Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label hiburan. Show all posts
Showing posts with label hiburan. Show all posts

23 April 2020

3rd K-Drama Aku Layan- City Hunter (2011)

3rd K-Drama Aku Layan- City Hunter (2011)

Kdrama ini popular masa aku second year dekat universiti. Tahun 2020 baru aku tengok ye. Yela dulu tahun 2011 aku tengah study hard mana ad...

18 April 2020

2nd K-Drama Aku Layan-God’s Gift 14 Days (2014)

2nd K-Drama Aku Layan-God’s Gift 14 Days (2014)

Entry sebelum nie mengenai drama Kill Me Heal Me iaitu 1st K-Drama yang aku tengok, harini nak review mengenai second K-Drama yang aku ten...

14 April 2020

1st K-Drama Aku Layan-Kill Me Heal Me (2015)

1st K-Drama Aku Layan-Kill Me Heal Me (2015)

Sedar tak sedar harini dah masuk hari ke-28 PKP. Esok dah masuk fasa ke-3 PKP. Semoga kita semua terus tabah dan bersabar sehingga Covid-19...

2 April 2019

Senarai Lagu OST Upin Ipin Keris Siamang Tunggal 2019

Senarai Lagu OST Upin Ipin Keris Siamang Tunggal 2019

Baru-baru ini aku berkesempatan menonton filem Upin & Ipin Keris Siamang Tunggal di pawagam. Nasib baik ada sorang budak office yang ...

8 October 2016

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #3

LAGU MELAYU TOP MASA KINI 2016 #3

Entry Lagu Melayu Top Masa Kini 2016 kembali lagi. Korang yang mengikuti blog aku mesti tahu aku seorang yang obses dengan muzik. Sebab tu ...