korang pernah dgr x name skin food nie???
mesti x pernah kn..?? mesti korang ingat skin food nie adalah sejenis kueh kan...
actually, skin food ni adalah sebuah kedai yg menjual alat2 kosmetik yg sesuai untuk kulit.. sebb 2 name dia skin food.. makanan kulit apabila dimelayukan name dia oleh aku sndiri..
kak sue yg rock..!! 

Ap yg special tentg skin food ni sehinggakan ak tlh memilh ia sbgai entri pd kali ini??
Sbnarnya ak mula mengenali skin fo0d ni sejak ak keje part time kat c4 pd cti sem bru2 nie( lihat entri sblumnya)..

Skin fo0d tlh memperkenal'n ak kpd pkerja2nya yg amat baek n rapat dgn ak sepanjang ak keja kat sane iaitu Dayang, Kak Sue dan Kak Mira..
Dayang yg berganda rocknyer dpd Kak Sue..


Kak Mira yg slow rock..
supervisor kat cnie...


3 org wondergurl nie amatla baek pdku..
Dayang 2 ak dah knl lame dah. Mse kitorang sme2 keje time ak lepas STPM ri2 sblum ak masuk UKM lg..
Bleh dkatakan stp hari ak akn sggah melepak kat sane time break.. 2 lah yg membuatkan ak jd baek dgn diorg.. Aku pn slalu gak bwak mkanan kat diorg n mkn same2.. Yg bestnyer, ak jgak slalu try2 diorg punye losyen( mcm makin cntik j tgn aku time 2) kih3...

ha.. pilih3... murah nie.. 


dan semestinya aku akan merindui korang ..
tepuk2 tima kasih buat korang sume yg
amat baek ngan aku..~ ~

0 Comments