Salam.

 

Tadi terbaca satu entri dari blog Hana. Entri dia dapat cpuv pertama dari Nuffnang. Terus aku gatal tangan nak bukak akaun Nuffnang konon aku pun dapat la cpuv. Aku kan jenis positif. Rupa-rupanya betul-betul dapat la wei. Refresh sampai 2 3 kali tau sebab nak pastikan apa yang aku nampak nie betul. Sengih sorang-sorang macam orang dilamun cinta jap 13 saat! Alhamdulilllah rezeki seorang penganggur. kakakah!

 

cpuv pertama

 

Korang dah dapat berpuluh-puluh cpuv tapi seorang Apijol baru dapat cpuv pertama dari Nuffnang. Sedih kan? hahah! Setelah bertahun-tahun berblogging, baru hari ini merasa cpuv pertama dari Nuffnang. Sedih kan? Bagi aku ini merupakan khabar gembira sepanjang berblog yang harus dikongsi bersama anda semua.=p

 

Tips Nak Dapat CPUV Nuffnang

 

Hambek kau. Baru dapat cpuv pertama Nuffnang dah pandai nak kongsi tips nak dapat cpuv Nuffnang. Heheh! Alah aku confirm nanti mesti ada kyang omen punya “ kongsilah cara nak dapat cpuv” kan? lol. Antara tips mendapatkan cpuv yang mungkin anda belum tahu ialah:-

 

1) Hantar Tiket Kepada Nuffnang. Korang buat-buat tanyalah “Bagaimana cara nak dapatkan cpuv” atau “Kenapa saya tak pernah dapat cpuv” ke. Hahahah!

2) Buat Entri Mengenai Iklan di Nuffnang macam entri ini. Kalau tak silap aku tips nie dari Cik Epal. Gila kau tak nak ikut tips dari blogger famous kot.

3) Update Survey di Akaun Nuffnang dengan kerap supaya pengiklan tahu blog anda berjenis apa jadi senanglah diorang nak pilih blog anda untuk diletakkan iklan diorang.

4) Berdoa kepada Allah supaya dimurahkan rezeki berblogging. InsyaAllah, Allah mendengar doa-doa hambanya. gctew. Rasanya tips nie tiada lagi blogger kongsi kot. Hahah!

 

Terima kasih la Nuffnang sebab baru sekarang mempercayai kredibiliti blog Apijol. sob. Jangan lupa ye tekan iklan CPUV DIGI EASY PREPAID yang berlegar-legar di blog aku ini. Nak tekan sendiri kan nampak macam loser sangat. Harap ihsan pengunjung blog ini jela. =p