Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label food review. Show all posts
Showing posts with label food review. Show all posts

13 September 2020

Jalan-Jalan Singgah Tempat Makan Best di Kelantan 2020

Jalan-Jalan Singgah Tempat Makan Best di Kelantan 2020

Dah lama gila tak melawat negeri Kelantan. Last ke Kelantan pada tahun 2015. Daytrip dengan member kampung sempat lah singgah makan di Kopit...

19 August 2020

Surprise Birthday di Astana Putra UPM, Serdang

Surprise Birthday di Astana Putra UPM, Serdang

Ini bulan lepas punya cerita tau. Member tiba-tiba bawak ke Astana Putra UPM, Serdang. Rupanya ada lagi member lain yang dah tunggu di sana....

17 August 2020

Tempat Makan Nasi Beriani Gam Sedap Berhampiran Putrajaya

Tempat Makan Nasi Beriani Gam Sedap Berhampiran Putrajaya

Aku kalau teringin nak makan nasi beriani gam berhampiran  Putrajaya, dalam kepala mesti duk terbayang nasi beriani gam di Kafe Beriani Gam ...

19 July 2020

Makan Malam di Kafe Tamanku, Presint 18 Putrajaya

Makan Malam di Kafe Tamanku, Presint 18 Putrajaya

Assalamualaikum, Lama dah tak share pasal makan-makan kan? After musim PKP, baru berkesempatan makan di luar. Itupun masih mengamalkan ...

12 March 2020

6 Tempat Makan Best Sekitar Johor Korang Wajib Try!

6 Tempat Makan Best Sekitar Johor Korang Wajib Try!

Baru-baru nie aku menghadiri majlis kahwin member di Batu Pahat, Johor. So sepanjang nak ke Batu Pahat, sempat la singgah di beberapa kedai...