Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Showing posts with label Nuffnang. Show all posts
Showing posts with label Nuffnang. Show all posts

19 June 2012

Catman Si Kucing

Catman Si Kucing

  Memandangkan Peter Parker dah jadi spiderman kan, saya pulak nak jadi catman . Kalau diberi peluang, saya memang nak sangat jadi catman...

6 June 2012

Madagascar 3 Europes Most Wanted Premiere Screening

Madagascar 3 Europes Most Wanted Premiere Screening

  Hello peeps ! *lambai lambai tangan*   Semalam aku berkesempatan menonton Premiere Screening Madagascar 3 Europes Most Wanted . Terima ...

26 May 2012

My Favourite Animal Pal in Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

My Favourite Animal Pal in Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

  Sekuel Madagascar kembali lagi. Aku yakin pasti peminat Alex the Lion tak sabar nak tengok dia beraksi dalam Madagascar 3 kan? Atau nak...

6 May 2012

Trip to Genting Theme Park with Nuffnangers

Trip to Genting Theme Park with Nuffnangers

  First of all nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Nuffnang kerana anda, saya telah sampai ke Genting untuk kedua kalinya. Kali pertama...