Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

29 December 2019

Majlis Kahwin di Dewan Perdana Felda, KL

Majlis Kahwin di Dewan Perdana Felda, KL

Assalamualaikum,  Tahun ini ramai betul kawan aku kahwin. Kawan baik, kawan office semualah pakat nak kahwin tahun nie. Kalau sebelum...

28 December 2019

Jadi Dulang Boys Majlis Kahwin di Terengganu

Jadi Dulang Boys Majlis Kahwin di Terengganu

Assalamualaikum, Dah lama tak update mengenai personal life aku dekat blog. Asyik update pasal makan-makan and jalan-jalan je kan. Mesti ko...

8 November 2019

23 October 2019

Tempat Makan Best di Hutan Cafe, Cyberjaya

Tempat Makan Best di Hutan Cafe, Cyberjaya

Setelah agak lama tidak bersiaran, akhirnya ada pun entry baru hehe. Kali ini nak share dengan orang mengenai tempat makan best di Hutan Ca...

22 August 2019

Alcea Cafe, Cafe Hipster Best di Cyberjaya

Alcea Cafe, Cafe Hipster Best di Cyberjaya

Harini nak share dengan korang mengenai satu cafe hipster best di Tamarind Square, Cyberjaya. Kitorang datang lepak sana bulan lepas. Nama ...

8 July 2019

Simple Daily Basic Skin Care Routine for Men

Simple Daily Basic Skin Care Routine for Men

Tajuk entry taknak kalah ye dah macam beauty blogger popular di Asia kahkah. Entry kali ini aku nak share mengenai rutin penjagaan kulit waj...

2 July 2019

Resepi Bubur Nasi Ala Mekdi Mudah & Sedap

Resepi Bubur Nasi Ala Mekdi Mudah & Sedap

Kemain tajuk entry nak gempak je. Aku dah beberapa kali jugak buat bubur nasi ini maklumlah sejak duduk rumah bujang kenalah rajin sikit di...