Pakej Fotografi Murah Untuk Sebarang Majlis Area Kedah

Musim cuti sekolah sudah tiba. Normally musim cuti sekolah ni lah mesti banyak dapat undangan perkahwinan. Tahniah buat mereka yang bakal mendirikan rumah tangga. Untuk mengabdikan kenangan di majlis perkahwinan, rata-rata pengantin akan hire photographer. At least, ada lah juga gambar kenang kenangan untuk diletak di dalam frame kan? Bukan senang tau nak bergambar pakai cantik-cantik dengan pasangan korang. Di hari perkahwinan koranglah masa yang sesuai. Tak gitu? hehe


Korang yang bakal mendirikan rumah tangga and still tercari-cari pakej fotografi murah sekitar Kedah, Perlis, Penang and etc, jom booking pakej fotografi korang dengan Jelita Images. Bukan perkahwinan je tau, untuk sebarang majlis yang memerlukan photographer lah senang cerita.


Jom kita tengok dulu hasil kerja Jelita Images yang aku ambil dari Facebook diorang.


pakej photoshoot jelita images 2017



pakej fotografi kawin murah 2017



pakej fotografi kawin area kedah 2017



pakej gambar kawen 2017



gambar kawin 2017


So macam mana? Tak cantik lagi ke macam nie? \0/


Kelebihan Pakej Fotografi dari Jelita Images


  • Photographer yang berpengalaman & profesional
  • Sekarang ada Harga Promosi Year End Sale 2017. Inilah masanya korang nak booking untuk majlis korang tahun depan. ;D
  • Harga promosi nikah + sanding + outdoor photoshoot hanya RM 1599 sahaja (harga asal RM1999) so korang dah jimat RM 400 dekat situ.
  • Korang akan dapat exclusive photobook + case (40ms)
  • Canvas frame size 20x20 pun korang dapat jugak.
  • Then depa siap masukkan gambar korang dalam pendrive lagi. =D


Sebarang booking or korang nak tahu lebih lanjut mengenai Jelita Images, korang boleh contact diorang di,


Whatsapp : 012 422 4321
Facebook :
https://www.facebook.com/JelitaImages/


Cepat booking slot korang tau sebelum harga promosi Year End Sale tamat. Selamat Pengantin baru in advance guys!

2 Komen untuk "Pakej Fotografi Murah Untuk Sebarang Majlis Area Kedah"

Cantik gambar yang diambil. Keep it up!

Harga tu murah dah sebenarnya untuk hire photographer. Rugi lah tak ambik wei ..

Selamat Pengantin Baru to all ...

Back To Top