INTI INTERNATIONAL UNIVERSITY CPUV KE-2

 

Salam.

 

Bulan lepas ada update pasal cpuv pertama dari Nuffnang. Setelah 3 tahun berblogging dengan ikhlas tanpa mengharapkan apa-apa pulangan, bulan lepas baru Nuffnang kasi CPUV! Tadi baca entri CPUV November seorang blogger.Tetiba tangan gatal nak masuk akaun Nuffnang. Konon blog aku dapat jugak la CPUV untuk bulan November. Biasalah. Hidup mesti positif. Yeah, tekaanku memang tepat. Alhamdulillah kita dapat CPUV lagi yehaa!

 

CPUV NUFFNANG

 

Thanks Nuffnang dan pihak pengiklan sebab sudi beriklan di blog ! Bukan Sekadar Rupa ini. CPUV kali ini mengenai INTI CYCLE 1 DEGREE CAMPAIGN. Untuk pengetahuan korang, International College Kuala Lumpur(INTI) merupakan sebuah IPTS yang menawarkan pelbagai kursus di peringkat diploma dan degree. Korang yang teringin menyambung pelajaran dalam bidang berkaitan perniagaan dan sains sosial, boleh cuba apply INTI. Jangan bimbang pasal yuran sebab INTI ada menawarkan pinjaman PTPTN !

 

Aku sebenarnya baru kali pertama dengar mengenai INTI ini. So,tak boleh nak explain lebih-lebih dekat korang mengenai INTI. Maklumat lanjut mengenai INTI boleh terus ke Website INTI. Ada yang nak jadi pelajar INTI tak? Manatahu ini merupakan peluang anda untuk menyarung jubah konvokesyen. :D

 

INTI INTERNATIONAL UNIVERSITY

 

Kalau nampak iklan INTI berlegar-legar di atas, kanan atau bawah entri, jangan malu jangan segan tekan iklan tersebut laju-laju okay!

21 komen

yeayyyyyyyyyyyy,tahniah pijooooooo... :D

aku ada nuffnang tapi ntahh .

Tahniah! teruskan berblogging :)

Salam Maal Hijrah dari bunda...

hahaa.. murah rezeki ko. tahniah.

ceh. dio boleh beriban2 dh cpuv hahah!

Alhamdulillh. Semoga kita semua dimurahkan rezeki :D

Jelezzz akaq tau..hehehe

Akak dulu, nuffnang bermula dgn 25sen sahaja. Skrg ni dah bertambah2. Berblogging dgn ikhlas, pasti temui rezqi berlebih2an. Selamat mengumpul duit utk beli e-book tu ya. Berbaloi tau e-book tu.... Selamat menyambut ma'al hijrah. Moga tahun ini lebih baik dari yang lalu dan bertambah ilmu dan rezqi yang penuh keberkatan.

Salam Maal Hijrah juga untuk bunda :D

Kak Wirda dah ade kete besar! hahah

InsyaAllah Kak .. Thanks :D

hehe..aku pun baru dapat cpuv bulan ni.
tgk2 still on going.
mintak2 byk lg yg melekat.

wahh tahniah ea. akhirnya. haha

Erkk~ lame gile tak log in nuffnang >.<

dapat jugak cpuv ni.. :)

tahniah pijolll!!!truskan lagi usaha..pasti byk lg nnt melekat :))


EmoticonEmoticon