Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

13 September 2020

Jalan-Jalan Singgah Tempat Makan Best di Kelantan 2020

Jalan-Jalan Singgah Tempat Makan Best di Kelantan 2020

Dah lama gila tak melawat negeri Kelantan. Last ke Kelantan pada tahun 2015. Daytrip dengan member kampung sempat lah singgah makan di Kopit...

26 August 2020

Pengalaman Hiking di Bukit Batu Putih, Port Dickson

Pengalaman Hiking di Bukit Batu Putih, Port Dickson

Lama gila rasanya tak hiking. Last masa hujung tahun 2018 hiking di Bukit Bangkong. Lepastu start gantung kasut hiking hehe. Tahun 2017 meru...

19 August 2020

Surprise Birthday di Astana Putra UPM, Serdang

Surprise Birthday di Astana Putra UPM, Serdang

Ini bulan lepas punya cerita tau. Member tiba-tiba bawak ke Astana Putra UPM, Serdang. Rupanya ada lagi member lain yang dah tunggu di sana....

17 August 2020

Tempat Makan Nasi Beriani Gam Sedap Berhampiran Putrajaya

Tempat Makan Nasi Beriani Gam Sedap Berhampiran Putrajaya

Aku kalau teringin nak makan nasi beriani gam berhampiran  Putrajaya, dalam kepala mesti duk terbayang nasi beriani gam di Kafe Beriani Gam ...

13 August 2020

Burger King Melancarkan Set “Mix & Match 2 Terpilih” Hanya Dengan RM15

Burger King Melancarkan Set “Mix & Match 2 Terpilih” Hanya Dengan RM15

Burger King , kat Malaysia ni siapa yang tak kenal dengan Burger King memang tak sah. Sebabnya restoran Burger King ni sudah lama ada di Mal...

25 July 2020

2 Hari 1 Malam di Hill Top Room The Taaras Redang

2 Hari 1 Malam di Hill Top Room The Taaras Redang

Assalamualaikum. Harini nak share dengan korang pengalaman aku bercuti selama 2 hari 1 malam di The Taaras Pulau Redang. Since The Taar...

19 July 2020

Makan Malam di Kafe Tamanku, Presint 18 Putrajaya

Makan Malam di Kafe Tamanku, Presint 18 Putrajaya

Assalamualaikum, Lama dah tak share pasal makan-makan kan? After musim PKP, baru berkesempatan makan di luar. Itupun masih mengamalkan ...