Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label food. Show all posts
Showing posts with label food. Show all posts

12 March 2020

6 Tempat Makan Best Sekitar Johor Korang Wajib Try!

6 Tempat Makan Best Sekitar Johor Korang Wajib Try!

Baru-baru nie aku menghadiri majlis kahwin member di Batu Pahat, Johor. So sepanjang nak ke Batu Pahat, sempat la singgah di beberapa kedai...

18 February 2020

Dinner Ikan Bakar Sedap di Putrajaya

Dinner Ikan Bakar Sedap di Putrajaya

Biasanya kalau nak dinner ikan bakar, sanggup ke Bangi. Memang tak pernah pun dinner ikan bakar di Putrajaya nie sebab risau tak menepati se...

23 October 2019

Tempat Makan Best di Hutan Cafe, Cyberjaya

Tempat Makan Best di Hutan Cafe, Cyberjaya

Setelah agak lama tidak bersiaran, akhirnya ada pun entry baru hehe. Kali ini nak share dengan orang mengenai tempat makan best di Hutan Ca...

22 August 2019

Alcea Cafe, Cafe Hipster Best di Cyberjaya

Alcea Cafe, Cafe Hipster Best di Cyberjaya

Harini nak share dengan korang mengenai satu cafe hipster best di Tamarind Square, Cyberjaya. Kitorang datang lepak sana bulan lepas. Nama ...

25 January 2019

Chit Chat Steamboat & Grill Murah di Putrajaya @ Cyberjaya

Chit Chat Steamboat & Grill Murah di Putrajaya @ Cyberjaya

Sebelum ini dah pernah share mengenai steamboat murah di Cyberjaya , harini nak share pula satu tempat makan steamboat & grill murah be...