tidak...
x mungkin..
apekah..
x sgke..
n macam2 lagi pertanyaan yg bermain di benakku apabila aku terbace 1 link kat FB nie...
dan terus aku share link tersebut dan dgn gigih jugak telah mengeTAG bbrape org geng2 aku yg berkaitan ngan link tersebut...

2 ha.. tajuk utama sinar harian ini sedikit membuatkan aku hairan dan geram jugak.!!! PANG.
shhh... ni nak cite satu story la kan.. tp korang jgn gtaw sape2 taw.. janji?? haha...
actually, aku kenal sgt2 ngan kbox yg glamer( sebb masuk paper) nie... 

kbox ni amat dekat ngan umah aku .. lam 1 km jea pun.. 
Dan semestinya aku yg gila karok ni akan slalu mengunjungi dia .. 
kbox dia selesa bagai.. ad aircond, sofa yg empuk, dan sound yg agak ok.. x mengecewakan...

lau cuti balik kg mmg kitorang x kan miss la berKAROK kat cini... 
budak2 laki mmg suke la cini sebb karok dia ad jual rokok.. 
walhal besar gedabak simbol "NO SMOKING" dpn pintu masuk sane...


aku sendiri slalu gak dpt karok free sini..
xkurang jugak pernah suatu ketika dulu aku ciap duet bagai ngan tuan punyer karok tuh.. hebat kan??
hahhaha... 

boleh dikatekan banyak sangat kenangan aku kat karok nie... 
kesudahannye, karok nie plak jadi camni... 
sedey taw awak...
asal awak masuk paper.. 
saya nak jugak glamer macam awak...
kah3...
tp seriously aku trase..
pasni kene cai port len plak lau nak bertepik melolong yer kawan2...

PEACE...
nilah keadaan bilik kbox 2 yg agak luas dan selesa
ciap Zek duk landing ag tas sofa dia... hahak


cube perhatikan speaker dia 2.. jugak amat bagus..
x pecah pun.. sebb 2 apabila nyanyi sore kitorang cambest...
(yg kat dpn 2 hanyalah model sambilan sahaja)

haaa... aku tunjuk ngan bukti skali.. bahawasanya karok nie boleh smoking..
Acein ketahuilah kamu bahawa MEROKOK MEMBAHAYAKAN KESIHATAN!!!


nampak x cermin gelap kat blakang 2??
haaa, 2 pun turut dijadikan isu apabila kbox ni diserbu..

urm... ku kongsi video ni skali sebagai kenang kenangan berkaraoke di pusat karaoke nih...
aku taw sore ak bukanlah sesedap sore korang..
Layannn..~



16 Comments

  1. okeh.. memang sedap sore ko!!

    tapi tempo larik..

    so.. outtt!!! next!!! =p

    ReplyDelete
  2. malaysian idol jalan reko!
    jom!

    ReplyDelete
  3. along ucop... ok.. tens abang ajai bagi kritikan 2.. saya akan cube wat yg terbaek pada konsert minggu hadapan.. haha..

    ReplyDelete
  4. zuewairy : i on jek.. haha.. lau nak p text la..

    ReplyDelete
  5. wah sedap gak sore.. tapi kan tempo lari.. kena perbaiki lagi ye heheh

    ReplyDelete
  6. ich : hehe... yela.. laju sgt tempo 2 lari.. x sempat nak kejar.. hehehe

    ReplyDelete
  7. broadband ko dah kenape wathal tak boleh play youtube??? =_=;;; #melepasnakdgrsoreHH

    ReplyDelete
  8. WOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW!!! hahahahaa

    ReplyDelete
  9. wah x sangke ada bakat...hehehe

    ReplyDelete
  10. honeymadu : hehe.... malu r.. xyah la dengar.. hahaha....

    ReplyDelete
  11. nay : ape 2 woooowwww..????

    ReplyDelete
  12. yuni : hehe.. xdala... xdala... suke2 jek 2..

    ReplyDelete
  13. ape nie pijoe
    ??? suara lari ...pitching mndatar ..kalau mcm nie lah awk nyanyi...hrmm hahahah ade gaya cm pngkritik x ak??? hahaha

    ReplyDelete
  14. pakteh wawan lala : baeklah abg Ajai.. maafkan saya. saya penyanyi baru.. sambil nanges sob3~~~ T T

    ReplyDelete
  15. retis retisss! wiwwwiiittt! ley masuk AF10

    ReplyDelete
  16. suara xde laa terukk
    tapi pitching lari habis..
    wakakaka
    :D

    ReplyDelete