Jom layan lagu Ost Lagenda Budak Setan 3 dahulu sebelum menonton filem tersebut di pawagam bermula 11 September 2014 ini. Nanti boleh feeling lebih sikit dalam panggung wayang bila lagu part keluar lagu ost. Takde la tanya orang sebelah, ‘awak, lagu apa nie erk? Best la, macam suara Yuna’ lol.

 

lagenda budak setan 3 gambar

 

Yuna – Bicara (Ost Legenda Budak Setan 3)

 

Ost Legenda Budak Setan 3

 

Mengapa ku berada di sini
Tak mampu ku melangkah pergi
Isi bicaraku hanya kau yang tahu

 

Bicara ku seorang diri
Ku redha jika cinta ini
Hanya sementara lagi walaupun pernah kau berjanji

 

Mengapa ku berada di sini
Tak mampu ku melangkah pergi
Isi bicaraku hanya kau yang tahu

 

Bicara ku seorang diri
Ku redha jika cinta ini
Hanya sementara lagi walaupun pernah kau berjanji

 

Bicara ku seorang diri
Ku redha jika cinta ini
Hanya sementara lagi walaupun pernah kau berjanji

 

 

Yuna – Lautan (Ost Legenda Budak Setan 3)

 

Ost Legenda Budak Setan 3

 

Cinta ini tanda hati
Aku kau yang punya
Siapa sangka kita berdua
Bersama akhirnya

 

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada
Tiada cela engkau sempurna
Yang teristimewa
Seandainya tiada istana
Ku mencintaimu seadanya
Yeah..

 

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada

 

Oh siapa sangka
Cinta yang kita bina
Akhirnya bersemi jua
Oh biarkan
Kerna kini kau ku ada

 

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada

 

Credit:
http://liriklagu.biz/
http://www.lirikbest.com/
http://www.youtube.com/



P/s : Jangan lupa saksikan Filem Lagenda Budak Setan 3 (Kasyah) di pawagam berhampiran anda bermula 11 September 2014.

21 Comments

  1. Erkk! Ade yg ketiga punye? Haha. Nampak ngat ketinggalan. Btw thanks for share. ^_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. novel dia tebal gila kan.. tulisan pulak kecik comel je.

      Delete
  3. Layan Budak Setan 1 je..yang lain belum sempat lagi..done follow u

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom layan Budak Setan 3 11 Sept nie.. hehe.. thanks follow =D

      Delete
  4. belum lagi tgk LBS versi 3 ni
    yg first n 2 tu mmg bez
    nak layan lagu ni jugak..suara yuna bez

    ReplyDelete
    Replies
    1. LBS 3 11 Sept baru keluar la, pegi tengok tau hehe

      Delete
  5. sis x tgk lagi filem ni walapun yg first sbb sis dah baca novelnya yg sgt laris masa sis sweet seventeen gitu ... ahadiat akashah , sape x kenal .

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. nice kan. lama dah Yuna x keluar dengan single malay .. =)

      Delete
  7. cerita ni best..CN follow sini..salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  8. Very soothing...nice song...

    ReplyDelete
  9. Best lagu ni. Btw , Nadia follow sini. ^_^

    ReplyDelete
  10. Ada LBS 3 plak dah? Asal tak tau nie..hahaha..yang pertama n kedua tak layan nikan ketiga.. :)

    ReplyDelete
  11. Salam, haa ade dengar kat radio hari tu, so mcm biasa, Yuna mmg best ;) tntg filemnya pulak, aduhai, yg kedua pun aku belum tgk lagi, alih2 dah ade yg ketiga, kesian aku...T_T

    ReplyDelete
  12. Trus tgk pagi ni.. sweet nyer citer dia

    ReplyDelete
  13. haha. nak dengar ost je sbb minat yuna. cerita macam tak kot. tak minat maya karin. haha

    ReplyDelete