Packaging & Harga Baru Azanis Scar Serum

Sebelum ini memang dah ada tulis entry mengenai Azanis Scar Serum. Tapi harini nak bagitahu Azanis scar serum sudah mengeluarkan packaging baru yang lagi hebat, mantap & menarik daripada sebelumnya. Bila packaging baru, harga Azanis Scar Serum pun sudah pasti baru juga. =D Sebelum nak bagitahu harga terbaru Azanis Scar Serum, mari nak cerita sikit mengenai Kehebatan Azanis Scar Serum.

 

 

azanis scar serum harga baru

 

Bagaimana Azanis Scar Serum Bertindak?

 

Azanis scar serum mempunyai 50% lebih antioksidan yang kuat, bahan aktif dan bahan pelembab pada masa yang sama. Sebatian ini bekerja secara sinergi untuk mempercepatkan proses pemulihan kulit berparut anda.Larutan ini akan menolak sel-sel parut ke permukaan paling atas untuk proses penukaran kulit. Kehebatan azanis scar serum akan memberikan anda penghasilan sel-sel normal dalam kuantiti yang luar biasa dan ia akan mengambil alih tempat sel-sel berparut anda. Hasilnya, permukaan kulit berparut anda akan kelihatan lebih pudar, licin dan rata. Paling menakjubkan, perubahan warna, pembengkakan, rekahan halus, gatal , dan kemerahan pada parut luka anda akan turut semakin pulih dari sebelumnya. Ianya dihasilkan daripada sumber semulajadi yang turut akan membekalkan kulit anda dengan vitamin dan protein yang diperlukan. Formulasi ini juga akan menyegarkan serta memulihkan kulit anda secara keseluruhan.

 

 

Masalah kulit yang dapat diatasi oleh Azanis Scar Serum

 

Stretch mark

Stretch marks adalah keadaan kulit yang biasa berkait dengan kehamilan dan juga penambahan berat badan. Ia suatu masalah yang sangat biasa berlaku pada wanita mahupun lelaki. Ia berlaku apabila lapisan tengah kulit terkoyak apabila kulit merenggang terlalu jauh dengan cepat. Akibatnya, akan kelihatan seakan garisan merah keunguan. Selepas beberapa ketika, kemerahan itu akan hilang dan bertukar menjadi seakan garisan putih. Azanis scar serum diformulasi untuk mengurangkan dan juga memperbaiki keadaan kulit yang mengalami regangan ini. Sapukan sedikit azanis scar serum pada stretch marks anda. Gunakan pada waktu pagi dan malam ataupun sekerap yang dirasakan perlu. Ketika kehamilan, ia boleh digunakan bermula pada trimester kedua pada tempat yang biasa berlaku stretch marks. Tindakbalas adalah berbeza mengikut individu.

 

 

Tona kulit tidak sekata

Tona kulit tidak sekata ataupun hiperpigmentasi adalah kesan daripada penghasilan melanin secara berlebihan. Melanin berfungsi memberikan warna kepada kulit dan juga rambut kita. Ia turut melindungi kulit daripada sinaran uv yang merbahaya. Walaubagaimanapun, penghasilan melanin secara berlebihan yang distimulasi oleh pendedahan kepada cahaya matahari secara berlebihan ataupun faktor hormone, boleh menyebabkan tona kulit tidak sekata ini. Azanis Scar Serum membantu memperbaiki keadaan kulit yang mengalami tona kulit tidak sekata ini. Tindakbalas adalah berbeza mengikut individu.

 

 

Kedutan halus

Kedutan halus merupakan antara tanda-tanda paling mudah kelihatan apabila kita semakin meningkat usia. Sapukan sedikit azanis scar serum pada kedutan halus itu sejurus selepas anda mencuci wajah. Anda boleh gunakan pada waktu pagi dan malam atau sekerap yang dirasakan perlu. Apa yang azanis scar serum lakukan adalah membekalkan nutrien untuk membantu kitaran pembaharuan semulajadi kulit anda. Kehebatan serum ini akan membolehkan sel kulit anda kembali ke keadaan asal. Ia akan melicinkan serta menghaluskan kulit anda dan seterusnya mengurankan kedutan halus pada wajah. Azanis scar serum juga bertindak sebagai pelembab yang juga akan memperbaiki tekstur serta tona kulit anda.

 

Kulit kering

Kulit kering sering dialami oleh semua orang tidak kira usia. Apabila kita semakin tua, akan berlaku penurunan yang mendadak pada stratum corneum lipids, iaitu sejenis lemak yang sangat penting dalam struktur dan fungsi setiap sel hidup. Perkara yang sama berlaku pada ceramides (salah satu komponen penting yang membentuk lipid barrier kulit kita). Azanis scar serum membekalkan lapisan minyak semulajadi kulit yang akan membantu mengembalikan fungsi untuk mengekalkan kelembapan. Oleh itu, masalah kulit kering akan boleh diselesaikan dengan sapuan azanis scar serum.

 

 

Untuk mendapatkan Harga Promosi AZANIS SCAR SERUM, RM58 TERMASUK POSTAGE, sila contact


harga baru azanis scar serum_

 

 

Details,

WEBSITE AZANIS SCAR SERUM
6 Komen untuk "Packaging & Harga Baru Azanis Scar Serum"

sesuai bg yang memerlukan

Makin cantik la kulit lepas ni..

packaging cam cantik

Kan dah bagitau atas tu rm58 termasuk pos. tak baca entry betul-betul le tu haha =D

Makin cantik tanpa parut haha =D

Back To Top