Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label produk review. Show all posts
Showing posts with label produk review. Show all posts

11 April 2020

Menu Baru KFC Korean Soy Garlic Glazed Drumette

Menu Baru KFC Korean Soy Garlic Glazed Drumette

Dah lama tak makan KFC. Rasanya last makan KFC awal tahun nie kot. Masa tu belum ada lagi menu Soy Garlic Glazed Drumette . What? Menu baru...

14 June 2016

Jom Beli Online Toner Cartridge di Apple Toner

Jom Beli Online Toner Cartridge di Apple Toner

Harini nak berkongsi dengan korang semua pasal satu syarikat tempatan yang supply compatible toner untuk kebanyakan jenama percetakan komer...

26 September 2015

10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris Di Malaysia (Part II)

10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris Di Malaysia (Part II)

Sebelum ini ada tulis mengenai 10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris di Malaysia . Harini nak senaraikan lagi 10 produk kecantikan mur...

23 September 2015

MALAIKA OIL-LICINKAN MUKA DENGAN MUDAH & BERKESAN

MALAIKA OIL-LICINKAN MUKA DENGAN MUDAH & BERKESAN

Hari ini nak berkongsi dengan korang semua mengenai kehebatan produk kecantikan yang terbaru di pasaran iaitu Malaika Oil yang berkesan unt...

15 September 2015

Testimoni Sebulan Penggunaan Ephyra Skin Bar

Testimoni Sebulan Penggunaan Ephyra Skin Bar

Hari ini nak berkongsi dengan korang semua mengenai testimoni aku setelah sebulan penggunaan Ephyra Skin Bar. Mula tergerak hati nak cuba...