WAKTU TERBAIK UPDATE BLOG.

 

Assalamualaikum.

 

statistik blog

 

traffik blog

 

Aku jenis tak ambil kira pun waktu bila paling bagus kalau nak update blog. Aku rasa aku nak update, aku update. kadang-kadang aku update tengah malam sebab tengah malam merupakan waktu free aku. Free dari kelas la. Bukan free dari segala esaiment dan tesis whatsoever.

 

Kalau korang nak ramai pembaca yang baca blog korang bila korang update, better korang check statistik yang aku printscreen di atas tu. Statistik dari blog aku sendiri tu. Sikit je kan traffik blog aku. T.T

 

  • Waktu pejabat merupakan waktu yang paling ramai orang online. Nie duk pejabat buat kerja ke, duduk online nie. :O
  • Waktu malam pun ramai yang online. Lebih-lebih lagi dalam pukul 10-12 malam. Kebanyakan golongan pekerja dan pelajar. Malam kan waktu nak berehat dan bebas dari kelas dan kerja. Eh yeke. Haha. Lantak.

 

tekan nuffnang sekali. =p

12 comments:

  1. betul! sbb tu ak rjin updte time kerja..haha

    ReplyDelete
  2. tinggi kot trafik tu.
    aku punye dalam sekitar 800uv je tiap2 hari.

    ReplyDelete
  3. Aku asal ad idea ja update..nk traffic skit oii..kemain tinnggi

    ReplyDelete
  4. dorang search lirik laguuuuuuuuuuuuuuuuuu! heheee

    ReplyDelete
  5. traffic ko canggih la bro.hehehe..terbaik..

    ReplyDelete
  6. kami suka hati je huhu tp skrg menganggur la katakan nak je taip tiap2 5min haha

    ReplyDelete
  7. fuiyoo ! tingginya trafik ! jeles ni , huuu

    ReplyDelete
  8. huhu kantoi mengular time keje bace blog.. hew2

    ReplyDelete
  9. sket? byk la ni..1kilo lebih UV shari...ak nyer beberapa kerat jer shari T.T

    ReplyDelete
  10. Sy mmg baik hati suka sedekahkan traffik kat org. =p

    Kalau nak traffik boleh la dtg sini selalu nanti sy letak dalam bloglist..


    Takpun cakap je nak masuk dalam bloglist sy.. HAKHAK...


    Kbai .

    ReplyDelete
  11. tinggi woo traffik..memang betul la kol 10 tu memng traffik mencanak..

    ReplyDelete