Harini nak berkongsi dengan korang mengenai 10 produk kurus murah & popular di Malaysia. Aku tahu mesti ramai orang diluar sana yang mengalami masalah berat badan dan sedang mencari produk yang sesuai untuk menguruskan badan. Betul tak? Malu pulak nak mengaku ye haha. Takpelah, korang pilih la mana-mana produk nak kurus yang disenaraikan di bawah ini okey.
 
 
Tak salah nak cuba kan? Kenalah juga amalkan gaya hidup sihat seperti bersenam & jaga pemakanan sebaik mungkin. Nak harap 100% kepada produk kurus pun memang tak dapat la nak menolong kan? Semoga korang berjaya mendapat berat badan yang ramping (seperti aku kahkah). =P
 

1. GARCINIA BURNER



garcinia burner

Kebaikan Garcinia Burner

 
✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
✔ Membuang toksin dalam tubuh
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
✔ Mengurangkan kolestrol
✔ Menambah tenaga
✔ Mengurangkan asma serta lelah
✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
✔ Menstabilkan hormon

 

 

Testimoni Garcinia Burner


testimoni garnicia burner


Harga Promosi Garcinia Burner : RM60  TIDAK TERMASUK POS
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details : GARCINIA BURNER 



2. BEST SLIM

 

produk best slim

Kebaikan Best Slim


  • mempercepatkan metabolism
  • meningkatkan tenaga
  • membantu badan untuk membakar lemak.
  • Boleh membuang lemak tersembungi dengan cepat.
  • Tidak perlu diet yang menyakitkan
  • Membersih usus
  • Mengurangkan lemak dalam darah
  • Membuang toksin dalam badan


Testimoni Best Slim



testimoni best slim


Harga Promosi Best Slim : RM30  TIDAK TERMASUK POS
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details : BEST SLIM 


 

3. GC MAX FAT BURNER

 

produk gc max fat burner

Kebaikan GC Max Fat Burner

 
  • Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan anda
  • Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
  • Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
  • Meningkatkan metabolisma anda
  • Membaiki sistem perncernaan supaya senang lawas
  • Rasa bertenaga walaupun kurang makan
  • Rasa mixed berries yang sangat sedap!
  • Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas
 

Testimoni GC Max Fat Burner



testimoni gc max fat burner



Harga Promosi GC Max Fat Burner : RM51 TIDAK TERMASUK POS
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details : GC MAX FAT BURNER



4. IZEARA 6 INCH BODY SERUM



izeara 6 inch body serum


Kebaikan Izeara 6 Inch Body Serum


 
✔Dirumus menggunakan Formulasi Stem Cell
✔Izeara Serum 100% Tiada bahan kimia
✔Izeara Serum 100% Tidak Mengandungi Paraben
✔Keberkesanannya terjamin mampu mengurangkan 6 Inch dlm masa 48jam
✔Mengurang + menghilangkan parut serta selulit2 baru dan lama
✔Membakar lemak, membentuk s-line dan menjadikan badan yg ramping
 
 

Testimoni Izeara 6 Inch Body Serum



izeara 6 inch body serum testimoni



Harga Promosi Izeara 6 Inch Body Serum : RM59  TIDAK TERMASUK POS
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details : IZEARA 6 INCH BODY SERUM 



5. LAROME WARM SERUM


produk larome warm serum


Kebaikan Larome Warm Serum

 
✔ LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
✔ SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
✔ LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
✔ STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
✔ APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
✔ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
✔ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin.
✔ Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.


Testimoni Larome Warm Serum


testimoni larome warm serum


Harga Promosi Larome Warm Serum : RM65  TIDAK TERMASUK POS
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details : LAROME WARM SERUM 



6. APPLE FIBER PLUS

 

 

gambar produk apple fiber plus

 

 

Kelebihan Apple Fiber Plus

 

  • Menambah tenaga

  • Menstabilkan hormon

  • Mengawal berat badan

  • Mengurangkan kolestrol

  • Membuang toksin dalam badan

  • Mengurangkan asma serta lelah

  • Menghalang pembentukan lemak

  • Mengurangkan dan mengawal selera makan

  • Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah

     

     

    Testimoni Apple Fiber Plus

     

    testimoni apple fiber plus 1

     

     

    testimoni apple fiber plus 2



     

    Harga Promosi Apple Fiber Plus : RM 110.00 (3 Botol + Losyen)
    Whatsapp : 018-907 0583 @ 016-350 1993
    Details : APPLE FIBER PLUS

     

     

    7. PURE SLIM 7D

     

    pure slim 7D


    Kebaikan Pure Slim 7D

     
     
    ✔ Menguruskan badan
    ✔ Meningkatkan kadar metabolisma
    ✔ Membakar Kalori berlebihan
    ✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
    ✔ Bertindak mengawal selera makan
    ✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil
    ✔ Menghalang pembentukan lemak
    ✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
    ✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal
    ✔Mengatasi masalah sembelit

     

     

    Testimoni Pure Slim 7D


    testimoni pure slim 7D


    Harga Promosi Pure Slim 7D : RM50  TIDAK TERMASUK POS
    Whatsapp : 014-5135891
    Call/Sms : 010-9868215
    Details : PURE SLIM 7D 



    8. ROYAL SLIM EXTREME



    royal slim extreme


    Kebaikan Royal Slim Extreme


    • Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
    • Membantu mengawal perbentukan lemak baru dalam badan
    • Mengalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
    • Mengandungi Anti-Oksidan yang menjaga kesihatan jantung dan mengelakkan barah.
    • Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
    • Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    • Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
    • Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
    • Mencegah dan mengawal selulit Dan menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit.
    • Membantu mengekalkan berat badan yang ideal
     
     

    Testimoni Royal Slim Extreme


    royal slim extreme testimoni


    Harga Promosi Royal Slim Extreme  : RM87  TIDAK TERMASUK POS
    Whatsapp : 014-5135891
    Call/Sms : 010-9868215
    Details : ROYAL SLIM EXTREME 



    9.  SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING



    slimrich botanical produk


    Kebaikan Slimrich Botanical Slimming

     
    ✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari
    ✔ Membuang toksin dengan cepat
    ✔ Mengempiskan perut 
    ✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
    ✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
    ✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
    ✔ Badan lebih bertenaga
    ✔ Tidur yang lebih nyenyak
     

    Testimoni Slimrich Botanical Slimming



    slimrich botanical slimming testimoni


    Harga Promosi Slimrich Botanical Slimming : RM77  TIDAK TERMASUK POS
    Whatsapp : 014-5135891
    Call/Sms : 010-9868215
    Details : SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 


    10. VENE SLIMMING LOTION


    vene slimming lotion

    Kebaikan Vene Slimming Lotion



    • Memecahkan lemak
    • Menghilangkan selulit
    • Menurunkan berat badan
    • Melangingkan dan mencantikkan bentuk badan
    • Melembut dan menyegarkan kulit
    • Membuang lebihan angin dalam badan
    • Mengurangkan rasa sakit senggugut/sakit sendi


    Testimoni Vene Slimming Lotion



    testimoni vene slimming lotion


    Harga Promosi Vene Slimming Lotion : RM60  TIDAK TERMASUK POS
    Whatsapp : 014-5135891
    Call/Sms : 010-9868215
    Details : VENE SLIMMING LOTION 


     
    Korang ingin mencuba 10 produk kurus murah & popular di Malaysia yang disenaraikan di atas, bolehlah menghubungi no. yang tertera okey. Cepat hubungi tau sebab ada harga promosi yang murah-murah hanya untuk korang semua. Nak slim kan?? Korang jangan risau sebab semua produk yang disenaraikan merupakan produk ORIGINAL dan menepati piawaian KKM. In Sya Allah.
     
     
    Jom slim sama-sama !

    3 Comments