Setelah almost sebulan tak pakai apa-apa produk muka (hanya consume wudhuk hehe), kali ini aku cuba produk Dewi Beauty Care pulak. Produk yang diasaskan oleh Puan Al Syuhada Waliyah ini akan menolong anda menyelesaikan masalah kulit wajah dalam masa 3 hari sahaja. Senangnya nak cantik kan? hihi =P

Terdapat 4 komponen utama di dalam setiap set Dewi Beauty Care iaitu,


+ Floral Soap 50 gm
+ Floral Toner 30 ml
+ Floral Night Cream 10 gm
+ Floral Day Cream 10 gm

produk dewi beauty care


Firstime pakai produk 4 in 1 macam ini. Biasa pakai 1 produk pencuci muka je. Takdenya nak tonyoh toner, cream malam, cream siang bagai kan sebab bagi aku produk macam nie cerewat sangat haha. Kita suka yang simple saje. Bagi perempuan rasanya memang takde masalah kan? Harap produk ini dapat la merawat kulit wajah aku yang kusam ini T_T.  

Floral Toner


Memberi kesegaran pada kulit wajah, mengecilkan liang roma, mengering serta mengecutkan jerawat, membantu menyingkirkan bakteria pada kulit wajah dan juga leher, agak kelihatan cerah, bersih, bebas daki dan memudahkan penyerapan krim siang dan juga krim malam.

Cara Penggunaan. Digunakan selepas mencuci wajah, titikkan toner pada kapas 3-4 titik, sapukan pada seluruh wajah dan juga bahagian leher serta tengkuk, jangan sapukan pada bahagian sekitar mata dan juga sekitar mulut.

Floral Soap


Membantu membersihkan dengan mendalam untuk menanggalkan kotoran pada wajah, mencerahkan, melembapkan serta menegangkan. Formulasi istimewa dirumus khas dengan Teknologi KOREA yang mengandungi Collagen, Stem Cell dan Vitamin C untuk membantu mempercepatkan proses pencerahan kulit wajah.

Cara Penggunaan. Bersihkan wajah menggunakan air biasa kemudian buih sabun diurut lembur dari arah dagu ke dahi, bilas menggunakan air bersih.

Floral Night Cream





Rawatan pada waktu malam yang membantu mencerahkan kulit, mengecilkan jerawat, merawat kulit berminyak, menutup liang roma, menghilangkan garis halus, bintik hitam, serta meningkatkan keanjalan kulit wajah.

Cara Penggunaan. Digunakan hanya pada waktu malam sahaja, ulang cara penggunaan sabun serta toner kemudian sapukan krim malam dari dagu ke dahi dengan urutan perlahan untuk mempercepatkan proses pencerahan kulit wajah.


Floral Day Cream

produk dewi beauty care


Mengandungi SPF 40 yang membantu melindungi kulit daripada sinaran ultra UV, serta membantu mencerahkan kulit, agar kelihatan gebu dan bersinar. Ianya juga menghilangkan parut, merawat jeragat, menjadikan kulit tegang, lebih halus menawan serta awet muda.

Cara Penggunaan. Digunakan selepas penggunaan sabun dan juga toner, sapu nipis day cream pada wajah dengan melakukan urutan dari dagu ke dahi.


Kenapa Dewi Beauty Care?


+ Penggunaan yang senang. Hanya Cuci Muka, Sapu Toner, dan kemudian Krim Pagi/Malam
+ Dalam masa 3 HARI anda akan nampak perbezaan yang ketara pada wajah ANDA
+ Anda tidak akan percaya dengan HARGA kami. Dan anda akan dapat HADIAH percuma lagi
+ Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
+ Lebih 200 testimoni kami terima dalam kurang dari 7 hari
+ Keberkesanan yang amat tinggi 97%
+ Diluluskan oleh KKM
+ Berkesan dalam 3 HARI
+ Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan
+ Peluang untuk menjadi Agen
+ Menangi Iphone 6, Percutian Hotel 5*, Barang Kemas dan lain-lain!!!


Testimoni Dewi Beauty Care


Terdapat banyak feedback & testimoni positif mengenai produk Dewi Beauty Care. Aku yang duk tengok testimoni pun teruja betul dengan produk ini kot. Wanita yang menjaga betul kecantikan kulit wajah confirm lagi teruja kan. Jom kita tengok antara testimoni pengguna Dewi Beauty Care.

















Harga Dewi Beauty Care


WM RM99.00
EM RM109.00
Call/ Whatsapp 018 255 7994


Details mengenai produk Dewi Beauty Care, korang boleh follow diorang di,

2 Comments

  1. Murah la untuk 1 set huhuhu.
    Piwit. Tung aaaaa kulit wajah putih bersih berseri pink pink gituw.

    ReplyDelete
  2. asalam saya dah follow blog anda ya

    ReplyDelete