8 Trend Gaya Rambut Lelaki Terbaru

Kalau nak ikut trend gaya rambut lelaki yang terbaru, memang tak terkejar la. Saban hari, ada sahaja trend rambut lelaki terbaru yang muncul. Kalau kaum wanita mengikuti trend bertudung, tapi kami kaum lelaki suka menukar gaya rambut mengikut trend semasa. Asyik rambut pacak kepuk-kepuk bosan jugak kan? Sekali sekala nak juga tukar gaya rambut.
 
 
Cerita pasal gaya rambut, pernah sekali budak office tegur aku bila aku menukar trend rambut aku pergi office. Dia siap tanya, eh siapa nie? Staff baru ke? luls. Begitulah hebatnya penangan bertukar gaya rambut kepada kaum lelaki. Sampai staff office sendiri tak kenal ko kahkah. =P
 
 
Dibawah ini ada disenaraikan 8 trend gaya rambut yang terbaru yang menjadi kegilaan kaum lelaki pada abad ini iaitu gaya rambut undercut, man bun, Trend undercut, top knot, fade, side part, pompadour dan short back and side. Gaya rambut undercut & short back and side (nipis tepi) memang sangat popular di Malaysia. Selamat menukar gaya rambut terbaru okey. Nanti boleh printscreen gambar bawah ini kemudian tunjuk je dekat tukang gunting rambut apa rambut pilihan kau. =D
 
 
gaya rambut popular lelaki terbaru
 
 
 
 
Gambar bawah ini gaya rambut terbaru aku. Macam Style Classic Men’s Cut – Side Part. Lepasnie nak buat gaya rambut undercut la pulak. Untung betul memiliki rambut yang lurus. Boleh buat macam-macam gaya rambut. =D
 
 
tren rambut lelaki terbaru


Credit:
Business Insider
Fesyen Rambut Lelaki Terkini
Elite Combat Dandruff
7 Komen untuk "8 Trend Gaya Rambut Lelaki Terbaru"

Bestnya kalao dapat rambut panjang macam tu. Rambut aku susah nak panjang. hehe

rindu nak buat rambuat pompadour tapi dah susah sekarang rambut cepat jatuh

Kalau orang elok macam abam Pijol, style rambut apa pun tetap stylo!

Apa susah. Tak payah la kerat. Panjanglah dia. Haha

Elok la sangat kerempeng macam nie haha

Smart rambut pompadour tu!

Back To Top