Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

12 November 2012

OST CINTA ITU MILIKKU(AKASIA TV3)-KEMBALI

  Hafiz Hafizol       12 November 2012

cinta itu milikku
Lirik Lagu OST Cinta itu Milikku – Kembali (Akim & Stacy)
Hati ini kan terasa sepi
Tanpa senyuman indah yang meruntumkan jiwa
Jadi kelam dunia bila kau menjauh


Bukan cinta membahagiakan
Hanya keihklasan di dalam hati mu
Untuk merasakan ikatan hati kita


Ku ingin kau berada disisi ku
Dalam waktu sukar atau bahagia
Oh cinta panjatkanlah pinta hamba ini


Cinta kau berikanlah kekuatan
untuk meniti cubaan dari mu
Semoga hari kami kembali menyinari
Jalan ini

Ku ingin kau berada disisi ku
Dalam waktu sukar atau bahagia
Oh cinta panjatkanlah pinta hamba ini


Cinta berikanlah kekuatan
Untuk meniti cubaan dari mu
Semoga hari kami kembali menyinari jalan ini
logoblog

Thanks for reading OST CINTA ITU MILIKKU(AKASIA TV3)-KEMBALI

Previous
« Prev Post

16 comments:

  1. ooo ..ini yang emma maembong belakon tu ? waduh ..lawo org nya..haha

    ReplyDelete
  2. ok. nak layan jugak. weheeee

    ReplyDelete
  3. yatt suke gila lagu nii...auuummmm

    ReplyDelete
  4. ooo..cinta..ooo..cinta.hoho.

    ReplyDelete
  5. Pudin - ye. comel emma haha..


    namee - sila layan skrg namee !


    boni - best cite dia. Ak tgk episod pertama rasa episod seterusnya nk tgk lg. hehe.

    ReplyDelete
  6. cter ape nih.. aku x pernah tgk pon.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. tb3 jarang la layan skrg . drama manyak ngarut . hewhew .

    ReplyDelete
  8. korN - tgk la . tv3 . isnin-khamis pukul 7pm.. :)


    bOlat - drama nie best. plkon dia lawa.. haha =p

    ReplyDelete
  9. lagu ni best...citer pun kiter layannnn jer...;)

    ReplyDelete
  10. best la sbb nnti ade konflik dasat weh ahak

    ReplyDelete
  11. still rasa Putera Rayyan is da best. plus da theme song is killing whoever yang suka sendu2 ni. hu hu. salam kenal... ^__^

    ReplyDelete
  12. Best giler citer ni.. Btw, jika anda mengalami masalah jerawat, jeragat, kulit kusam dll.. Saya ada penyelesaiannya.. Klik shj link ini..
    http://www.zarrazspecialist.com

    ReplyDelete