OST CINTA ITU MILIKKU(AKASIA TV3)-KEMBALI

 

cinta itu milikku

Lirik Lagu OST Cinta itu Milikku – Kembali (Akim & Stacy)

Hati ini kan terasa sepi
Tanpa senyuman indah yang meruntumkan jiwa
Jadi kelam dunia bila kau menjauh

 


Bukan cinta membahagiakan
Hanya keihklasan di dalam hati mu
Untuk merasakan ikatan hati kita

 


Ku ingin kau berada disisi ku
Dalam waktu sukar atau bahagia
Oh cinta panjatkanlah pinta hamba ini

 


Cinta kau berikanlah kekuatan
untuk meniti cubaan dari mu
Semoga hari kami kembali menyinari
Jalan ini


Ku ingin kau berada disisi ku
Dalam waktu sukar atau bahagia
Oh cinta panjatkanlah pinta hamba ini



Cinta berikanlah kekuatan
Untuk meniti cubaan dari mu
Semoga hari kami kembali menyinari jalan ini

16 Komen untuk "OST CINTA ITU MILIKKU(AKASIA TV3)-KEMBALI"

ooo ..ini yang emma maembong belakon tu ? waduh ..lawo org nya..haha

ok. nak layan jugak. weheeee

yatt suke gila lagu nii...auuummmm

ooo..cinta..ooo..cinta.hoho.

Pudin - ye. comel emma haha..


namee - sila layan skrg namee !


boni - best cite dia. Ak tgk episod pertama rasa episod seterusnya nk tgk lg. hehe.

cter ape nih.. aku x pernah tgk pon.. huhuhu

tb3 jarang la layan skrg . drama manyak ngarut . hewhew .

korN - tgk la . tv3 . isnin-khamis pukul 7pm.. :)


bOlat - drama nie best. plkon dia lawa.. haha =p

lagu ni best...citer pun kiter layannnn jer...;)

tgk iklan ja weh...haha :p

best la sbb nnti ade konflik dasat weh ahak

still rasa Putera Rayyan is da best. plus da theme song is killing whoever yang suka sendu2 ni. hu hu. salam kenal... ^__^

Best giler citer ni.. Btw, jika anda mengalami masalah jerawat, jeragat, kulit kusam dll.. Saya ada penyelesaiannya.. Klik shj link ini..
http://www.zarrazspecialist.com

Back To Top