia Putrajaya 2015 diadakan di Dataran Gemilang, Presint 4 Putrajaya. Festival Belia 2015 berlangsung pada 22 – 24 Mei 2015, dari 10.00 pagi – 10.00 malam. Semoga Festival Belia tahun ini meriah macam tahun lepas. Ingat lagi tahun lepas seronok gila ke Festival Belia Putrajaya. Banyak aktiviti menarik & booth-booth untuk para belia. =p

 

 

poster festival belia putrajaya 2015

 

 

Festival Belia 2015 bertemakan Pameran Bakat, selaras dengan falsafah baru Rakan Muda yang menggalakkan pembangunan bakat belia. Tahun ini menandakan permulaan baru festival Belia yang akan dikendalikan oleh Rakan Muda. Festival Belia kali ini juga mempunyai beberapa bakat terbaik Malaysia yang akan ditampilkan sebagai mentor-mentor Rakan Muda di festival Belia 2015. Festival Belia Putrajaya 2015 telah dibahagikan kepada 5 zon berdasarkan lima tema yang berlainan. Mentor-mentor Rakan Muda akan ditempatkan di zon yang selaras dengan bakat mereka.

 

 

festival belia putrajaya 2015

 

 

Jom kita tengok antara yang menarik di Festival Belia 2015.

 

 

menarik di festival belia 2015

 

 

 

program menarik festival belia 2015

 

 

 

festival belia 2015 #fbp2015

 

 

 

program menarik di festival belia 2015

 

 

 

festival belia putrajaya2015

 

 

 

Dan, yang paling best, Festival Belia 2015 membawakan kepada anda penyanyi lelaki kegilaan ramai tanah air iaitu Anuar Zain. Sila jangan meroyan ye bila datang ke konsert Anuar Zain nanti. wahaha! Jangan lupa tick di kalendar masing-masing pada 23 Me1 2015, 10.00 pm Anuar Zain akan menghiburkan anda di Festival Belia 2015. \0/

 

 

menarik di festival belia 2015_1

 

 

Rasanya tak susah pun untuk korang ke tapak Festival Belia 2015 di Dataran Gemilang, Presint 4. Betul-betul berhadapan Kementerian Komunikasi & Multimedia Malaysia (KKMM). Dari Presint 2, pergi straight je. Nanti jumpalah Dataran Gemilang itu. Biasa bila event gempak diadakan di Putrajaya, mesti ada shuttle bas yang akan membawa anda terus ke Dataran Gemilang dari Putrajaya Sentral (untuk korang yang nak naik bas). Maklumat lanjut mengenai Festival Belia Putrajaya 2015, boleh terjah media sosial diorang. =D

 

 

Facebook : https://www.facebook.com/festivalbeliaputrajaya
Website : http://festivalbeliaputrajaya.com/
Instagram : https://instagram.com/festivalbelia
Twitter : https://twitter.com/FBP2015
Hastag : #FBP2015

 

Kita jumpa di sana okey!

Setelah beberapa kali datang ke Restoran Thai Tomyam Kung di Ayer@8, Putrajaya, haruslah Restoran ini diletakkan sebagai salah satu tempat makan best di Putrajaya. Antara yang special di Restoran Thai Tomyam Kung ini semestinya tomyam mereka yang sedap bangat wa cakap sama lu. Aku beberapa kali dah makan dekat sini tapi takde pulak aku ambil gambar tomyam. Dah cuba macam-macam menu dekat sini tapi tak dapat disertakan dengan bukti bergambar. Harap korang percaya lah dengan apa aku tulis ini. Mungkin terlalu lapar kot sehinggakan makanan sampai, terus ngap. Tapi, yang paling latest aku pergi, aku sempat snap gambar makanan yang aku order. Itu yang semangat sikit nak update entri.

 

 

sup ayam kampung

Sup Ayam Kampung

 

 

ayam crispy lemon sauce

Ayam Crispy Lemon Sauce

 

 

kailam tenggiri masin

Kailam Tenggiri Masin

 

 

Disebabkan perut bukanlah lapar sangat semasa dinner di Restoran Thai Tomyam Kung pada hari kejadian, so kami order 3 jenis makanan ni je. Itupun sangat mengenyangkan sebab portion dia agak besar juga. Makan 3 orang yang punya perut kecil macam aku pun boleh jalan lagi. Telan juga semua makanan sampai habis taknak berlakunya pembaziran. Lagipun 1 portion ini, memang boleh tahan juga harganya. Rugilah kalau makan tak habis.

 

 

Antara makanan yang telah aku cuba di Restoran Thai Tomyam Kung, Ayer@8 ini ialah Tomyam Kung (highly recommend), Tomyam Seafood, Ikan Asam Pedas (aku lupa nama apa, tapi sedap), kerang bakar (biasa je) telur macam telur dadar yang telah diubahsuai menjadi lebih besar portionnya (aku lupa apa nama telur tu haha). Mari-mari warga Putrajaya kita singgah makan di Restoran Thai Tomyam Kung, ayer@8 Putrajaya. Boleh waze untuk ke sini okey. Makin hari, makin ramai pelanggan Restoran Thai Tomyam Kung tau. Lagi-lagi bila weekend. Korang datang lambat, duduk la engkau dekat meja yang tak best. Wakaka.

 

 

Restoran Thai Tomyam Kung beroperasi dari 9.00 am – 12.00 am (Haritu 11.00 pm diorang dah kemas-kemas, so better datang before 11.00 lah). Kalau nak makan pulut mangga, kena datang siang okey. Dah banyak kali pergi waktu malam order pulut mangga, asyik habis je. Last-last dia kabo kalau nak makan pulut mangga, kena datang siang. Okey,noted. –.-

 

 

Harga : 3/5
Makanan : 3.5/5
Suasana : 3.5/5

Harini nak kongsikan dengan pembaca semua mengenai satu produk hilangkan parut yang tengah popular sekarang ini,Azanis Scar Serum. Kalau korang perasan, produk ini sangat hebat marketing dia. Di kaca televisyen pun dah ada iklan Azanis Scar Serum. Susah nak nafikan keberkesanan produk Azanis Scan Serum sebab banyak testimoni yang berkesan & boleh dipercayai. Produk yang bagus haruslah ramai yang hendak cuba kan?

 

 

azanis scar serum

 

Bagaimana Azanis Scar Serum Mampu Menghilangkan Kesan Parut?

 

Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Secara amnya, Azanis Scar Serum membantu melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. Satu kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.

 

 

Jenis Kulit Sesuai Untuk Azanis Scar Serum

 

- Kulit Berminyak

- Kulit Berjerawat

- Kulit Kemerahan (Hypersensitive Skin)

- Mereka yang pernah menggunkaan produk Hydrokuinon & Merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit telah terhakis (kulitnya sudah nipis)

 

Azanis Scar Serum Untuk Siapa?

Lelaki dan wanita yang mempunyai masalah parut pada kulit walaupun kesan parut lebih 10 tahun. Azanis Scar serum juga membantu menyelesaikan masalah regangan kulit, warna kulit tak sekata, penuaan kulit dan masalah kulit kering.

 

Bila Kesan Awal Boleh Dirasai?

Kesan awal Azanis Scar Serum bergantung pada tindakbalas individu. Secara purata, ia mengambil sekitar 30 hari untuk melihat kesan yang ketara.

 

1 Botol Boleh Tahan Berapa Lama?

1 Botol Azanis Scar Serum boleh tahan sehingga 30 hari.

 

Adakah Azanis Scar Serum ini HALAL?

Ya! Pengilang kami telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM. Anda boleh menggunakan Azanis Scar Serum tanpa ragu-ragu.

 

Bagaimana Cara Penggunaan Azanis Scar Serum?

Sapukan pada parut dengan pergerakan membulat, 2 kali setiap hari. Pada parut baru, Azanis Scar Serum harus disapu hanya apabila luka telah sembuh, dan tidak boleh digunakan pada kulit yang luka.

 

Adakah Had Umur Bagi Pengamalnya?

Azanis Scar Serum boleh diambil oleh setiap orang lelaki dan perempuan tanpa mengira usia.

 

 

Testimoni Pengguna Azanis Scar Serum

 

Jom kita tengok pula testimoni berkesan dari pengguna-penggun Azanis Scar Serum.

 

 

azanis scar serum testimoni

 

 

azanis scar serum testimonial

 

 

 

testimoni pengguna azanis serum

Parut Kudis/Parut Demam Campak

 

 

testimonial azanis scar serum

Parut Jerawat

 

 

testimoni azanis scar serum

Stretch Marks

 

 

Harga Promosi Azanis Scar Serum RM51

 

Sebagai seorang pengguna yang bijak, haruslah kita membuat perbandingan harga dahulu kan untuk membeli sesuatu barangan. Memang tidak dinafikan terlalu ramai yang mengambil peluang menjana pendapatan sampingan melalui Azanis Scar Serum. So, macam-macam harga yang ditawarkan untuk anda supaya mencuba produk Azanis Scar Serum ini. Untuk mendapatkan harga promosi Azanis Scar Serum semurah RM51 boleh berhubung:-

 

 

Harga Promosi Azanis Scar Serum = RM 51 (SM), RM55 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Credit: http://www.azanisserum.com

 

 

Hilangkan parut anda dengan Azanis Scar Serum!

Baru-baru ini aku dengan Zakwan pergi kenduri kahwin classmate zaman universiti di Sekinchan, Din. Din nie orang ketiga yang berkahwin dalam classmate kitorang. Yang mula-mula kahwin si Farah, kemudian Kak Liya then tahun ini diikuti dengan Din. Ambik kau. Setahun sorang classmate kawin. Tahun depan entah siapa pulak yang kahwin. Yang pasti sah-sah bukan aku. Jodoh aku masih berkeliaran di muka bumi ini entah bila lah boleh bertemu. kahkah. =D

 

 

Jauh juga rupanya Sekinchan dari Putrajaya nie. Almost 2 jam perjalanan jugak. So sepanjang perjalanan, memang bergantung dengan Waze je. Waze silap bagi jalan, maka pergi ke jalan yang sesat la kami. Mujur waze bawa ke jalan yang benar saja haritu. Alhamdulillah sampai dengan selamat di Sekinchan. Gila cantik Sekinchan tu. Ada sawah padi yang sedang menghijau. Rumah kawan aku pulak ditengah-tengah sawah padi. Awesome gila pemandangan dia. Ye, aku memang jakun sikit dekat Kuala Terengganu susah nak jumpa sawah padi yang secantik Sekinchan.

 

 

Sampai di rumah pengantin, terus capai pinggan letak nasi lauk apa semua. Dah nampak dah Din & Deeba seronok bergambar dekat photobooth. Seronok melayan tetamu yang datang. Lauk pauk di majlis kenduri memang agak meriah jugak. Siap ada ayam golek dengan kerang lagi. Firstime pergi kenduri ada ayam golek. Kenduri di Terengganu lauk wajib ialah gulai daging masak kawah. Memang berbeza gila la lauk yang yang disediakan dengan lauk pauk kenduri di Terengganu. Tiba-tiba rindu nak makan gulai kawah pulak hm.. :/

 

 

gambar photobooth pengantin

 

 

Terjumpa blogger Yatt Akasah dengan buah hati di kenduri kahwin Din. Rupanya diorang semua ini memang kenal. Member zaman sekolah ke macam mana ntah.

 

 

selfie bersama pengantin

 

 

Selesai bergambar dengan pengantin, peluk peluk Din sambil bisik ke telinga dia “cepat-cepat dapat anak”, aku dengan Zakwan pun sambung bergambar di sawah padi depan rumah Din. Katanya disini la penggambaran drama Nur Kasih yang popular itu. So kena feeling jadi Remy Ishak la kejap. =D

 

 

gambar sawah padi sekinchan

Remy Ishak versi kerempeng tak cukup makan lol

 

 

Inshaallah one day nak datang lagi la Sekinchan ini. Kampung yang sangat cantik dengan pemandangan sawah padi yang cukup mempesonakan. Terpesona betul aku dengan pemandangan sawah padi di Sekinchan. Begitu juga Zakwan yang suruh aku snap gambar dia dalam sawah padi dengan macam-macam gaya. kahkah. Selesai sesi photoshoot bertemakan sawah padi di sekinchan, kami pun bergerak balik.

 

 

Sempat singgah di Cendol Bakar yang sangat terkenal di Kuala Selangor. Siap boleh delivery lagi. Tapi kitorang tak delivery la. Makan je dekat situ tapi satu mangkuk macam tak cukup sebab aku order cendol bakar pulut durian. Aku kan hantu durian. Memang sedap Cendol Bakar kat sini. Customer pun ramai. Kena beratur dulu baru dapat cendol kitorang. Tempat makan memang selesa. Selain cendol bakar, ada juga otak-otak, mee sup, mee kari, dan banyak lagi. Aku dah tak tertarik dekat makanan lain. Terliur tengok cendol bakar je hihi.

 

 

cendol bakar pulut durian

Kecik je bekas dia, mana cukup wei !

 

 

Aku takde nak tambah pulak Cendol Bakar Pulut Durian tu sebekas lagi sebab malas nak beratur. Inshaallah nextime kita singgah lagi sini makan Cendol Bakar. Buat Din & Deeba, Selamat Pengantin Baru. Semoga rumahtangga korang sentiasa bahagia sehingga ke syurga dan mendapat zuriat yang soleh & solehah. Inshaallah.

 

Oh Solehuddin, dah kawin kau!

 

 

guest book kahwin

 

 

 

Bestnya kalau berumah di tengah-tengah sawah padi Sekinchan tu (tak boleh move on lagi nampaknya ye dengan sawah padi Sekinchan) =D

Lambakan produk kecantikan di pasaran membuatkan kaum wanita diluar sana rambang mata untuk memilih produk kecantikan yang paling berkesan & sesuai. Saban hari, ada sahaja produk baru yang muncul. Asalnya kau nak beli produk A, tiba-tiba terberkenan pula dekat produk B yang lagi murah dan testimoni yang meletup. At last, kau tak beli apa-apa pun sebab dilema. –.-

 

 

Ada juga yang beli produk kecantikan yang sangat terkenal dengan harga yang mahal tapi tak sesuai dengan awak kemudian menyesal sebab banyak duit dihabiskan. Ada juga yang beli produk murah tapi kesannya sangat cepat. So, sebelum korang nak memilih produk kecantikan yang terbaik, better search dulu testimonial, kelebihan, keburukan & keberkesanan sesuatu produk. Jangan hanya percaya dengan 1 testimoni sahaja tau. Apijol acah-acah pro pulak bab produk kecantikan (hahaha).

 

 

Harini nak kongsikan dengan awak semua antara produk kecantikan murah yang terlaris di Malaysia. Ada banyak gila produk kecantikan murah & terlaris sekarang. Aku senaraikan 10 dululah ye. Senarai dibawah ini aku google sendiri je. Penat tau kita google, tengok testimonial diorang, kelebihan produk, semata-mata untuk awak semua. Selamat membuat pilihan yang bijak okey. =D

 

 

1. AL RAZI SOAP

 

sabun al razi

 

- Sabun Untuk Kecantikan Kulit Wajah
- Diperkaya dengan Tea Tree Oil, ekstrak Aloe vera, ekstrak Bawang Putih, Olive Oil & Vitamin C.
- Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi & ramuan terpilih sesuai unuk menghapuskan masalah kulit rakyat Malaysia.
- Menghilangkan jerawat/parut jerawat
- Membersih secara mendalam
- Menghilangkan blackhead & whitehead
- Mengurangkan masalah pigmentasi
- Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
- Menyeragamkan tona kulit tidak sekata
- Mengurangkan kedutan/penuaan

 

Testomoni Pengguna Sabun Al Razi

 

testimoni pengguna sabun al razi

 

Harga Promosi Sabun Al Razi = RM 44 (SM), RM48 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Credit: http://sabunalrazi.com/

 

2. BB MOLLY FOUNDATION 

 

produk bb molly

 

- Formulasi diperbaharui dengan pertambahan kolagen & minyak badam
- menutup cela & parut
- membantu menghalus, menyamaratakan tona dan meremajakan semula kulit si pemakai
- Krim asas solekan yang tahan lama
- Agen anti penuaan
- Membantu merawat jeragat & kedutan halus serta lingkaran gelap bawah mata
- Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif.
- Tidak berminyak dan tahan sehingga 18 jam
- Mengandungi GLUTATHIONE untuk mencerahkan kulit
- Mempunyai SPF50 untuk perlindungan dari UV, punca kulit rosak, kering & kusam.

 

Testimoni BB Molly Foundation

testimoni bb molly foundation

 

Harga Promosi BB Molly Foundation = RM 48 (SM), RM53 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details = BB Molly Foundation

 

3. BVR COLLAGEN

 

bvr collagen

- Sejenis serbuk collagen asli diadun dengan GLUTATHIONE, APPLE STEM CELL, STRAWBERRY STEM CELL, BUNGA SAKURA, VITAMIN C & VITAMIN E.
- Merawat masalah kulit dari dalam & luaran
- Mencegah pertumbuhan jerawat di wajah
- Menghapuskan jerawat dari dalam
- Menaikkan seri wajah
- Awet muda
- Menegangkan kulit
- Memutih & mencerahkan kulit
- Menghilangkan jeragat dari dalam darah dan daging
- Mencerahkan mata
- Mencantikkan rambut dan kuku

 

Testimonial BVR Collagen

 

testimoni bvr collagen

 

Harga Promosi BVR Collagen = RM 50 (SM), RM54 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details : BVR Collagen

 

4. DERMANIC TRANSCAPS

 

dermanic produk

 

- Merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia
- memutihkan kulit menjadi putih pink & gebu
- Menghilangkan parut
- Mengatasi masalah jerawat serius
- Menghaluskan kulit
- Menghalang penghasilan melanin kulit
- menutup liang pori muka

 

testimoni dermanic

Harga Promosi Dermanic Transcaps = RM 52 (SM), RM57 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details : Dermanic Transcaps

 

5. DEWY GOGEN COLLAGEN

 

dewy gogen

- Dewy gogen sesuai untuk anda yang mempunyai masalah kulit rosak akibat salah pemakaian produk, kulit berjerawat teruk, jeragat tebal, kulit kusam. Sesuai untuk inginkan kulit glowing.
- Memudarkan kesan Strecth mark
- mencerahkan kulit yang kusam agar wajah lebih berseri
- mengurangkan sakit sendi
- Memperbaiki tekstur kulit menjadi lebih halus dan menjadikan kulit lebih cerah
- Menguatkan kulit kepala, folikel rambut dan kuku
- meningkatkan keanjalan, kelembutan kulit
- Melembapkan kulit yang kering

 

testimoni dewy gogen

 

Harga Promosi Dewy Gogen = RM 55 (SM), RM60 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details : DEWY GOGEN

 

6. PATI IBU PUTIH JANNA LAWA

 

produk janna lawa

 

- Memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jerawat, tompok-tompok penuaan, kedutan halus/kendur serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.
- Mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama.
- memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
- 100% asli, bukan repackaging seperti krim-krim ibu putih lain di pasaran

Testimonial Pati Ibu Putih Janna Lawa

 

testimoni produk janna lawa

 

Harga Promosi Pati Ibu Putih Janna Lawa = RM67 (SM), RM71 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details : PATI IBU PUTIH JANNA LAWA

 

7. MZ SECRET SOAP

 

produk mz secret soap

 

- Sabun pencuci wajah & badan dengan formulasi khas untuk mengatasi semua masalah utama kulit rakyat Malaysia sepantas 3 hari sahaja.
- Antara masalah yang dapat diatasi :-
- jerawat/jeragat/pigmentasi
- parut
- stretchmarks
- Blackheads/whitehead
- Kulit wajah berminyak
- kulit berkedut
- Kulit kusam/gelap termasuk bahagian badan
- Tona kulit tidak sekata
- kesan hitam di bahagian ketiak dan peha
- kulit tampak kasar

 

Harga Promosi MZ Secret Soap = RM44 (SM), RM49 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details = MZ SECRET SOAP

 

8. NOUR AIN 3 IN 1

 

produk nour ain 3 in 1

 

- Nour Ain Beauty Care –Beauty Soap – Bertindak sebagai agen pembersih, menjadikan kulit gebu & lembut, meredakan pertumbuhan jeragat & jerawat
- Nour Ain Beauty Care – UV + Foundation – Diperkaya dengan ramuan semulajadi, gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah semulajadi.
- Nour Ain Beauty Care – Night Cream – Sangat berkesan meredakan, memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat & anti kedutan, menyelesaikan masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela.

 

Harga Promosi Nour Ain 3 in 1 = RM57 (SM), RM61 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details = NOUR AIN 3 IN 1

 

9. PERLA COFFEE

 

produk perla coffee

 

- Salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh badan dengan cepat dan efektif
- membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama.
- melembut dan menghaluskan tekstur kulit
- kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & sempurna tanpa cela (flawless)
- Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu
- memulihkan kulit berparut & bermasalah

 

testimonial perla coffee

 

Harga Promosi Perla Coffee = RM53 (SM), RM57 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details = PERLA COFFEE

 

10. OLI CANDY

 

produk oli candy

 

- Supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi terkini pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun)
- perubahan tona kulit berganda lebih cerah
- kulit lebih gebu, lembap & tegang
- wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
- menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
- membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan

 

testimoni produk oli candy

 

Harga Promosi OLI Candy = RM57 (SM), RM61 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details = OLI CANDY

 

Berminat untuk mencuba 10 produk kecantikan murah dan terlaris yang disenaraikan di atas, boleh whatsapp nombor yang tertera untuk mendapatkan harga promosi. Kalau nak tawar harga lagi, boleh bodek dengan tuan punya nombor tu okey. Jangan risau, dia tak garang. Mesra pelanggan lagi.

 

 

Dan, bukan hanya 10 produk kecantikan murah & terlaris ini sahaja yang dijual. Ada juga produk Dnars Skincare (RM59 SM, RM63 SS), Azanis Serum (RM51 SM, RM55 SS), Babies Blink 5 in 1 (RM44 SM, RM48 SS), DEWY (RM55 SM, RM60 SS), Feel Vogue (RM59 SM, RM63 SS), Dianz Vitamin C dan banyak lagi ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan.

 

 

Mengenai status pendaftaran produk oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 10 produk kecantikan di atas, awak semua jangan bimbang sebab produk-produk yang disenaraikan didaftarkan dibawah KKM dan semestinya selamat digunakan. Inshaallah. Untuk membuat semakan pendaftaran produk, boleh dilakukan di www.pharmacy.gov.my.

 

 

So, tungga apa lagi awak. Jom kita cantik bersama-sama luls. \0/