Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label food review. Show all posts
Showing posts with label food review. Show all posts

24 November 2020

Dinner di Restoran Smoked Kingdom by Dondaniyal, Ayer8 PUTRAJAYA

Dinner di Restoran Smoked Kingdom by Dondaniyal, Ayer8 PUTRAJAYA

Baru-baru ini aku berpeluang makan malam di Restoran Smoked Kingdom by Dondaniyal yang bertempat di Ayer8, Putrajaya. Siapa je yang tak ken...

28 September 2020

Tempat Lunch Best & Murah (weekdays) di Putrajaya

Tempat Lunch Best & Murah (weekdays) di Putrajaya

Dah nak masuk 5 tahun bekerja di Presint 2, Putrajaya. Sepanjang bekerja di sini, tempat lunch kegemaran aku ialah di cafe Kementerian Wilay...

26 September 2020

Medan Selera (Food Court) Best di Putrajaya

Medan Selera (Food Court) Best di Putrajaya

Kalau sebelum ini aku selalu makan petang di Food Court Presint 9 sebab dekat dengan rumah aku. Since sekarang aku dah duduk di Presint 11, ...

13 September 2020

Jalan-Jalan Singgah Tempat Makan Best di Kelantan 2020

Jalan-Jalan Singgah Tempat Makan Best di Kelantan 2020

Dah lama gila tak melawat negeri Kelantan. Last ke Kelantan pada tahun 2015. Daytrip dengan member kampung sempat lah singgah makan di Kopit...

19 August 2020

Surprise Birthday di Astana Putra UPM, Serdang

Surprise Birthday di Astana Putra UPM, Serdang

Ini bulan lepas punya cerita tau. Member tiba-tiba bawak ke Astana Putra UPM, Serdang. Rupanya ada lagi member lain yang dah tunggu di sana....