Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

25 October 2015

Lirik Lagu Satu–Najwa Latif (Single Terbaru 2015)

  Hafiz Hafizol       25 October 2015
Ada someone share Najwa Latiff – Satu (Official Music Video) di Facebook. Terus tekan link sebab nak dengar single terbaru adik Wawa nie. Kita memang tak pernah miss lagu-lagu Wawa haha. Lagu ini merupakan lagu hasil ciptaan Wawa sendiri dan lirik oleh Ika Latif, kakak Wawa. Nice song Wawa! Selamat berhibur. =D


lirik lagu satu najwa latif

Lirik Lagu Satu-Najwa Latif



Dulu kita tiada beza
Hanya seperti manusia biasa
yang ditakdir jatuh cinta
Jatuh cinta pandang pertama

Tak ku sedar entah mengapa
kita semakin jauh berbeza
Kau tinggalku begitu saja
Dan hilang dari depan mata

Berikan aku satu peluang
Peluang untuk mencintaimu
Berikan aku satu peluang
peluang untuk merinduimu
Sekali lagi

Adakah engkau lupa
Saat pertama kita jatuh cinta
Sering tawa sedih duka
Kita lalui bersama

Berikan aku satu peluang
Peluang untuk mencintaimu
Berikan aku satu peluang
Peluang untuk merinduimu
Sekali lagi


Komposer : Najwa Latif (Nar Publishing SDN BHD)
Penulis lirik : Ika Latif (Nar Publishing SDN BHD)
Producer : NAR Records Sdn Bhd
Executive Producer : Hafeez Aledrus
Director : Rizal Omar
Dop : Rifaiee Omar
Productions : Rio Production


Najwa Latif Media Social


Facebook : http://www.facebook.com/officialnajwa...
Twitter : http://www.twitter.com/njwalatif
Instagram: http://www.instagram.com/njwalatif
logoblog

Thanks for reading Lirik Lagu Satu–Najwa Latif (Single Terbaru 2015)

Previous
« Prev Post

4 comments:

  1. tak de la minat sangat ngan dia nih. kita datang nak komen je. bai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poyo jew..kalau xmnat wat pe komen..wat pe dtg nk komen kalu xmnat..

      Delete
  2. Hi saye nk jdi pelakon..saye 11 thn...tolong ambik saya...saye nk mcm mia sara...nama saye ain...ni n. Fhone saye 0142424406...

    ReplyDelete
  3. Please tolong ambik saye sebagai pelakon...

    ReplyDelete