Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label men tips. Show all posts
Showing posts with label men tips. Show all posts

1 April 2020

14 Idea Gaya Rambut Lelaki Terbaru 2020,13 Dan 14 Dilarang

14 Idea Gaya Rambut Lelaki Terbaru 2020,13 Dan 14 Dilarang

Korang selalu tiada idea nak gayakan rambut macam mana? Samalah kita. Kalau nak pergi gunting rambut, bila barber tanya nak gunting macam m...

2 April 2016

Gaya Rambut Justin Bieber

Gaya Rambut Justin Bieber

Assalamualaikum,   Minggu lepas aku potong rambut. Sekali bila masuk office boss duk tegur. Macamnie lah dia punya ayat “sorang rambut pac...

10 January 2016

Gaya Fesyen Rambut Lelaki 2016

Gaya Fesyen Rambut Lelaki 2016

Lelaki dan fesyen rambut memang susah nak dipisahkan. Buat style rambut sama je sepanjang tahun bosan jugak kan. Macam aku sendiri pun suka ...

8 December 2015

DASHING-Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki Aktif

DASHING-Pencuci Muka Terbaik Untuk Lelaki Aktif

Jejaka diluar sana pasti tidak asing dengan produk penjagaan diri dari Dashing kan? Aku sendiri sejak zaman sekolah memang pengguna produk ...

2 December 2015

Best Mens Sport Bags

Best Mens Sport Bags

    Jika wanita memerlukan tips membeli beg tangan atau handbags yang terbaik, kaum lelaki pula harus mengetahui apakah ciri-ciri ...