CALIPH-Supplement Sunnah Terbaik Untuk Anak Anda

Kanak-kanak zaman sekarang memang beruntung betul sebab macam-macam supplement boleh didapati dipasaran. Aku masa kecik dulu-dulu mana nak makan supplement nie. Makan kismis pun time exam cikgu bagi sikit sorang nak kasi otak cerdas katanya. Patutlah belajar asyik malas, exam tak pernah dapat straight A’s (hihi). Sekarang Raffelinna Sdn Bhd ada mengeluarkan produk Caliph Sunnah Supplement iaitu produk untuk membantu tumbesaran kanak-kanak.



Maka, ramailah ibu bapa yang mencuba Caliph Sunnah supplement sebagai supplement tambahan untuk anak-anak. Kemudian, pelbagai testimoni positif mengenai kehebatan Caliph pun mula muncul. Parents mana yang tak seronok bila melihat anak mereka makin cerdas, cergas dan sihat kan. Ramai ibu bapa yang berpuas hati dengan Caliph. Alhamdulillah.



caliph supplement



Kelebihan Caliph Sunnah Supplement


Caliph Sunnah Supplement merupakan makanan tambahan dlm bentuk jus yg diperbuat daripada buah buahan sunnah dan diperakui sangat berkesan dalam membantu merangsang fungsi otak kanak-kanak. Terdapat 7 kelebihan Caliph Sunnah Supplement :-


1) Meningkatkan antibodi
2) Meningkatkan kecerdasan minda
3) Membantu tumbesaran
4) Mengekalkan kesihatan
5) Mengelakkan sembelit
6) Meningkatkan fokus
7) Mempunyai kandungan 6 Buah Hebat yg memberi impak tinggi kpd sesiapa yg mengamalkannya


Kandungan Caliph Sunnah Supplement


  • Kurma
  • Kismis
  • Madu
  • Delima
  • Buah Tin
  • Aprikot
  • Omega 3
  • Omega 6

Sukatan Pengambilan Caliph Sunnah Supplement


  • 1-3 Tahun : 1/2 sudu kecil (2.5ml) sebelum sarapan & sebelum tidur.
  • 4-6 Tahun : 1 sudu kecil (5ml) sebelum sarapan & sebelum tidur.
  • 6 Tahun ke atas : 1-2 sudu besar (10-20ml) sebelum sarapan & sebelum tidur.


Soalan Lazim Mengenai Caliph Sunnah Supplement



produk caliph supplement

 
Harga Asal?
RM80 sebotol (350ml).


Cara Pengambilan?
Hanya perlu minum 2 kali sehari.


Tempoh Keberkesanan?
Kesan seawal 1-2 minggu pengambilan, Insyaallah.


Caliph untuk kanak di peringkat umur berapa?
Sesuai untuk kanak-kanak setahun dan ke atas. maknanya org dewasa nak minum dan amalkan pun boleh.Dari kecik sampai besar. Semua boleh.

Orang dewasa boleh amalkan Caliph?
Tentulah boleh! Dalam Caliph kan ada kandungan buah-buah sunnah. Tiada bahan kimia yang merbahaya. =D


Kalau kanak-kanak bawah setahun?
Untuk umur macam tu boleh amalkan sekiranya dia dah mula makan contohnya nasi. Kurangkan sukatan atau tambah sikit air utk kurangkan kepekatan jus tu.


Untuk ibu pregnant boleh?
Boleh. Lagi digalakkan, sebab bila ibu-ibu pregnant minum Caliph. Secara tak langgsung, khasiat akan turun kepeda anak. Anak pun dpt khasiat jugak. Insyaallah.



Bagaimana rasa Caliph?
Rasa Caliph sangat digilai kanak-kanak di Malaysia. Mana taknya, rasa pun manis-manis buah. Pastu ditambah dengan bahan mix berry flavour. Memang sedap teramat la!



Caliph nie ubat ke?
Ingat dan Ingat! Caliph ni bukannya ubat tau. Caliph ni makanan tambahan yg mengandungi buah buahan sunnah yg sedap, berkhasiat dan sihat!


Testimoni Caliph Supplement


Banyak testimoni positif daripada pengguna Caliph. Antara testimoni tersebut ialah :-



testimoni caliph



caliph testimoni




supplement caliph

 

 

Harga Promosi Caliph Supplement


Harga Promosi Caliph Supplement = RM 60 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)  
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
CALIPH SUPPLEMENT


Maklumat lanjut mengenai Caliph,

Instagram : https://instagram.com/caliphsupplementforkids/
Facebook : https://www.facebook.com/caliphsunnah

Jom parents diluar sana belikan Caliph Sunnah Supplement untuk anak-anak anda!

BACA TIPS ANAK CEMERLANG DI SINI (KLIK SINI)

3 comments: