Assalamualaikum,

Dah hampir 3 minggu menggunakan Sabun Susuk Emas. Jangan tak tahu ye sekarang dah tak payah susah-susah pakai susuk lagi dah untuk cantik sebab dah ada Sabun Susuk Emas iaitu produk bumiputera yang masih baru di pasaran =). Produk ini dikatakan mampu menyerikan dan mencerahkan kulit wajah seawal 7 hari dengan penggunaan yang betul. \0/

 

Jpeg

 

Walaupun packaging Sabun Susuk Emas kelihatan agak simple tapi jangan sesekali memandang hanya pada luaran sahaja. Mari abang Apijol nak cerita lebih details mengenai Sabun Susuk Emas.

 

Bahan-Bahan Kandungan


Semestinya tidak terdapat bahan kimia di dalam Sabun Susuk Emas. Antara kandungan sabun ini ialah curcum longa(kunyit), santalum album oryza sativa(beras), rose, vege oil mineral water. Memang bagus betul untuk kulit wajah awak semua.

 

Khasiat Sabun Susuk Emas

 

  • Menyerikan, mencerah, merawat dan membaiki kulit wajah
  • Merawat dan menghapuskan jerawat, jeragat, dan parut-parut jerawat
  • Mengurangkan kedutan muka dan tanda-tanda penuaan
  • Menegangkan kulit muka
  • Membaiki tekstur kulit agar bersih dan berseri-seri
  • Menghilangkan tanda-tanda hitam dicelah kaki, ketiak dan leher
  • Membantu merawat ekzema serta kulit-kulit sensitif

 

Cara Penggunaan

 

1) Basuh muka
2) Basuhkan dan gosok sabun hingga berbuih
3) Sapu rata pada muka, tengkuk, leher, dll
4) Biarkan selama 10 minit dan bilas
5) Gunakan dua kali sehari

 

review sabun susuk emas

 

Personally, sepanjang menggunakan Sabun Susuk Emas memang kulit muka semakin elok. Terutamanya jerawat degil dekat muka nie. Takdelah terus flawless putih melepak gitu. Biasanya dalam seminggu mesti ada 2 3 bijik jerawat tumbuh dimuka. Alhamdulillah dengan penggunaan sabun ini, jerawat makin mengecut. Sapu malam nie, keesokannya jerawat pun kecut dah. Tak sempat nak membesar & bernanah lagi. Padan muka haha. Itu antara perubahan yang paling ketaralah. \0/

 

Harga Sabun Susuk Emas

 

1 SSE RM29.90 

2 SSE RM57.00 

+ Postage RM7.00

Telefon : 012-399 5719

Website :www.sabunsusukemas.com

Facebook : Sabun Susuk Emas

4 Comments

  1. amboii susuk emas gtu.. bagus lah bny kelebihan sabun ni kan..

    ReplyDelete
  2. lopaihhh niii abang Apijol muka lagi felawwwwlessss lerr :P

    ReplyDelete
  3. Nama produk tu memang menarik perhatian pembeli sebab berkait dengan susuk, susuk emas pula tu

    ReplyDelete