Lately suka betul pakai sweatpants/joggers/sportpants/trackpants or apa-apa jelah lah yang korang panggil. Sweatpants pertama beli online, sekali dia salah bagi saiz. Geram kita. Then bila dah geram dengan online shop, kita pun pilih sendiri sweatpants di shopping mall. Sweatpants kedua hadiah birthday baru-baru ini. Sedap dipakai of course la. Orang bagi hadiah kot mana boleh kata tak sedap dipakai haha. Kemudian, cuba pula sweatpants di MyPants. 

 

 

sweat pants murah 

MyPants

 

 

See? Macam-macam Sweatpants yang korang boleh pilih di MyPants. Yang paling aku berkenan dan lain sikit daripada yang lain ialah Men’s Army Slim Fit Trackpants. Usha dekat shopping mall macam takde pun. Ke aku yang tak jumpa? –.-

 

 

Jpeg

 

 

Attractive Casual Slimfit Trackpant. This one, aku pakai saiz M tapi agak ketat sikit bahagian betis (padahal betis aku dah slim) dengan aku & singkat sikit dengan ketinggian aku yang 170 cm dan berat around 50 kg nie. Overweight betul haha. So, korang yang lagi besar daripada aku better boleh ambil saiz L and above kot. Baru ngam.

 

 

Jpeg

 

 

Mens Army Slimfit Trackpants. Saiz M. Cutting lebih besar dari yang atas tadi. Memang dah ngam dengan aku. Aku ada tanya owner MyPants kenapa saiz M untuk setiap design sweatpants tak sama? Dia bagitau sebab both cutting tak sama. So, korang pilih saiz betul-betul okey. Kang nanti tersalah pilih yang sendat.

 

 

Jpeg

 

 

 

Mens Casual Slimfit Trackpant. Sweatpants plain color ini saiz L aku bagi dekat member aku as dia pun peminat tegar sweatpants ini. Berat dia around 70kg++ and tinggi 173cm++ sweatpants agak ketat bahagian betis. Peha macam dah okey. Maybe sebab betis dia berlemak sangat kot kahkah. So, korang yang tak berapa nak slim macam aku boleh pilih saiz L and above okey.

 

 

Jpeg

 

 

Pergi Restoran Arab tengah-tengah malam pakai macam nie kau mampu tak agak-agak? Antara ketiga-tiga sweatpants diatas, paling menjadi kegemaran aku mestilah sweatpants yang aku pakai ini. Mens Army Slimfit Trackpants. Better korang grab cepat-cepat dekat MyPants tau sebab best seller nie! Sebelum ini aku pernah terfikir orang slim macam aku ini smart ke bila pakai sweatpants? Tapi bila aku sendiri yang cuba, eh takdelah buruk sangat pun. Okey je yang penting confident bila pakai & tanya pandangan orang juga okey ke tidak dengan kau. =D

 

 

Untuk membeli sweatpants di Mypants, korang boleh usha diorang di,

 

Facebook : https://www.facebook.com/pages/MyPants/655480677886355?fref=nf

Website : http://mypants.com.my/

Instagram : https://instagram.com/mypants.com.my/

Phone : 017-8257358

Alamat : No.25A, Jalan Anggerik Vanilla AB 31/AB, Kota Kemuning, 40460 Shah Alam Selangor

 

P/s : Berita baik untuk pembaca blog ini, untuk mendapatkan diskaun sebanyak 15 % di MyPants, key in discount code: #Hafiz okey. Selamat membeli. =D

8

7 Comments

  1. wah wah wah jogger pants dah sekarang ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah org lain pakat duk pakai. kita x nak kalah gak qila

      Delete
  2. Replies
    1. ok bila baca komen nie, terus buang haha

      Delete
  3. pants Di MyPants semua cantik-cantik dan menarik.. harga pun boleh tahan tak mahal sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu. siap ada promosi lg kan. :)

      Delete