Sila Baca betul-betul tajuk entri. Bukan Puteri Sarah Liyana ok tapi Sarah Liyana sahaja. Hehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehe.. Ok, cukup gelakkan diri sendiri!!

sarah liyana

Gambar di atas merupakan tuan empunya nama Sarah Liyana. Sarah Liyana merupakan artis Youtube yang boleh dikatakan femes jugak la.

Walaupun video beliau takdelah mencapai puluh-puluh ribu pageviews tapi masih boleh dibanggakan suaranya yang sedap dan merdu serta keberanian beliau menghasilkan cover yang sangat BEST!!!

Penampilan Sarah Liyana yang sopan bertudung juga sangat COOL mata memandang.

sarah_liyana

Kebanyakan lagu yang beliau cover dimainkan dengan alunan piano yang sangat BEST!!!

Antara lagu yang Sarah Liyana cover dan dah empatblas kali aku replay adalah lagu di bawah

Sarah Liyana mampu nyanyikan lagu cover dia atas dengan sangat merdu walaupun lagu di atas merupakan lagu asal oleh Exist.

Terus aku rasa nak karaoke lagu Mengintai Dari Tirai Kamar nie nak tiru versi Sarah Liyana jugak. Saya nak jugak. Haha.

Sarah Liyana telah memuatkan 33 video beliau kat You Tube sana. Selamat menonton dan mendengar suara merdu Sarah Liyana ok? Hihi.

15 Comments

  1. comel pun comel.
    suara pun ngancam :p

    ReplyDelete
  2. first time tengok beliau.. nampak sangat saye bukan kaki youtube kan. ahaksss.... =P

    ReplyDelete
  3. suara dia besar tapi sedap.. ><

    ReplyDelete
  4. mengintai dari tirai kamar? best kot lagu tuh

    ReplyDelete
  5. waiting for ur cover.. aci tak?kui3

    ReplyDelete
  6. Cis.. Sume nk jd retisss youtube... Ciss..

    ReplyDelete
  7. berlambak2 artis youtube.. haihh -__-

    ReplyDelete
  8. taw tkpe suara die power kott.. berulang kali dengor lagu mengintai dari tirai kamar tu haaa mndayu2 huhu

    ReplyDelete
  9. sedap gak la lagu dia.

    p/s tahniah tersenarai untuk bulan februari

    ReplyDelete
  10. leh tahan gak suara dak ni,,,

    ReplyDelete
  11. baru tau bro..takpe meh sini nak dgr suara lunak gadis ni..hehehee

    ReplyDelete