GAMBAR ENCIK MIMPI PENYANYI RINDUKANLAH

Hebat betul penangan Encik Mimpi yang menyanyikan Lagu Rindukanlah Ost Drama Playboy Itu Suami Aku. Banyak keyword ‘gambar Encik Mimpi’ masuk blog aku. Nampaknya peminat Encik Mimpi sudah mula tertanya-tanya rupa disebalik topeng yang menutupi muka Encik mimpi.

 

keyword encik mimpi

Boleh dikatakan hampir setiap hari keyword gambar  Encik Mimpi masuk blog aku. So, korang yang gilakan traffik macam aku, apa lagi jom ramai-ramai buat entri pasal Encik Mimpi huahuahua. Tak mustahil suatu hari nanti Encik Mimpi trending di google pulak.

 

Gambar-Gambar Encik Mimpi

 

Untuk tidak mengecewakan peminat Encik Mimpi yang masuk blog aku semata-mata nak tengok rupa Encik Mimpi yang handsome tu (handsome?), aku telah copy gambar-gambar Encik Mimpi di fanpage Encik Mimpi. Mohon copy gambar ye Encik Mimpi hehehehe.

 

gambar encik mimpi rindukanlah

 

gambar encik mimpi

 

encik mimpi atas pentas

 

poster encik mimpi

 

Aku tahu korang mesti tak puas hati sebab tak dapat tengok rupa disebalik topeng Encik Mimpi. Aku pun agak curious sebenarnya akan rupa sebenar Encik Mimpi. Entah-entah dia member satu sekolah dengan aku ke kan. Siapa tahu? Hahaha.

 

Awak yang belum dengar lagu Rindukanlah single pertama Encik Mimpi, bolehlah dengar sekarang di youtube. Lagu ini menjadi siulan anak muda zaman sekarang tau. Orang tempat kerja aku pun ramai yang dah angau dengan lagu ini. Hari-hari duk pasang lagu ini padahal lagu Misha Omar – Untuk Bermimpi pun sedap gila apa hihi. Sempat lagi promote lagu Misha Omar tu. Jangan lupa dengar ye.

 

By the way, keyword gambar Encik Mimpi yang masuk blog aku disebabkan oleh entri Photoshoot Cik Azie & Encik Mimpi. Hebat juga teknik seo aku. Jangan lupa mengikuti blog Encik Mimpi dan like fanpage beliau. Encik Mimpi pun ada blog ok. Blogger. Vlogger. Semualah dia sapu.

 

Blog Encik Mimpi
Fanpage Encik Mimpi
Twitter Encik Mimpi

5 Pengkritik Tegar :

  1. Subhanallah. Memang pemalu betul encik mimpi ni. Kehkehkeh. Mula-mula kenal encik mimpi ni masa main putar video lagu dalam youtube. Lepas encik mimpi terdengar pula vitaminbie. Nanti abang hafiz buat la entri mr. bie pula. Saja bagi cadangan untuk naikkan trafiq abang hafiz. Hee. Lagi pun miza lagi suka mr. bie sebab dia banyak parodie kan lagu kepada ketuhanan. Hee Wallahu A'lam ^_^

    Oh yaa, terima kasih sudi comment kat blog miza ^_^ Harap abang hafiz baca entri tu sampai habis :') Harap dapat berikan manfaat. Maaf takut kalau ada pembaca yang terguris hati. Allah. :'(

    ReplyDelete
  2. hana rasa encik mimpi ni seorang yang handsome. ! tengok dari bentuk rupanya yang bertopeng. haha

    ReplyDelete
  3. bila baca tajuk.. ingatkan ada gambar Encik Mimpi yang tak bertopeng.. huhuh.. rupanya.. gambar yang bertopeng... huhuhu .. agak keciwa ... :D

    ReplyDelete
  4. icha rasa encik mimpi ni handsome sebab icha ni peminat no1 dYE

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...