Senarai Lagu OST Love You Mr Arrogant Akasia TV3


Berikut merupakan Senarai Lagu Ost Drama Love You Mr Arragont yang menggantikan Drama Cinta Jannah di Slot Akasia TV3, Isnin-Khamis 7.00 petang. Drama Love You Mr Arragont merupakan adaptasi dari novel Love You Mr Arragont. Orang cakap novel dia bestseller. Haritu anak buah aku kasi pinjam tapi aku tak sempat baca pun sebab busy sangat agaknya. Hehe
love you mr arrogant

Tetap Menantimu-Nomad (Ost Love You Mr Arragont)

Aku menyedari telah jatuh cinta
Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagia ku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir
Semakin ku bisa untuk menyayangi
Semakin ku bisa untuk mengerti
Dari semua hidupmu yang ku mimpikan
Kan ku hapus semua menjadi indah

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu
Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu
Aku kan tetap menantimu
Sinopsis Love You Mr Arrogant

43 Pengkritik Tegar :

  1. jojo, sape ank buahmu yg ade novel ni?nk pjm gaks.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumaisha Milhan . g la pinjam dgn dia. hahah

      Delete
  2. Teman suka watak gadis bertudung tu.. suka dengar suara dia.. lembut jeaa

    ReplyDelete
  3. Hai... mamamyja datang singgah and follow balik.. best citer nih.. hihik

    ReplyDelete
  4. ok..lagu ni layan..dh siap dload awal2x dah..cume cerita tak layan sbb blik keje penat tak sempat bkak tv dh....

    ReplyDelete
  5. lagu lain ? kan ada bnyak .. nk tau tajuk lagu y lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. i pun nak tau tajuk lagu lain..lagu yg duet tu..

      Delete
  6. dalam cite ni ada satu lagu lain..pempuan nyanyi..lagu ape ek?cam best je..lagu mase die kawin..

    ReplyDelete
  7. dalam cite ni ada satu lagu lain..pempuan nyanyi..lagu ape ek?cam best je..lagu mase die kawin..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. untuk cik aatiq aftini..ada 2 lgu swaktu khwin2..wktu nikah n wktu mjlis resepsi kt rmh mak hero2..tjuk nya ..ku pilih hatimu by ussi feat andhika pratama n the other one is bunga bunga cinta asmirandah feat dude harlino..try search on utube..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tahu lagu time zara menangis dal bilik

      Delete
  11. ade satu lgu lelaki ape yea nme nyerr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. If you're talking bout the 1 in ep 19 tu, it's Ungu-Bila Tiba.

      Delete
  12. ada sesape tahu tak tajuk lagu yg dlm episod semlm time irham nk tgal zara pg jumpa mama dia tu..masa kt kete..best lagu tu tapi tak tahu tajuk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tentang Kita
      by: acha septriasa :D

      Delete
  13. Rasanya ni lagu paling best "SALAHKAH KITA" by Robinhood & Asmirandah :)

    ReplyDelete
  14. Lagu mase irham dengan zara cari baju episod 21 ..please

    ReplyDelete
  15. Aaaa..nk tnye..lagu masa zara cari baju dgn irham episod 21 tdi

    ReplyDelete
    Replies
    1. penyanyi: geisha
      lagu: kamu yang pertama
      kalau tak silap la...

      Delete
  16. ada x lagu lain selain lagu di atas..sya x ingat dkat episod mna tpi yg nyanyi tu group lelaki...

    ReplyDelete
  17. Siapa tahu lagu dlm episod 23...

    ReplyDelete
  18. Ape tajuk lagu dlm episod 23 ye??

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu epispde 23-Geisha-cinta dan benci

      Delete
    2. lagu epispde 23-Geisha-cinta dan benci

      Delete
  19. Sape tahu tajuk lgu mase zara tulis surat utk irham tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pinkan mambo - merindunya

      Delete
  20. Sepa tahu tjuk lagu mase zara tulis surat kat irham tu?

    ReplyDelete
  21. sape tahu lagu pe time zara suruh irham kawin dgn zara yg dia ckp awk tu lelaki saya perempuan,

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan..... yeah zaaaaaaa

    ReplyDelete
  23. sape tau lagu time irham msk blik n mncari cari zara yg dah lari?

    ReplyDelete
  24. Hai.. Nak tanya drama gandingan antara irham dan Zara ni selain love you mr. arrogant ni tajuk aper er, sape tau?
    pls....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...