Lambakan produk kecantikan di pasaran membuatkan kaum wanita diluar sana rambang mata untuk memilih produk kecantikan yang paling berkesan & sesuai. Saban hari, ada sahaja produk baru yang muncul. Asalnya kau nak beli produk A, tiba-tiba terberkenan pula dekat produk B yang lagi murah dan testimoni yang meletup. At last, kau tak beli apa-apa pun sebab dilema. –.-


Ada juga yang beli produk kecantikan yang sangat terkenal dengan harga yang mahal tapi tak sesuai dengan awak kemudian menyesal sebab banyak duit dihabiskan. Ada juga yang beli produk murah tapi kesannya sangat cepat. So, sebelum korang nak memilih produk kecantikan yang terbaik, better search dulu testimonial, kelebihan, keburukan & keberkesanan sesuatu produk. Jangan hanya percaya dengan 1 testimoni sahaja tau. Apijol acah-acah pro pulak bab produk kecantikan (hahaha).


Harini nak kongsikan dengan awak semua antara produk kecantikan murah yang terlaris di Malaysia. Ada banyak gila produk kecantikan murah & terlaris sekarang. Aku senaraikan 10 dululah ye. Senarai dibawah ini aku google sendiri je. Penat tau kita google, tengok testimonial diorang, kelebihan produk, semata-mata untuk awak semua. Selamat membuat pilihan yang bijak okey. =D


1. AL RAZI SOAP


sabun al razi

 

Kelebihan Al-Razi Soap


  • Sabun Untuk Kecantikan Kulit Wajah
  • Diperkaya dengan Tea Tree Oil, ekstrak Aloe vera, ekstrak Bawang Putih, Olive Oil & Vitamin C.
  • Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi & ramuan terpilih sesuai unuk menghapuskan masalah kulit rakyat Malaysia.
  • Menghilangkan jerawat/parut jerawat
  • Membersih secara mendalam
  • Menghilangkan blackhead & whitehead
  • Mengurangkan masalah pigmentasi
  • Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
  • Menyeragamkan tona kulit tidak sekata
  • Mengurangkan kedutan/penuaan

Testomoni Pengguna Sabun Al Razi


testimoni pengguna sabun al razi

Harga Promosi Sabun Al Razi = RM 44 (SM), RM48 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Credit:
SABUN ALRAZI


2. PEWIIT SOAP



produk pewit soap

 

Kelebihan Pewiit Soap


  • Menghilangkan jerawat biasa & jerawat batu
  • Memudarkan kesan serta parut jerawat
  • Mencerah & memutihkan seluruh wajah
  • Mengecilkan liang pori2
  • Mengekalkan kesihatan kulit muka
  • Muka anda akan berasa lebih segar
  • Melembapkan kulit scra berpanjangan
  • Membuang toksik pada wajah
  • Menghalang pembentukan blackhead & whitehead
  • Mengawal minyak berlebihan dimuka

 

Testimoni Pewiit Soap


pewitt soap testimoni



Harga Promosi Pewiit Soap = RM 38 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)  
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
PEWIIT SOAP

 

3. BVR COLLAGEN


bvr collagen

Kelebihan BVR Collagen


  • Sejenis serbuk collagen asli diadun dengan GLUTATHIONE, APPLE STEM CELL, STRAWBERRY STEM CELL, BUNGA SAKURA, VITAMIN C & VITAMIN E.
  • Merawat masalah kulit dari dalam & luaran
  • Mencegah pertumbuhan jerawat di wajah
  • Menghapuskan jerawat dari dalam
  • Menaikkan seri wajah
  • Awet muda
  • Menegangkan kulit
  • Memutih & mencerahkan kulit
  • Menghilangkan jeragat dari dalam darah dan daging
  • Mencerahkan mata
  • Mencantikkan rambut dan kuku

Testimonial BVR Collagen



testimoni bvr collagen

Harga Promosi BVR Collagen = RM 50 (SM), RM54 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
BVR Collagen


4. DERMANIC TRANSCAPS



dermanic produk

 

Kelebihan Dermanic Transcaps


  • Merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia
  • Memutihkan kulit menjadi putih pink & gebu
  • Menghilangkan parut
  • Mengatasi masalah jerawat serius
  • Menghaluskan kulit
  • Menghalang penghasilan melanin kulit
  • Menutup liang pori muka

 

Testimoni Dermanic Transcaps


testimoni dermanic


Harga Promosi Dermanic Transcaps = RM 52 (SM), RM57 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
Dermanic Transcaps


5. VITAMIN C PAHANG PHARMACY



vitamin c pahang pharma


Kelebihan Vitamin C Pahang Pharmacy


  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri.
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.


Testimoni Vitamin C Pahang Pharmacy



testimoni vitamin c pahang pharma


Harga Promosi Vitamin C Pahang Pharmacy = RM 55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
PAHANG PHARMA


 

6. PATI IBU PUTIH JANNA LAWA


produk janna lawa

Kelebihan Pati Ibu Putih Janna Lawa


  • Memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jerawat, tompok-tompok penuaan, kedutan halus/kendur serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.
  • Mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama.
  • Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
  • 100% asli, bukan repackaging seperti krim-krim ibu putih lain di pasaran


Testimonial Pati Ibu Putih Janna Lawa


testimoni produk janna lawa

Harga Promosi Pati Ibu Putih Janna Lawa = RM67 (SM), RM71 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
PATI IBU PUTIH JANNA LAWA


7. COLLA JELLY CHRISZEN



colla jelly chriszen

 

Kelebihan Colla Jelly Chriszen


  • Encouraging skin cell regeneration, aiding in the repair of tissues, healing wounds.
  • Efficient in lightening blemishes and acne scars.
  • Protect against free radical damage which can cause sun damage, skin cancer and sunburn.
  • Prevent hyper-pigmentation, age spots and fine lines.
  • Restructure skin’s collagen structure and its ability to retain skin’s firmness, elasticity and smoothness.
  • Suitable Oily or combination skin types that are acne prone.
  • Penetrate deep layers of most skin types to provide additional moisture.


Testimoni Colla Jelly Chriszen



colla jelly chriszen testimoni


Harga Promosi Colla Jelly Chriszen : RM43 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details :
COLLA JELLY CHRISZEN


8. NOUR AIN 3 IN 1


produk nour ain 3 in 1

 

 

Kelebihan Nour Ain 3 in 1


  • Nour Ain Beauty Care –Beauty Soap – Bertindak sebagai agen pembersih, menjadikan kulit gebu & lembut, meredakan pertumbuhan jeragat & jerawat
  • Nour Ain Beauty Care – UV + Foundation – Diperkaya dengan ramuan semulajadi, gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah semulajadi.
  • Nour Ain Beauty Care – Night Cream – Sangat berkesan meredakan, memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat & anti kedutan, menyelesaikan masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela.

Testimoni Nour Ain 3 in 1


testimoni nour ain


Harga Promosi Nour Ain 3 in 1 = RM57 (SM), RM61 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
NOUR AIN 3 IN 1

 

9. PERLA COFFEE


produk perla coffee


Kelebihan Perla Coffee


  • Salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh badan dengan cepat dan efektif
  • Membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama.
  • Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
  • Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & sempurna tanpa cela (flawless)
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu
  • Memulihkan kulit berparut & bermasalah


Testimoni Perla Coffee



testimonial perla coffee

Harga Promosi Perla Coffee = RM53 (SM), RM57 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
PERLA COFFEE

10. OLI CANDY


produk oli candy


Kelebihan Oli Candy


  • Supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi terkini pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun)
  • Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
  • Kulit lebih gebu, lembap & tegang
  • Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
  • Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
  • Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan


Testimoni Oli Candy

testimoni produk oli candy

Harga Promosi OLI Candy = RM57 (SM), RM61 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
OLI CANDY

Berminat untuk mencuba 10 produk kecantikan murah dan terlaris yang disenaraikan di atas, boleh whatsapp nombor yang tertera untuk mendapatkan harga promosi. Kalau nak tawar harga lagi, boleh bodek dengan tuan punya nombor tu okey. Jangan risau, dia tak garang. Mesra pelanggan lagi.


Dan, bukan hanya 10 produk kecantikan murah & terlaris ini sahaja yang dijual. Ada juga produk Dnars Skincare (RM59 SM, RM63 SS), Azanis Scar Serum (RM51 SM, RM55 SS), Babies Blink 5 in 1 (RM44 SM, RM48 SS), Feel Vogue (RM59 SM, RM63 SS), Dianz Vitamin C dan banyak lagi ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan. Jangan risau sebab semua produk yang dijual dijamin OROGINAL tau. Tak baik punya jual produk TAK ORIGINAL. =P


Mengenai status pendaftaran produk oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 10 produk kecantikan di atas, awak semua jangan bimbang sebab produk-produk yang disenaraikan didaftarkan dibawah KKM dan semestinya selamat digunakan. Inshaallah. Untuk membuat semakan pendaftaran produk, boleh dilakukan di www.pharmacy.gov.my.


So, tungga apa lagi awak. Jom kita cantik bersama-sama luls. =D