loading...

DEODORANT TERBARU DARI ROMANO UNTUK PARA JEJAKA

Benda wajib yang perlu kita pakai kalau nak keluar rumah tak kiralah nak pergi kerja ke, nak keluar outing dengan kawan-kawan, nak dating dengan buah hati sekalipun, WAJIB sembur deodorant. Barulah badan kekal harum sehingga balik rumah.

 

Seriously aku sendiri kalau lupa nak sembur deodorant bila keluar rumah especially pergi kerja, memang hilang terus keyakinan diri. Lagi-lagi bila buat aktiviti yang boleh keluarkan peluh, lagi seram dibuatnya. Rela la aku balik rumah balik sembur deodorant dulu di ketiak masham kita LOL haha.

 

Sekarang tak payah runsing dah nak pilih deodorant apa yang terbaik sebab banyak betul pilihan antaranya deodorant dari Romano. Deodorant Romano ini baru lagi dilancarkan and aku dah try pun. Memang best bila pakai. Wangi, cepat kering and yang paling penting of course boleh tahan sehingga 24hrs.

 

Memang sekarang kalau nak keluar rumah, wajib sembur dulu deodorant dari Romano nie. Bila balik kerja, try la ciom ketiak masham kita nak make sure betul ke deodorant nie tahan lama? Ternyata memang betol pun. Ada lagi sisa-sisa bau deodorant di badan kita ekeke.

 

Ada 4 jenis deodorant yang dilancarkan Romano seperti gambar dibawah. Semuanya dah aku cuba and semuanya pun best. Yang merah tu favourite!

 

deodorant romano

 

ROMANO Metro Pulse (Merah)

 

Dimulakan dengan adunan Citrusy dan Aqueous yang menyegarkan, dicampur bersama Pudina dan Sage yang menyamankan serta diakhiri dengan kehangantan Woody. Segar dan provokatif, haruman ini sempuran untuk lelaki urban yang bersemangat tinggi.

 

ROMANO Prestige (Hitam)

 

Menyaksikan keindahan campuran Black Pepper dengan Citrus yang dijalinkan bersama kemewahan Lavender dan Sage serta didasari bauan Amber Woody.Tarikan utama haruman ini adalah sesn akuatiknya yang menggoda menjadikan ia wangian mewah kepada lelaki sofistikated dan berpengaruh.

 

ROMANO Classic (Hijau)  

 

Berteraskan wangian Woody hasil adunan minyak daripada pokok nilam dan cendana. Esen tumbuhan aromatiknya pula memberikan kesegrana dengan sedikit adunan Citrus serta Spices. Kehangatan esen-esen tersembunyi kemudiannya membentuk wangian ini sebagai satu epitome terhadap ciri versatil. Ia dicipta untuk lelaki perkasa moden dengan tarikan yang merentas zaman.

 

ROMANO Urbane Attitude (Ungu)  

 

Difokuskan terhadap kesegaran haruman Fougére daripada Lavender bersama percikan Bergamot dan perahan Lemon. Esen buah-buahan eksotik seperti Nanas dan Cassis menambah sentuhan berkarisma manakala esen sensual kesturi dan Woody menyepurnakan haruman dinamik ini. Paling sesuai untuk lelaki urban bergaya dengan personality yang menyerlah.

 

Nah, aku belanja sekeping gambar selfie bersama ROMANO Metro Pulse.

gambar deodorant romano

 

ROMANO Deodorant Spray 150ml diatas dijual pada harga RM14.90 dan boleh didapati di semua farmasi dan pasaraya terkemuka seluruh Malaysia. Kena try dulu barulah tahu apa kelebihan deodorant Romano ini okey.

2 Komen untuk "DEODORANT TERBARU DARI ROMANO UNTUK PARA JEJAKA"

Xpenah try sblom ni. kene cuba ni.. haha

Salam perkenalan.. blogwalking, follow blog ini dan klik iklan menarik di sini. :)

Back To Top