Review Testimoni Dewi Beauty Care-Pengguna Lelaki

Sudah almost 2 weeks menggunakan skincare Dewi Beauty Care di wajah. This is my first time consume skincare set yang ada cream, toner bagai. Biasa kita pakai pencuci muka je. Macam cerewet betul nak kena ada cream malam, cream siang, toner semua itu. Aku nie jenis yang simple kalau boleh semua nak mudah je. But, i can say that skincare Dewi Beauty Care ini memang best betul. Korang yang still mencari skincare untuk kulit wajah, i highly recommended Dewi Beauty Care. Korang yang belum mengenali produk Dewi Beauty Care, boleh baca Entri Dewi Beauty Care di SINI.

 

 

Aku yakin dan percaya lelaki zaman sekarang ramai je yang consume skincare set kan? Kawan-kawan lelaki aku pun ramai yang menggunakan set skincare untuk mengatasi masalah kulit muka. Muka aset penting kot. Jerawat tumbuh sebijik pun kau terus cungkil sampai naik lebam jerawat tu kan LOL haha.

 

 

Untuk pengetahuan korang, antara masalah kulit wajah yang aku alami ialah :-

 

1) Jerawat

2) Parut Jerawat

3) White Heads and Black Heads

4) Kulit Kusam

 

 

Testimoni Dewi Beauty Care

 

Dengan pemakaian Dewi Beauty Care, aku dapat lihat terdapat beberapa perubahan positif pada kulit wajah aku. Bukanlah perubahan dari muka macam mat bangla tiba-tiba bertukar jadi mat korea ye hihi. Mari nak bagitahu apa perubahan tersebut.

 

 

1) Jerawat cepat kecut and hilang. Setiap minggu mesti ada paling common pun sebiji jerawat batu/jerawat pasir dekat muka. Alhamdulillah jerawat cepat kecut and hilang.

2) Parut Jerawat memang degil & susah betul nak hilang dalam masa yang singkat. But, parut of course makin pudar.

3) Paling gembira bila white heads di sekitar hidung and dagu makin kurang. Biasa sekali picit hidung banyak betul white heads melekat ew. Black heads pulak makin pudar.

4) Masalah kulit kusam ini susah betul nak rawat. Biasalah hari-hari terdedah dengan matahari & tidur pun kekadang kurang. Campur stress keje lagi. Mau tak kusam kulit kan. Tapi sekarang dah tak berapa nak kusam sangat. \0/  

 

 

Korang yang still mencari set skincare yang bagus untuk kulit muka, apa kata try produk Dewi Beauty Care nie. Aku pun dah cuba dan berpuas hati. Anda bila lagi? Disebabkan berpuas hati dengan testimoni Dewi beauty Care, nak belanja gambar selfie before and after lah haha =P

 

 

testimoni dewi beauty care

 

 

Macam sama je kan muka aku before and after. Apsal style rambut pulak berubah haha. Yela macam yang aku cakap tadi la jangan la expect kulit muka aku tiba-tiba jadi flawless bak mat korea. Cuma aku tahu la apa perubahan di kulit wajah aku dah aku hari-hari tengok cermin kan. Gambar atas nie gambar original no filter no editing guna 360 okey.

 

 

Harga Dewi Beauty Care

 

WM RM99.00
EM RM109.00
Call/ Whatsapp 018 255 7994

 

Details mengenai produk Dewi Beauty Care, korang boleh follow diorang di,

 

Facebook Dewi Beaty Care

Instagram Dewi Beauty Care

Website

 

 

Jom cuba set skincare Dewi Beauty Care!

3 comments:

  1. hmmm menarik untuk di cuba. aku kurang pakai produk untuk muka ni.

    ReplyDelete
  2. pehhhh, kalau jumpa lepas ni makin flawless lah.

    ittew segan ><

    ReplyDelete