Ciri-ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

Sebelum ini ada cerita mengenai khasiat produk wira malam dari Legacy Secret, harinie nak cerita mengenai ciri-ciri keselamatan Produk Legacy Secret pula. Sebagai pengguna, penting untuk kita mengetahui ciri-ciri keselamatan yang terdapat pada produk yang kita gunakan.

Yes,setiap produk semestinya mempunyai ciri-ciri keselamatannya yang tersendiri bagi membezakan yang mana original dan tiruan. Mana nak dapat produk yang original? Mestilah dari agen-agen produk yang telah dilantik atau dengan mengetahui ciri-ciri keselamatan sesuatu produk. Jangan beli secara semberono je ok!


Ciri-ciri Keselamatan Produk Legacy Secret


Terdapat 3 cara yang boleh digunakan bagi mengetahui ciri-ciri keselamatan/label asli produk Legacy Secret. Pengguna Legacy Secret sila ambil perhatian ok!

ciri keselamatan legacy secret


1. Pengesahan Melalui Visual


ciri keselamatan legacy secret_1

Lihat label di botol produk dan terbalikkan label untuk melihat mesej tersembunyi iaitu perkataan LS dari sudut serong 15 darjah.


2. Pengesahan Melalui Sentuhan


ciri keselamatan legacy secret_2

Cetakan timbul yang dapat dirasakan menggunakan jari juga merupakan ciri keselamatan pada produk Legacy Secret. Jangan lupa untuk menyentuh label Legacy Secret pada botol produk menggunakan jari. Jika label tersebut timbul, maka jangan teragak-agak lagi untuk membeli ya?

3. Pengesahan Melalui QR WeChat


ciri keselamatan legacy secret_3

Imbas kod yang terdapat pada produk di WeChat (harummalam) dan anda akan dipaparkan dengan info mengenai produk seperti facebook, website dan sebagainya.

Perhatian

1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.
Untuk melihat dengan lebih jelas lagi, korang boleh menonton video mengenai ciri-ciri keselamatan produk Legacy Secret yang telah diupload oleh pihak Legacy Secret sendiri di bawah ini :-



Cara Mengenalpasti Produk Harum Malam Original ataupun Tiruan


harum malam original gambar

1) Produk Tiruan mempunyai tulisan besar pada cap sealer
2) Produk Tiruan tiada trademark
3) Gambar vector dan gambar ramuan pada botol tiruan blur
4) Warna berlainan pada labeling antara original dan tiruan
5) Jenis tulisan berlainan
6) Warna untuk maklumat pemakanan tiruan lebih cerah


Fungsi Produk Wira Malam dari Legacy Secret


image

Sebelum ini dah ada cerita mengenai khasiat produk wira malam dari Legacy Secret, buat yang belum mengetahui khasiat dan fungsi Wira Malam, dibawah ini ada aku sertakan fungsi Wira Malam yang hebat itu. Aku dah try, siap ajak abang ipar aku sekali makan. Sedap rasa dia. Baru start cuba, so tak nampak lagi keberkesanan produk ye. 

• Mengoptimalkan fungsi testosterone
• Membantu mereka yang mengalami masalah libido yang rendah
• Melancarkan peredaran darah
• Meningkatkan kualitas ereksi dan tahan lama dengan cara melebarkan pembuluh darah
• Tidak menyebabkan jantung berdebar
• Meningkatkan produksi androgen (hormone seksual pria)
• Memperbaiki jumlah sperma lelaki
• Membantu menyihatkan tubuh jika diamalkan setiap hari

Sumber rujukan :-

12 komen

Err..entri ni khas utk lelaki kan.. -,-

macam berminat je dengan wira malam ni..hehehe

ohh..ada ciri keselamatan rupanya.

bagus nih.

hmm hmm cuba update entry khas utk perempuan jugak? haha -_-

tak jugak. untuk pengguna produk Legacy Secret =D

hahaha. awak pengguna produk Legacy Secret erk? Beli yg original punya tau!

Mr Titan kalau nak beli semak ciri keselamatan dulu ye =D

Bukan dah try jugak ke? haha sedap ..

wira malam utk lelaki je, produk untuk perempuan pun banyak gila.. =D

entri khas untuk para lelaki...Wira siang takde ke? hehe


EmoticonEmoticon