loading...

10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris di Malaysia

Lambakan produk kecantikan di pasaran membuatkan kaum wanita diluar sana rambang mata untuk memilih produk kecantikan yang paling berkesan & sesuai. Saban hari, ada sahaja produk baru yang muncul. Asalnya kau nak beli produk A, tiba-tiba terberkenan pula dekat produk B yang lagi murah dan testimoni yang meletup. At last, kau tak beli apa-apa pun sebab dilema. –.-


Ada juga yang beli produk kecantikan yang sangat terkenal dengan harga yang mahal tapi tak sesuai dengan awak kemudian menyesal sebab banyak duit dihabiskan. Ada juga yang beli produk murah tapi kesannya sangat cepat. So, sebelum korang nak memilih produk kecantikan yang terbaik, better search dulu testimonial, kelebihan, keburukan & keberkesanan sesuatu produk. Jangan hanya percaya dengan 1 testimoni sahaja tau. Apijol acah-acah pro pulak bab produk kecantikan (hahaha).


Harini nak kongsikan dengan awak semua antara produk kecantikan murah yang terlaris di Malaysia. Ada banyak gila produk kecantikan murah & terlaris sekarang. Aku senaraikan 10 dululah ye. Senarai dibawah ini aku google sendiri je. Penat tau kita google, tengok testimonial diorang, kelebihan produk, semata-mata untuk awak semua. Selamat membuat pilihan yang bijak okey. =D


1. AL RAZI SOAP


sabun al razi

 

Kelebihan Al-Razi Soap


  • Sabun Untuk Kecantikan Kulit Wajah
  • Diperkaya dengan Tea Tree Oil, ekstrak Aloe vera, ekstrak Bawang Putih, Olive Oil & Vitamin C.
  • Formula baru dengan kombinasi herba semulajadi & ramuan terpilih sesuai unuk menghapuskan masalah kulit rakyat Malaysia.
  • Menghilangkan jerawat/parut jerawat
  • Membersih secara mendalam
  • Menghilangkan blackhead & whitehead
  • Mengurangkan masalah pigmentasi
  • Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
  • Menyeragamkan tona kulit tidak sekata
  • Mengurangkan kedutan/penuaan

Testomoni Pengguna Sabun Al Razi


testimoni pengguna sabun al razi

Harga Promosi Sabun Al Razi = RM 44 (SM), RM48 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Credit:
SABUN ALRAZI


2. PEWIIT SOAP



produk pewit soap

 

Kelebihan Pewiit Soap


  • Menghilangkan jerawat biasa & jerawat batu
  • Memudarkan kesan serta parut jerawat
  • Mencerah & memutihkan seluruh wajah
  • Mengecilkan liang pori2
  • Mengekalkan kesihatan kulit muka
  • Muka anda akan berasa lebih segar
  • Melembapkan kulit scra berpanjangan
  • Membuang toksik pada wajah
  • Menghalang pembentukan blackhead & whitehead
  • Mengawal minyak berlebihan dimuka

 

Testimoni Pewiit Soap


pewitt soap testimoni



Harga Promosi Pewiit Soap = RM 38 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)  
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
PEWIIT SOAP

 

3. BVR COLLAGEN


bvr collagen

Kelebihan BVR Collagen


  • Sejenis serbuk collagen asli diadun dengan GLUTATHIONE, APPLE STEM CELL, STRAWBERRY STEM CELL, BUNGA SAKURA, VITAMIN C & VITAMIN E.
  • Merawat masalah kulit dari dalam & luaran
  • Mencegah pertumbuhan jerawat di wajah
  • Menghapuskan jerawat dari dalam
  • Menaikkan seri wajah
  • Awet muda
  • Menegangkan kulit
  • Memutih & mencerahkan kulit
  • Menghilangkan jeragat dari dalam darah dan daging
  • Mencerahkan mata
  • Mencantikkan rambut dan kuku

Testimonial BVR Collagen



testimoni bvr collagen

Harga Promosi BVR Collagen = RM 50 (SM), RM54 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
BVR Collagen


4. DERMANIC TRANSCAPS



dermanic produk

 

Kelebihan Dermanic Transcaps


  • Merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia
  • Memutihkan kulit menjadi putih pink & gebu
  • Menghilangkan parut
  • Mengatasi masalah jerawat serius
  • Menghaluskan kulit
  • Menghalang penghasilan melanin kulit
  • Menutup liang pori muka

 

Testimoni Dermanic Transcaps


testimoni dermanic


Harga Promosi Dermanic Transcaps = RM 52 (SM), RM57 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
Dermanic Transcaps


5. VITAMIN C PAHANG PHARMACY



vitamin c pahang pharma


Kelebihan Vitamin C Pahang Pharmacy


  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri.
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.


Testimoni Vitamin C Pahang Pharmacy



testimoni vitamin c pahang pharma


Harga Promosi Vitamin C Pahang Pharmacy = RM 55 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
PAHANG PHARMA


 

6. PATI IBU PUTIH JANNA LAWA


produk janna lawa

Kelebihan Pati Ibu Putih Janna Lawa


  • Memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jerawat, tompok-tompok penuaan, kedutan halus/kendur serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.
  • Mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama.
  • Memiliki kepekatan 10 kali lebih tinggi untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan
  • 100% asli, bukan repackaging seperti krim-krim ibu putih lain di pasaran


Testimonial Pati Ibu Putih Janna Lawa


testimoni produk janna lawa

Harga Promosi Pati Ibu Putih Janna Lawa = RM67 (SM), RM71 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details :
PATI IBU PUTIH JANNA LAWA


7. COLLA JELLY CHRISZEN



colla jelly chriszen

 

Kelebihan Colla Jelly Chriszen


  • Encouraging skin cell regeneration, aiding in the repair of tissues, healing wounds.
  • Efficient in lightening blemishes and acne scars.
  • Protect against free radical damage which can cause sun damage, skin cancer and sunburn.
  • Prevent hyper-pigmentation, age spots and fine lines.
  • Restructure skin’s collagen structure and its ability to retain skin’s firmness, elasticity and smoothness.
  • Suitable Oily or combination skin types that are acne prone.
  • Penetrate deep layers of most skin types to provide additional moisture.


Testimoni Colla Jelly Chriszen



colla jelly chriszen testimoni


Harga Promosi Colla Jelly Chriszen : RM43 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Whatsapp : 014-5135891
Call/Sms : 010-9868215
Details :
COLLA JELLY CHRISZEN


8. NOUR AIN 3 IN 1


produk nour ain 3 in 1

 

 

Kelebihan Nour Ain 3 in 1


  • Nour Ain Beauty Care –Beauty Soap – Bertindak sebagai agen pembersih, menjadikan kulit gebu & lembut, meredakan pertumbuhan jeragat & jerawat
  • Nour Ain Beauty Care – UV + Foundation – Diperkaya dengan ramuan semulajadi, gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah semulajadi.
  • Nour Ain Beauty Care – Night Cream – Sangat berkesan meredakan, memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat & anti kedutan, menyelesaikan masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela.

Testimoni Nour Ain 3 in 1


testimoni nour ain


Harga Promosi Nour Ain 3 in 1 = RM57 (SM), RM61 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
NOUR AIN 3 IN 1

 

9. PERLA COFFEE


produk perla coffee


Kelebihan Perla Coffee


  • Salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh badan dengan cepat dan efektif
  • Membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama.
  • Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
  • Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & sempurna tanpa cela (flawless)
  • Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1-2 minggu
  • Memulihkan kulit berparut & bermasalah


Testimoni Perla Coffee



testimonial perla coffee

Harga Promosi Perla Coffee = RM53 (SM), RM57 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
PERLA COFFEE

10. OLI CANDY


produk oli candy


Kelebihan Oli Candy


  • Supplement pertama di Malaysia yang menggunakan inovasi terkini pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun)
  • Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
  • Kulit lebih gebu, lembap & tegang
  • Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
  • Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
  • Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan


Testimoni Oli Candy

testimoni produk oli candy

Harga Promosi OLI Candy = RM57 (SM), RM61 (SS) TERMASUK POS
Whatsapp = 014-5135891
Call/Sms = 010-9868215
Details =
OLI CANDY

Berminat untuk mencuba 10 produk kecantikan murah dan terlaris yang disenaraikan di atas, boleh whatsapp nombor yang tertera untuk mendapatkan harga promosi. Kalau nak tawar harga lagi, boleh bodek dengan tuan punya nombor tu okey. Jangan risau, dia tak garang. Mesra pelanggan lagi.


Dan, bukan hanya 10 produk kecantikan murah & terlaris ini sahaja yang dijual. Ada juga produk Dnars Skincare (RM59 SM, RM63 SS), Azanis Scar Serum (RM51 SM, RM55 SS), Babies Blink 5 in 1 (RM44 SM, RM48 SS), Feel Vogue (RM59 SM, RM63 SS), Dianz Vitamin C dan banyak lagi ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan. Jangan risau sebab semua produk yang dijual dijamin OROGINAL tau. Tak baik punya jual produk TAK ORIGINAL. =P


Mengenai status pendaftaran produk oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 10 produk kecantikan di atas, awak semua jangan bimbang sebab produk-produk yang disenaraikan didaftarkan dibawah KKM dan semestinya selamat digunakan. Inshaallah. Untuk membuat semakan pendaftaran produk, boleh dilakukan di www.pharmacy.gov.my.


So, tungga apa lagi awak. Jom kita cantik bersama-sama luls. =D


52 Komen untuk "10 Produk Kecantikan Murah & Terlaris di Malaysia"

dah x berani nak cuba produk online ...

memang banyak produk baru.. yang ada sekarang pun tak termakan..

Hmmmmm, entah la. Too much of products. Kadang-kadang kena be more careful ya!

dah taktau nak makan apa sekarang cuma amalkan vitamin c jer haha

Pastikan mendaftar dengan KKM untuk keselamatan pengguna..

Aq yg keje part time jual produk2 kecantikan ni lagi pening..nak mkn tu nak makan ni sudahnya x mkn pun..berani cuba nour ain je..pastu guna detox dherbs..nak mkn collagen pun x tau yg mana..budak sek pulak yg tnye 'akak collagen apa yg sesuai untk bdak sek?'aq yg bdak U pun x tau nak mkn apa...

Alhamdulillah. .sy makan Dianz Vitamin dah 3 botol..kesannya kulit nampak muda remaja walaupon usia semakin bertambah..

saya dah pakai product blisskinz selama 2 bulan, setakat ni okay pakai, harap harap lepas ni boleh masuk dalam review.

Dermax superskin xde ke?

Admin review slimmewhite pulak.. Jus kurus dan putih mmg awesome feedback n testimoni... 👍🏻👍🏻👍🏻

Blh wasup 0196225344 nk dptkan pelbagai produk luaran n dalaman dgn harga y mampu milik

Sy guna babies blink..Alhamdulillah ok sgt2..nmpk glowing

saya ade guna set Visage essence of beuaty tu..okay sgt..harga pun okay..produk baru tu...

Jom Cuba produk dari Molly Beauty iaitu SE'CANTIK MOLLY SKINCARE... Yang. Berminat nk lebih info tentang produk nie boleh ke fb Molly Beauty official..😊

Produk Dermax Super Sin mmg best.... Saya dah cuba mcm2. Yg ni memang sesuai.... bila dah hbs satu set (2bln lebih thn) saya terus jd agen... nk cuba bleh wasap saya (0125771464)

Tapi try stoap tgk muka jdi ap..

macam mna dgn produk sabun marine essence?

Sekarg sy dh takut nk beli produk dlm ig...sbb semua produk sy beli ..semua hampeh ..sial lh satu pun x jd..

Nk cube magic skincare dr mm..bebas bhn kimia. Slmat.halal..insyaallah kulit flwless n glowing jk konsisten..bole ws 0167088702

Merepek je semua produk kecantikan ni.. Ambik model yg da sedia cantik mmg buat lakulan produk la kan.. Tp kesanya hampeh je..

try stop muka jd kusam..jerawat naik... ;')

Kepada bakal- bakal pengantin tahun 2016 yang masih tercari-cari photographer untuk hari bahagian anda..

Sila lawati dan Like page kami www.facebook.com/bellezzal88. Pelbagai Pakej photografi kami sediakan.

Pakej Serendah Rm250.

Berapa kapsul DERMANIC TRANSCAPS dimakan dalam sehari?

Produk kecantikan yang baik dan bagus harus bebas dari bahan kimia berbahaya. Lebih baik jika menggunakan bahan alami tumbuhan.

Saya ada elergik...prodak apa sesuai untuk saya...kulit kusam sebab hari mengadap matahari...pm 0197456774

Saya ada elergik...prodak apa sesuai untuk saya...kulit kusam sebab hari mengadap matahari...pm 0197456774

Salam...Nak tanya..produk apa yg okay untuk hilangkan parut jerawat?..kan selalu lepas jerawat ada lubang2 kan..mcm mana nak bagi kulit licin balik..nak hilangkan parut yg lubang2 tuu...please reply k..tq

bila sya mkan dianz jerawat naik la knpa eh

Yg sy tahu bl mkn dian it will detox all toxic..klo mnum air kurang toxic xdpt keluar n dy kuar melalui muka tu yg jerawat..

Maaf, saya sekadar bertanya products semua ni, semua macam beli kosmetik timbang tampal nama produk sendiri je. Ada yang cream sama tapi jenama lain. terbeli kosmetik timbang yg sama ke cemane? Pening - pening.

list ni mgikut turutan tahap kberkesanan produk ke @ x?

dapat kt mana statistik ni..yg familiar pn cuma chrizen,nour ain...hahaha

Bole guna product mengandungi gluta.. atau tati skincare.. bole WA 0195612550 untuk info dan harga menarik :) free consultation

kesan parut berlubang mmg susah hilang melainkan buat plastic surgery.. paling murah boleh guna skincare yg bole lightened kan parut2 tu.. :) tp skincare ni kena cuba dlu tfk sesuai tak dgn kulit kita.. tak semuanya sama.. bole WA 0195612550 utk free consultation :)

Da gune slimmewhite...xde kesan pm..bkn gne.sbotol... Tp byk.btol.. Muke... Xde cerah pm.. Malap.je... Hmm.. Tgk dlm promo tu.. Meletops...tp..npe.ngn sy xjd pm... Slim... Sy pntang ikut.. Atkin..

Akak dr...ada produk yg di dlm senarai anda mengandungi racun berjadual..satu lg...mana ada kopi blh buat jd putih kalau x campur dgn bhn tertentu seperti steroid atau traxenamic acid

Sape nk try pakai produk Diamond Gold Skincare? Jom Like page sis https://www.facebook.com/DiamondGoldOri/

utk mengetahui maklumat lanjut mengenai klinik kecantikan boleh melayari website http://www.lookp.com/malaysia/skin-specialist? di sini terdapat semua klinik kecantikan di malaysia

Nk beli yg trbaikk kt farmasi.byk Produk tiruan skng.. kinohitmtsu 6 hari dh nampk kesan..Aku umur 42 baru nk jaga muka.. kinohitmtsu trbaikk serasi...

pernah pakai nourain . then few weeks my skin start rase mcm terbakar bile sapu krim dia lagi sakit then i stop few days after that i start back pakai nanowhite kulit masih ase terbakar,as conclusion kulit jadi gelap n acne makin active till now

sye xberani nak pakai or makan apa pun .. tapi still jer muda hihi..banyak sangat produk kecantikan.. biarla xputih pun xper.. cuma yg saya makan pun produk shaklee jer

mari arr tgk blog sy,.byk produk terkini dan murah murah tau,..
http://srianggunbeauty.blogspot.com

saya guna amyerabeauty. setakat ni alhamdulillah kulit makin ok dan licin + putih pink2.
selalu suggest kat kawan-kawan. ok la alhamdulillah. keluar xpakai makeup pun. pakai bedak muka ja. pun dah nampak okay :)

yg best nye krim malam dia sebab krim malam tu dari ekstrak tomato

good job amyerabeauty

Adik2 tlg jgn guna produk sebarangan. Banyakkan minum air kosong. Makan ulam2, madu. Tepek bedak sejuk. Cuci muka dgn pcuci paling lembut.

I PAKAI DRBEAU JE..SO FAR YANG TU PALING BEST..SKIN OIL LICINKAN KULIT MUKE I..TAHAN LA DALAM 2 BULAN SATU KALI PURCHASE SO JIMAT..

Pleasee jangan guna Tati! Teruk kulit muka kalau berhenti guna!!

Back To Top