Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

28 December 2010

Penduduk serbu pusat karaoke kami

Penduduk serbu pusat karaoke kami

tidak... x mungkin.. apekah.. x sgke.. n macam2 lagi pertanyaan yg bermain di benakku apabila aku terbace 1 link kat FB nie... dan teru...

26 December 2010

Sehari bersama tomato ungu

Sehari bersama tomato ungu

Sehari ini berlaku pd waktu semalam ok bkn pd hari ini. Disebbkn aku amat letih berjalan, aku terus tertdur n x sempat mengupdate cite yg be...

22 December 2010

Skin Food di Alamanda

Skin Food di Alamanda

korang pernah dgr x name skin food nie??? mesti x pernah kn..?? mesti korang ingat skin food nie adalah sejenis kueh kan... actually, skin...

12 December 2010

Radix Fried Chicken(RFC) yang sedap

Radix Fried Chicken(RFC) yang sedap

langsung x menyelerakan jugak kan?? tgk ayam dia 2.. mcm daging ayam je kan.. hehe. RFC telah melebarkan sypnya ke negeri pantai timur...

6 December 2010

Part Time di Carrefour Alamanda

Part Time di Carrefour Alamanda

Pada cuti sem ini aku telah menghabiskannya dengan berpartime. Sedih yg teramat sgt apabila tak balik kg bercuti. tp partime 2 kejap j pun.....

5 November 2010

Cara mengatasi / Mengurangkan maigrain

Cara mengatasi / Mengurangkan maigrain

Hari ini aku sekali lagi didatangi maigrain.. Lau nak cite bab maigrain ni, sampai  petang pun tak abes. Tp yg pasti maigrain semestinya mem...

14 October 2010

k14R 204..

k14R 204..

tahukan korang apekah makne disebalik huruf n no2 tersebut? xtaw kan?? (tolong jawab).. kikih.. nilah no bilik aku kat KIY nie... bilik ni...