Ost Lagenda Budak Setan 3 (Kasyah)

 

Jom layan lagu Ost Lagenda Budak Setan 3 dahulu sebelum menonton filem tersebut di pawagam bermula 11 September 2014 ini. Nanti boleh feeling lebih sikit dalam panggung wayang bila lagu part keluar lagu ost. Takde la tanya orang sebelah, ‘awak, lagu apa nie erk? Best la, macam suara Yuna’ lol.

 

lagenda budak setan 3 gambar

 

Yuna – Bicara (Ost Legenda Budak Setan 3)

 

Ost Legenda Budak Setan 3

 

Mengapa ku berada di sini
Tak mampu ku melangkah pergi
Isi bicaraku hanya kau yang tahu

 

Bicara ku seorang diri
Ku redha jika cinta ini
Hanya sementara lagi walaupun pernah kau berjanji

 

Mengapa ku berada di sini
Tak mampu ku melangkah pergi
Isi bicaraku hanya kau yang tahu

 

Bicara ku seorang diri
Ku redha jika cinta ini
Hanya sementara lagi walaupun pernah kau berjanji

 

Bicara ku seorang diri
Ku redha jika cinta ini
Hanya sementara lagi walaupun pernah kau berjanji

 

 

Yuna – Lautan (Ost Legenda Budak Setan 3)

 

Ost Legenda Budak Setan 3

 

Cinta ini tanda hati
Aku kau yang punya
Siapa sangka kita berdua
Bersama akhirnya

 

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada
Tiada cela engkau sempurna
Yang teristimewa
Seandainya tiada istana
Ku mencintaimu seadanya
Yeah..

 

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada

 

Oh siapa sangka
Cinta yang kita bina
Akhirnya bersemi jua
Oh biarkan
Kerna kini kau ku ada

 

Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan ribut dan hujan
Datang menduga aku engkau ada
Oh biarkan seluas lautan
Ku renangi jika aku kau perlukan
Oh biarkan kerna aku kau ada

 

Credit:
http://liriklagu.biz/
http://www.lirikbest.com/
http://www.youtube.com/



P/s : Jangan lupa saksikan Filem Lagenda Budak Setan 3 (Kasyah) di pawagam berhampiran anda bermula 11 September 2014.

21 Komen untuk "Ost Lagenda Budak Setan 3 (Kasyah)"

Erkk! Ade yg ketiga punye? Haha. Nampak ngat ketinggalan. Btw thanks for share. ^_^

dulu memang suka baca novel nie

Layan Budak Setan 1 je..yang lain belum sempat lagi..done follow u

http://acikwatie.blogspot.com/

belum lagi tgk LBS versi 3 ni
yg first n 2 tu mmg bez
nak layan lagu ni jugak..suara yuna bez

sis x tgk lagi filem ni walapun yg first sbb sis dah baca novelnya yg sgt laris masa sis sweet seventeen gitu ... ahadiat akashah , sape x kenal .

cerita ni best..CN follow sini..salam perkenalan ;)

Very soothing...nice song...

Best lagu ni. Btw , Nadia follow sini. ^_^

novel dia tebal gila kan.. tulisan pulak kecik comel je.

jom layan Budak Setan 3 11 Sept nie.. hehe.. thanks follow =D

LBS 3 11 Sept baru keluar la, pegi tengok tau hehe

jom tengok sis 11 Sept nie.. heee

nice kan. lama dah Yuna x keluar dengan single malay .. =)

Ada LBS 3 plak dah? Asal tak tau nie..hahaha..yang pertama n kedua tak layan nikan ketiga.. :)

Salam, haa ade dengar kat radio hari tu, so mcm biasa, Yuna mmg best ;) tntg filemnya pulak, aduhai, yg kedua pun aku belum tgk lagi, alih2 dah ade yg ketiga, kesian aku...T_T

Trus tgk pagi ni.. sweet nyer citer dia

haha. nak dengar ost je sbb minat yuna. cerita macam tak kot. tak minat maya karin. haha

Back To Top