Trip to Genting Theme Park with Nuffnangers

 

First of all nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Nuffnang kerana anda, saya telah sampai ke Genting untuk kedua kalinya. Kali pertama pada zaman persekolahan haritu oi. Lawatan selepas SPM. Muahahahahahaha. Untuk pengetahuan korang jugak ini merupakan kali pertama aku join event Nuffnang. So tak payah nak hairan dan pelik sangat la kalau kata aku sedikit jakun, pemalu, perasan dan seumpamanya.

Second of all nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Lutfi Syafiq kerana anda telah mengajak aku ke Genting. Siapalah aku Nuffnang nak kasi tiket free ke Genting kan. Aku bukan blogger hebat sangat pun. Picisan sahaja. ;’(

Antara blogger yang join event pada hari tersebut termasuklah mereka-mereka yang sangat hot di bawah.

genting theme park

Aku merupakan orang paling pemalu pada hari berkenaan. Okbai.

Nisa Kay kemain lagi sampai je terus ajak aku bergambar sama-sama. Tahu ah sesaited sangat boleh jumpa aku kan Nisa Kay? Haha.

blogger cun hensem

Muka sesaited Nisa Kay boleh bergambar dengan aku terrr.

blogger cun cantik_genting theme park

Tiga wanita cun di event berkenaan. Pen Merah, Thara Sofian ( nuffies yang dah bersuami, jangan nak mengorat dia pulak) dan Nisa Kay !

Macam-macam indoor dan outdoor activities yang kitorang main. Nak tahu lebih lanjut menatang apa yang kitorang main pergi masuk blog Rayyan atau Uzair sekarang. Mereka punya entri lagi best daripada entri aku yang cakar ayam ini.

Paling best main Genting Sky Venture. Rugi kau Nisa Kay tak main nie ! Hehe.

Overall, event pada hari tersebut memang cukup best sebab semua free dan boleh berkenalan dengan blogger-blogger hebat juga. Sampai terbawa-bawa dalam mimpi bagai tak best ape lagi camtu kan. Haha.

Antara blogger hebat yang join event tersebut ialah Lutfi Syafiq, Nisa Kay, Pen Merah , Rayyan , Uzair , Hamzah Ian , Ruby dan Cik Lily.

4 comments: