MARI BELI GLASSES DAN CONTACT LENS MURAH!!!

 

Salam.

 

Seumur hidup aku memang tak pernah pakai glasses yang ada power sebab mata kita sihat walafiat lagi Alhamdulillah:D Pakai kaca mata tiada power yang dijual di pasar malam RM10 satu tu adalah. Yela, rasa macam makin macho pulak bila pergi jalan-jalan di Bandar Kuala Terengganu pakai Rayban cap ayam pasar malam wakaka.

 

Pernah sekali tu, aku tunggu bas depan jalan kampung aku, nak pergi Bandar Kuala Terengganu. Aku berkaca mata hitam bingkai besi yang berlambak dekat pasar malam tu. Pakai kaca mata pun sebab memang cuaca panas gila mana tahan silau cermin kenderaan! Bila bas sampai, terus tahan bas. Kemudian naik atas bas dengan penuh confident. Penumpang dalam bas tengok aku macam aku seorang bintang filem. Kau faham kan diorang tengok cemana? =.= itulah penangan hebat apabila anda berkaca mata.

 

Sayangnya kaca mata yang aku pakai masa tunggu bas tu dah rosak. Cermin tercabut dari bingkai. Cemana tu kakaka. Itulah beli lagi kaca mata harga RM20. Lain kali kena beli kaca mata harga RM200 baru tahan lama kan!

 

Glasses-Online-MY -Banner2

Glasses yang rosak tu sebijik macam glasses yang dipakai oleh model dalam gambar di atas! Mungkin beza dia dari segi harga dengan kualiti je kot. Glasses aku tak berkualiti sangat dan agak murah tapi glasses model diatas berkualiti dan lebih mahal. Mahal tapi berkualiti lagi ok daripada murah tapi tak berkualiti langsung.Pakai 3 kali dah rosak T__T

 

Glasses-Online-MY -Banner3

Sekarang ini trend orang pakai glasses macam dalam gambar kat atas bila outing dengan kawan-kawan. Nampak stailo habis la nie kononnya!  Kita pun ada jugak glasses camtu. Tapi mampu pakai dalam rumah jela hahah!. Nanti kalau pergi jalan-jalan area Kuala Terengganu nie tak pasal-pasal orang kata poyonya Apijol duduk kampung je pong. =p

lelaki kacak berkaca mata

Nak sangat-sangat shopping glasses di glasses online nie tau! Semua glasses cun gila.Tak percaya boleh tengok di website diorang. Harga pun berbaloi siap ada harga promosi dan potongan harga lagi. Paling best boleh beli online. Tunggu je Encik posmen hantar glasses dekat rumah. Tak payah susah-susah pergi pasar malam beli glasses harga RM10 tu kakakah!

glasses online

 

Selain glasses dan kacamata, ada jugak contact lens yang murah-murah. Aku bukanlah pemakai contact lens,tapi aku pernah jugak ikut kawan-kawan aku beli contact lens.Terkejut jugak bila tengok harga sepasang contact lens sampai boleh cecah RM100.00! Tapi mujur contact lens di glasses online pun murah gila! =D

contact lensMurah ?!

 

Jom bergaya dengan pelbagai pilihan glasses dan contact lens yang cun gila di glasses online . Confirm anda semua berpuas hati. Maklumat lanjut boleh layari website ini http://www.glassesonline.com.my/ :D

Glasses Online BannerFree Shipping? Free 30 Days Return? Wow!

6 Komen untuk "MARI BELI GLASSES DAN CONTACT LENS MURAH!!!"

seronoknya je tengok orang lain pakai glasses. huhu teringin tapi tu la. tak sesuai ler muka nie. -_-

Salam pijol...

Sori tau sbb lmbt sampai sini...dh promote glasses n lens plak dh..pakai je rm10 tak mengapa pijol,kalau dh hensem tu...org ingat pijol pakai rm100 punya glasses..haha....

Akak x penah pakai lens,org kata,lens yg murah blh merosakkan mata...wallahualam...akak pakai glasses utk kesihatan mata dr sinar uv...itu je.....

haha. tapi kita tak handsome kak.

pakai la contact lens haha =p

Hensem tu bkn letak di wajah la pijol..letaknya di hati...ingat tu tau pijol...hehe

Back To Top