Salam.

 

Bulan lepas ada update pasal cpuv pertama dari Nuffnang. Setelah 3 tahun berblogging dengan ikhlas tanpa mengharapkan apa-apa pulangan, bulan lepas baru Nuffnang kasi CPUV! Tadi baca entri CPUV November seorang blogger.Tetiba tangan gatal nak masuk akaun Nuffnang. Konon blog aku dapat jugak la CPUV untuk bulan November. Biasalah. Hidup mesti positif. Yeah, tekaanku memang tepat. Alhamdulillah kita dapat CPUV lagi yehaa!

 

CPUV NUFFNANG

 

Thanks Nuffnang dan pihak pengiklan sebab sudi beriklan di blog ! Bukan Sekadar Rupa ini. CPUV kali ini mengenai INTI CYCLE 1 DEGREE CAMPAIGN. Untuk pengetahuan korang, International College Kuala Lumpur(INTI) merupakan sebuah IPTS yang menawarkan pelbagai kursus di peringkat diploma dan degree. Korang yang teringin menyambung pelajaran dalam bidang berkaitan perniagaan dan sains sosial, boleh cuba apply INTI. Jangan bimbang pasal yuran sebab INTI ada menawarkan pinjaman PTPTN !

 

Aku sebenarnya baru kali pertama dengar mengenai INTI ini. So,tak boleh nak explain lebih-lebih dekat korang mengenai INTI. Maklumat lanjut mengenai INTI boleh terus ke Website INTI. Ada yang nak jadi pelajar INTI tak? Manatahu ini merupakan peluang anda untuk menyarung jubah konvokesyen. :D

 

INTI INTERNATIONAL UNIVERSITY

 

Kalau nampak iklan INTI berlegar-legar di atas, kanan atau bawah entri, jangan malu jangan segan tekan iklan tersebut laju-laju okay!