Produk C-Trimax Untuk Korang Yang Nak Kurus & Perut Buncit


Lately memang banyak produk untuk kurus sampai korang yang nak kurus dah tak tahu dah nak guna produk apa. Actually, sesetengah orang tak perlukan produk kurus pun untuk kuruskan badan. Cukuplah dengan menjaga makan & minum, membuat senaman terutamanya senaman kardio, amalkan gaya hidup sehat pun dah boleh membuatkan korang kurus.


Since kita rakyat Malaysia ini suka sangat makan and selalu diperkenalkan dengan makanan-makanan and tempat makan yang baru but malas untuk exercise, ko ingat senang ke nak kurus? No way guys! Jangan harap (haha apahal nie diri sendiri yang terasa =P)


Dengan ini, makanya wujudlah pelbagai produk nak kurus di pasaran antaranya produk terbaru ini yang aku pasti korang sendiri pun tak pernah dengar. Produk tersebut dinamakan Ctrimax. Ctrimax merupakan food supplement untuk mereka yang ingin kuruskan badan. Kandungan utamanya adalah daripada natural ingredient dari buah buahan iaitu buah Markisa, lemon, roselle dan grapefruit. So, korang yang malas exercise and tak jaga makan, but azam tahun ini nak kurus, tak buncit, and slim, korang disarankan cuba Ctrimax ini.


produk ctrimax malaysia Ctrimax diamalkan selepas korang mengambil breakfast


Golongan Yang Wajib Ambik C-Trimax


  • Orang yang gemar fast food
  • Suka makan lewat malam
  • Gemar minum air manis & bergas
  • Lepas makan terus tidur
  • Suka makan ayam bahagian paha & kepak
  • Orang yang tak boleh hidup tanpa nasi
  • Gemar tambah keju dalam makanan
  • Gemar lepak di cafe and order dessert
  • Suka makanan bergoreng, makanan berasaskan tepung macam goreng pisang, cucur, cekodok etc.
  • Mereka yang tak suka bersenam nak bersenam je tiba-tiba terbayang bantal & selimut pulak (macam aku T_T)


produk nak kurus ctrimax malaysia


Kebaikan C-Trimax


  • Boleh menurunkan berat badan korang
  • Boleh menghilangkan masalah buncit bagi korang yang perut dah kedepan (seperti saya –.-)
  • Membantu menghilangkan rasa lapar. So takde lah asyik teringat dekat makanan je kan
  • Produk lulus KKM.
  • Tidak menggunakan sebarang bahan campuran ubat ( KIMIA )


Testimoni Pengguna Ctrimax


Walaupun Ctrimax merupakan produk untuk kurus yang masih baru di pasaran, but dah ada testimoni yang agak memberangsangkan dari para pengguna.


ctrimax malaysia testimoni



testimoni ctrimax malaysia



A post shared by C-TRIMAX MALAYSIA (@ctrimaxhq) on


Ini baru sikit tau, nak tengok testimoni lain, korang boleh terjah sosial media diorang or contact jela diorang terus untuk mencuba sekotak Ctrimax nie. Untuk info yang lebih terperinci mengenai Ctrimax, korang boleh contact diorang melalui sosial media and whatsapp. =D



Instagram : https://www.instagram.com/ctrimaxhq/
Facebook : https://www.facebook.com/ctrimaxmalaysia/
Whatsapp : www.wasap.my/60143127146/Ctrimax


Sekian terima kasih. Selamat mencuba ye. Marilah kita pakat kurus dan hapuskan perut buncit sama-sama. \0/

1 Komen untuk "Produk C-Trimax Untuk Korang Yang Nak Kurus & Perut Buncit"

hai bro.sy singgah utk ketik iklan di laman bro =p

Back To Top