Meriah betul blog ini dengan produk kecantikan kan? Haha. Harini nak kongsikan dengan korang semua mengenai satu produk kecantikan terlaris di Malaysia iaitu Dianz Vitamin C & E dari Dianz Pixy. Siapa tak kenal kan produk kecantikan yang dikeluarkan oleh Dianz Pixy memang sangat best dan banyak testimoni dan feedback positif daripada pengguna juga. =D


produk terlaris dianz vitamin


Mari nak story mengenai kebaikan produk Dianz Vitamin C & E untuk kecantikan anda.

Kenapa Dian'z vitamin C & E sangat istimewa untuk mereka yang mempunyai masalah kulit?


1) 12000mg setiap hari ( wow ! )
2) Sedap ! Berperisa BERRY ( boleh di isap, kunyah atau telan)
3) Jimat ! Sebotol 60 biji untuk dua bulan ( Untuk kesan lebih cepat 1 bulan)
4) 2 biji sehari ( Pagi dan malam selepas makan)
5) Mempunyai kelulusan KKM
6) Praktikal , tablet yang kecik , tidak seperti ubat
7) Kesan seawal 3 hari
8) Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu


Manfaat Utama Dian'z Vitamin C & E


1) Untuk memutihkan kulit
2) Mengurangkan dan menghapuskan parut jerawat dan jeragat
3) Menbantu pertumbuhan sel baru
4) Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, resdung, parut, liang pori terbuka, berkulit kusam dan gelap
5) Mempunyai 6000mg whitening collagen
6) Menggunakan collagen ikan talapia
7) Berperisa Berry (Sweet-Sour) and chewable
8) Produk Bumiputera dan dibuat di kilang bertaraf GMP
9) No Gelatin dan semestinya HALAL dan selamat
10) Mempunyai kelulusan dari KKM sebagai makanan tambahan
11) Sesuai untuk mereka yang berumur 16 tahun ke atas
12) Wanita hamil dan ibu yang menyusu boleh consume jugak
13) Lelaki dan perempuan boleh consume Cara Pemakanan
14) Boleh di isap, kunyah atau telan
15) 1 biji pada waktu malam sebelum tidur, 1 biji pada waktu pagi selepas breakfast

NOTA PENTING : Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol. . Minum air yang banyak. . Jika anda ada gastric makan 1 biji selepas sarapan sahaja


Testimoni Dianz Vitamin C & E



Terdapat banyak sangat tertimoni berkesan dari produk Dianz Vitamin C & E. Antara testimoni berkesan tersebut ialah,
produk dianz testimoni_2
produk dianz testimoni_1
produk dianz testimoni

produk dianz murah
Paling menarik, eqa helena iaitu mangsa toreh muka di Kelantan yang pernah menjadi viral di laman sosial suatu ketika dulu juga menggunakan Produk Dianz Vitamin C & E. Boleh tengok di ingstagram @eqahelena untuk melihat sendiri testimoni dari eqa.

Untuk mendapatkan Dianz Vitamin C & E, boleh hubungi

Sms/Call : 0109868215  
Whatsapp : 0145135891
HARGA : RM80 (FREE POSTAGE)

Selamat mencuba Dianz Vitamin Okey!

http://www.dianpixy.my/
http://ww1.dian-pixy.com/

5 Comments

  1. Ooo ada campuran ikan talapia sebagai kolagen yea...

    ReplyDelete
  2. wahhh bagus produk Dian'z.. Macam-macam produk bagus dah dikeluarkan..

    ReplyDelete
  3. Vita C n E mmg bagus utk kulit;)

    ReplyDelete
  4. jap larik tajukk ..
    semak sgt ke letak cbox tu ? haha .
    well kena letak gak , at least org lain syok dtg singgah sebab boleh tinggalkan jejak .
    then Lyssa pun boleh tahu siapa yg selalu masok belog . hoho .:D

    ReplyDelete
  5. tengok eqa helena tu pakai, memang da menarik hati orang nak mencuba kan :)
    will search more about this. tq share hafiz!

    ReplyDelete