Assalamualaikum.

 

statistik blog

 

traffik blog

 

Aku jenis tak ambil kira pun waktu bila paling bagus kalau nak update blog. Aku rasa aku nak update, aku update. kadang-kadang aku update tengah malam sebab tengah malam merupakan waktu free aku. Free dari kelas la. Bukan free dari segala esaiment dan tesis whatsoever.

 

Kalau korang nak ramai pembaca yang baca blog korang bila korang update, better korang check statistik yang aku printscreen di atas tu. Statistik dari blog aku sendiri tu. Sikit je kan traffik blog aku. T.T

 

  • Waktu pejabat merupakan waktu yang paling ramai orang online. Nie duk pejabat buat kerja ke, duduk online nie. :O
  • Waktu malam pun ramai yang online. Lebih-lebih lagi dalam pukul 10-12 malam. Kebanyakan golongan pekerja dan pelajar. Malam kan waktu nak berehat dan bebas dari kelas dan kerja. Eh yeke. Haha. Lantak.

 

tekan nuffnang sekali. =p