Senarai Lagu OST Love You Mr Arrogant Akasia TV3


Berikut merupakan Senarai Lagu Ost Drama Love You Mr Arragont yang menggantikan Drama Cinta Jannah di Slot Akasia TV3, Isnin-Khamis 7.00 petang. Drama Love You Mr Arragont merupakan adaptasi dari novel Love You Mr Arragont. Orang cakap novel dia bestseller. Haritu anak buah aku kasi pinjam tapi aku tak sempat baca pun sebab busy sangat agaknya. Hehe
love you mr arrogant

Tetap Menantimu-Nomad (Ost Love You Mr Arragont)

Aku menyedari telah jatuh cinta
Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagia ku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir
Semakin ku bisa untuk menyayangi
Semakin ku bisa untuk mengerti
Dari semua hidupmu yang ku mimpikan
Kan ku hapus semua menjadi indah

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu
Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu
Aku kan tetap menantimu
Sinopsis Love You Mr Arrogant
46 Komen untuk "Senarai Lagu OST Love You Mr Arrogant Akasia TV3"

jojo, sape ank buahmu yg ade novel ni?nk pjm gaks.. :)

Rumaisha Milhan . g la pinjam dgn dia. hahah

Teman suka watak gadis bertudung tu.. suka dengar suara dia.. lembut jeaa

Hai... mamamyja datang singgah and follow balik.. best citer nih.. hihik

ok..lagu ni layan..dh siap dload awal2x dah..cume cerita tak layan sbb blik keje penat tak sempat bkak tv dh....

lagu lain ? kan ada bnyak .. nk tau tajuk lagu y lain

dalam cite ni ada satu lagu lain..pempuan nyanyi..lagu ape ek?cam best je..lagu mase die kawin..

dalam cite ni ada satu lagu lain..pempuan nyanyi..lagu ape ek?cam best je..lagu mase die kawin..

This comment has been removed by the author. - Hapus
This comment has been removed by the author. - Hapus

untuk cik aatiq aftini..ada 2 lgu swaktu khwin2..wktu nikah n wktu mjlis resepsi kt rmh mak hero2..tjuk nya ..ku pilih hatimu by ussi feat andhika pratama n the other one is bunga bunga cinta asmirandah feat dude harlino..try search on utube..

i pun nak tau tajuk lagu lain..lagu yg duet tu..

ade satu lgu lelaki ape yea nme nyerr..

ada sesape tahu tak tajuk lagu yg dlm episod semlm time irham nk tgal zara pg jumpa mama dia tu..masa kt kete..best lagu tu tapi tak tahu tajuk....

If you're talking bout the 1 in ep 19 tu, it's Ungu-Bila Tiba.

Tentang Kita
by: acha septriasa :D

Rasanya ni lagu paling best "SALAHKAH KITA" by Robinhood & Asmirandah :)

Lagu mase irham dengan zara cari baju episod 21 ..please

Aaaa..nk tnye..lagu masa zara cari baju dgn irham episod 21 tdi

penyanyi: geisha
lagu: kamu yang pertama
kalau tak silap la...

ada x lagu lain selain lagu di atas..sya x ingat dkat episod mna tpi yg nyanyi tu group lelaki...

Siapa tahu lagu dlm episod 23...

Ape tajuk lagu dlm episod 23 ye??

lagu epispde 23-Geisha-cinta dan benci

lagu epispde 23-Geisha-cinta dan benci

Sape tahu tajuk lgu mase zara tulis surat utk irham tu?

Sepa tahu tjuk lagu mase zara tulis surat kat irham tu?

pinkan mambo - merindunya

sape tahu lagu pe time zara suruh irham kawin dgn zara yg dia ckp awk tu lelaki saya perempuan,

salam perkenalan..... yeah zaaaaaaa

sape tau lagu time irham msk blik n mncari cari zara yg dah lari?

nak tahu lagu time zara menangis dal bilik

Hai.. Nak tanya drama gandingan antara irham dan Zara ni selain love you mr. arrogant ni tajuk aper er, sape tau?
pls....

Lagu apa eh masa irham masuk bilik cari zara yg dah lari. Apa nama lagu tuh.

Lagu apa eh masa irham masuk bilik cari zara yg dah lari. Apa nama lagu tuh.

Lagu apa eh masa irham masuk bilik cari zara yg dah lari. Apa nama lagu tuh.

Back To Top