Layan Ikan Bakar & Karaoke Santai di Restoran Tasik Idaman

Kalau korang nak merasai pengalaman dinner ikan bakar sambil layan karaoke ditepi tasik, bolehlah ke Restoran Tasik Idaman, Dengkil. Dah beberapa kali jugak datang ke Restoran Tasik Idaman dan pernah juga mencabar vokal sendiri karaoke di sana kahkah. Malu kita karaoke ditempat terbuka ini. Biasa karaoke indoor je. Nasib suara tak berapa nak sumbang sangat cuma tempo je lari sikit. \0/

ikan bakar restoran tasik idaman

Di Restoran Tasik Idaman, korang boleh pilih samada nak menjamu selera di port atas air (tempat makan atas tasik) atau di atas darat (depan pentas karaoke). Aku dah makan diatas air dan di atas darat. Paling feel bila makan atas air. Cuma nanti akan rasa bergoyang-goyang sikit la. Kalau nak layan karaoke, boleh la pilih meja di depan pentas karaoke. 


ikan bakar restoran tasik idamanYang gian nak karaoke, boleh lah menyumbangkan suara korang sekali. Manatahu nanti boleh jadi penyanyi jemputan ke kan? Saya dah berjaya sumbangkan lagu Kerana - Alleycats hahaha. Kalau tak silap harga untuk sebuah lagu RM2.00. Siap ada deejay yang sangat best lagi akan menghiburkan korang. 


ikan bakar restoran tasik idamanSambil makan, sambil korang dihiburkan dengan deejay & suara merdu pengunjung. Nak tujukan lagu untuk yang tersayang pun boleh. 


Menu yang paling istimewa di sini mestilah ikan bakar. So, kalau datang sini, wajib order ikan bakar tau. Menu lain pun not bad. 


ikan bakar restoran tasik idaman
ikan bakar restoran tasik idaman
ikan bakar restoran tasik idamanGambar dibawah ini merupakan antara feedback customer Restoran Tasik Idaman. Ramai customer yang kasi 5 bintang.\0/


ikan bakar restoran tasik idaman


Details mengenai Restoran Tasik Idaman, korang boleh follow diorang di, Selamat menjamu selera & karaoke santai di Restoran Tasik Idaman guys! 
15 Komen untuk "Layan Ikan Bakar & Karaoke Santai di Restoran Tasik Idaman"

Ikan tu nampak menyelerakan.. ;)

aaaaaaaaaaa semua so menggiurkan T_T
sotong tu and ikan tu and wooooo dapnyaaaaaa

p.s. ada orang tu di listkan blogger terkacak la huhuhuhu

Wah review dari orang ramai pun bagus juga

aku kalau nak karoke indoor pun malu, outdoor memang tak la jawabnya..bagi 100 pun tak nak..haha

Ramai orang kasi 5 bintang hehe

kalau suara sedap xpayah malu la bro haha

singgah sini.. banyak pilihan dan semua nampak sedap.
kalau singgah putrajaya boleh la ke sini

okey tetiba jadi lapar bukak entry ni malam malam buta. btw done follow blog ni ;)

Back To Top