Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

12 November 2012

Selamat Pengantin Baru Cahaya Cinta Ilahi & Suami

  Hafiz Hafizol       12 November 2012

 

536731_468014536582478_2105894202_n

 

Selamat Pengantin Baru KaK Naz Cci dan suami. Semoga sakinah mawaddah warohmah rumah tangga yang dibina. Kak Naz Cci selamat diijabkabulkan pada 10/11/12. Tarikh comel tu. Pandai pilih tarikh. Rasa macam nak kawin 11/12/13 rasa. =p

 

Kak Naz Cci merupakan antara blogger awal yang aku kenal sepanjang penglibatan aku dengan dunia blog. Blogger yang pernah dating dengan aku juga. Dia sangat sporting dan peramah. Bercakap je tak henti bila keluar dengan dia tahun lepas. Dah lama. Haha. Rindu pulak nak keluar lagi dengan dia. Tapi memang tak la kan. Dia pun dah kahwin sekarang. Kang kena kejar dekat husband dia. Kak Naz ada buat entri pasal keluar dengan dia. Sila godek blog Kak Naz Cci sekarang. =p

 

P/s : Sory Kak Naz Cci tak dapat pergi kenduri kawin. Busy dan tak tahu camna nak pergi sana./:

logoblog

Thanks for reading Selamat Pengantin Baru Cahaya Cinta Ilahi & Suami

Previous
« Prev Post

9 comments:

  1. tahniah kak nad. tetiba kan.mcm aku kenal kak nad.eh.cantik la tarikh mu pilih tu.bleh dah order kad jemputan.hehe..

    ReplyDelete
  2. amin :) jangan lupa jemput tahun depan :3

    ReplyDelete
  3. Kak NAZ la jaja.. Bukan kak NAD.. hehehe... mu jd pengapit oke. wargahaha..


    Haikal- haha. InsyaAllah. :) . Dah smpai jodoh, adalah. =p

    ReplyDelete
  4. wahhhh xkenai hehe papepon tahniah!

    ReplyDelete
  5. time cuti skolah ni musim kawen jer lah.. tiap2 minggu pasti jer ade orang kawen nanti... makan nasi free la nanti

    ReplyDelete
  6. sempat lagi ko dating dengan dia ye..hehehe...apa2pun, tahniah kepada pasangan pengantin..semoga berbahgia hinggalah ke akhir nyawa..amin..

    ReplyDelete
  7. lepas ni deting ngan gua . tak kira ,

    sungguh !

    ReplyDelete
  8. Selamat pengantin baharu kepada beliau dan pasangan.. :)

    ReplyDelete
  9. tq dik for this entry.. huhu

    ReplyDelete