Jadi Dulang Boys Majlis Kahwin di Terengganu

Assalamualaikum,
Dah lama tak update mengenai personal life aku dekat blog. Asyik update pasal makan-makan and jalan-jalan je kan. Mesti korang pun bosan haha.Entah-entah takde siapa nak hairan pun Apijol oii ko nak update pasal apa pun –.- haha. Lately memang makin malas update blog sebab dah ada medium lain macam Instagram yang lagi cepat & pantas. Thats why la 2 3 tahun kebelakangan ini paling kurang update blog. Aktif di Ig pulak.

So sementara aku rajin nie, marilah kita update laju-laju ye. Nak throwback sikit kisah kitorang jadi dulang boys Zek & Kodin. Actually aku agak terkejut juga, sedih but dalam masa yang sama happy sebab diorang dah tamatkan zaman bujang. Kawan baik since sekolah menengah kot.

gambar lelaki lelaki kacak

Majlis Zek pada 12 August 2019 di Dungun. So, petang tu dah gerak ke Dungun dari Kuala Terengganu. Bermalam di sana, kitorang sewa homestay bajet. Nice jugak homestay kitorang ditepi pantai. Nama homestay dah lupa tapi yang kuingat, depan homestay seakan bentuk kapal. Malamnya after bersiap terus ke rumah pengantin perempuan.

gambar kawin zek

Alhamdulillah, sudah selesai diijabkabulkan. Tahniah Zek & pasangan. Semoga sentiasa bahagia didunia hingga ke syurga inshaAllah. Done untuk malam nie. Besoknya jadi dulang boy pulak. Firstime jadi dulang boy majlis kawin. Excited ye makcik-makcik duk tengok dulang boy segak bergaya. Siap ajak selfie kemain.

dulang boys di terengganu dungun

Actually plan asal dulang boy bukan pakai baju ini tau. Baju asal beli online tak sempat sampai. So, last minit order dengan seller lain yang boleh hantar cepat before majlis. Baju yang asal tu kitorang pakai masa majlis Kodin. Thank you Zek yang sponsor baju untuk dulang boys. Winking smile

dulang boys handsome dan kacak

Settle satu majlis. Bulan September balik kampung lagi sekali untuk majlis Kodin pulak pada 14 September 2019. Tahun 2019 ni agak kerap juga ye balik kampung Alhamdulillah.

dulang boys yang kacak di malaysia

Since rumah pengantin perempuan tak berapa jauh dari kampung kitorang, so takde booking homestay macam majlis Zek. Masa kenduri Kodin, Malaysia dilanda jerebu yang teruk. Nasib baik di Terengganu IPU tak tinggi sangat macam dekat Putrajaya. Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar.

kenduri kahwin kodin dan dilla

Tahniah Kodin & pasangan. Semoga sentiasa bahagia hingga ke syurga. Aku tak dapat pergi ke majlis sambut menantu belah lelaki kedua-dua pengantin. Sorry ye guys. Semoga kita sentiasa bersahabat walaupun masing-masing sudah ada kehidupan sendiri, family sendiri. Ameen. Tak sabar nak tengok turn siapa pulak lepas nie hehe. jeng jeng jeng. =P
Jadi Dulang Boys Majlis Kahwin di Terengganu Jadi Dulang Boys Majlis Kahwin di Terengganu Reviewed by Hafiz Hafizol on 28 December Rating: 5

1 comment:

Powered by Blogger.