Balik kerja malam. Lepas balik kerja duk online dulu sampai lewat malam. Puas online baru tido. Esoknya mulalah nak bangun hantar anak buah ke sekolah pun liat bukan main. Habis anak buah meleter gara-gara Pok Joe lambat hantar ke sekolah T__T. Pok Joe penat sayang. Nak try produk Wira Malam ah camnie kaka.

Sebut pasal produk Wira Malam, mesti dalam kalangan korang pun akan terfikir, ini mesti produk untuk para suami. Yes sememangnya ini produk untuk para suami di luar sana, tapi kau yang bujang pun boleh guna produk wira malam sebab wira malam merupakan supplemen khas untuk lelaki juga.

gambar produk wira malam

Kelebihan Wira Malam


gambar produk wira malam

Bagi mereka yang pertama kali mendengar mengenai produk Wira Malam, mesti tertanya-tanya akan kehebatan yang terdapat pada Wira Malam. Adakah sehebat namanya? \0/

-Mengoptimalkan fungsi testosterone

-Membantu mereka yang mengalami masalah libido(keinginan seksual) yang rendah
-Melancarkan peredaran darah
-Meningkatkan kualiti ereksi dan tahan lama dengan cara melebarkan pembuluh darah
-Tidak menyebabkan jantung berdebar
-Meningkatkan produksi androgen (hormon seksual lelaki)
-Memperbaiki jumlah sperma lelaki
-Membantu menyihatkan tubuh jika diamalkan setiap hari

Kandungan Produk Wira Malam :


Produk Wira Malam semestinya bebas daripada bahan-bahan kimia atau bahan pengawet yang boleh memudaratkan tubuh badan. Antara kandungan produk Wira Malam ialah :-

-Butea Superba untuk mencegah ejakulasi
-Tongkat Ali bagi membantu meningkatkan tenaga seksual
-Ginseng untuk meningkatkan sistem ketahanan tubuh dan mengurangkan kadar kolestrol
-Saw Palmetto dimana ianya memberi efek anti-estrogen dan anti androgenic yang juga merupakan anti pembengkakan prostat
-Ashwag anda bagi meningkatkan kuantiti sperma dan tenaga lelaki
-Goji bagi meningkatkan kesuburan, menguatkan daya ingatan dan menyokong kesihatan buah pinggang
-Guarana untuk kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan utama bagi tubuh
- Epimedium untuk mengurangkan keletihan dan meningkatkan kadar testosterone lelaki
- Delima bagi membantu menurunkan tekanan darah, membantu mengawal berat badan dan mencegah nyerisendi
- Kismis untuk mencegah anemia, memberi tenaga dan menjaga kekuatan tulang
- Habbatussauda untuk menguatkan otot jantung, menambah tenaga dan anti penuaan dan juga mencegah kebotakan

gambar produk wira malam

Bagaimana rasa Produk Wira Malam? Aku berani cakap rasanya sedap sebab aku dah makan pun. Rasa manis-manis macam ubat batuk pun ada sikit. Boleh telan gitu je. Tak payah nak mengada tutup hidung bagai hahaha.


Harga Produk Wira Malam pun aku kira berbaloi-baloi la kalau nak banding dengan produk lain yang terdapat di pasaran iaitu RM40 Semenanjung dan RM45 Sabah & sarawak.


Untuk order/ sebarang pertanyaan boleh direct ke  www.facebook.com/LegacySecretTrading . Jangan order dengan aku tau. Aku tak mampu lagi nak jadi pengedar sah kakaka.

9 Comments

  1. Lelaki Wira malam, Perempuan Harum Malam =D

    ReplyDelete
  2. waaaahh... banyak dah produk malam2 ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Biasa minuman tambahan ni utk bg kembalikan tenaga..seharian kita penat kan...

    ReplyDelete
  4. Anonymous29 May, 2014

    kita nk bli utk asben la. bnde ni ok tak? ade ssape pnah cuba?

    ReplyDelete
  5. Area Bdr Tasek Selatan blh COD ke?

    ReplyDelete