Derak Bersama Set-Set Blogger

Tajuk entri tak boleh loghat lagi ke? Herher.

Fahamkah anda tajuk entri ini?

Derak? Set ?? Ape nie ape nie?

Para pembaca sekalian, derak dalam bahasa bakunya ialah berjalan-jalan manakala set pula bolehlah didefinisikan sebagai geng.

Maka fahamlah anda tajuk entri di atas kan? Sila angguk laju-laju.

Dah lama tak keluar dengan set-set blogger Kuala Terengganu. Kebetulan sekarang musim cuti semester. Kami mengambil peluang keemasan ini untuk keluar derak di Pantai Teluk Ketapang. Kenapa Pantai Teluk Ketapang? Sebab kami nak mentekedarah sotong celup tepung.

Kelihatan Eyda n the geng telah menunggu aku dan Jaja di warung Pok Awang. Sory guyz lambat. Traffic jam! Hoho.

makan                   Pandai aku main cantum-cantum gambar kan? Bangga!

Ramai orang kat warung Pok Awang. Pok Awang pulak tak senang duduk sebab layan pelanggan beliau yang ramai. Kitorang punya makanan pun lambat gila sampai.

Lepas kitorang mentekedarah 3 pinggan sotong celup tepung, 2 pinggan udang celup tepung, keropok goreng dan ABC, kami pun terus bergerak ke pantai. Nak photoshoot jap!

Oh Jaja, terima kasih daun keladi sebab belanja kitorang. Sesungguhnya kami selaku student universiti tidak  berduit. Harhar.

beach Bercanda di batuan pantai.
cc: Jaja, Azie cheesy, Asma Bluppy, Eyda, Eddy Triggy,Sya Hyo Soon dan Mat Hensem!

sunset (2)03.09.2011? Eh ? Cantik kan pemandangan matahari terbenam. Sunset! Cuba ko cari mana muka aku. Nampak?! Harhar. Hitam legam supo bangla!

romantik

Jaja dan Jojo

beachEh? Tibe Jaja bertukar rupa! Okbai

Terima kasih kepada semua blogger yang terlibat dalam aktiviti derak pada petang itu.

22 Komen untuk "Derak Bersama Set-Set Blogger"

dok supo bangla? wakkaka.
hai jojo :)

thanks luangkan masa.. lalala

ok.gambar last paling cun.auwwww.

weh....x ajok aku....haha

aiks??? siapakah gerangan dlm pic last tu?? pndai doh HH skram=p

untunglahh lepak ngan bloggerrrr...

pejol dah putihhh!!! hahahaha... =P

untunglahhhhh jenjalannnnnnnnnnnnnnnnn

supo bangla la dila. x paham ke? haiii..

triggy. peminat nak jmpa x kan nak tolak.. harhar.:P

Syazwan: mai la Ganu. Leh blanje set-set makang!

fara: Hehe.Dtg La Ganu. :)

iza : Haha.. Macehh!!

Azwan: Lau aku ajok, nak ke mung jOin? lenkali aku ajok!

Asma : Laaaa, kan 2 kak Jah. ye boleh bertukar. Warhaha

Cik kupu-kupu : Kan? Len kali cik kupu-kupu jOin laa..

Yad'z: Gunalah produk Syurah!!

This comment has been removed by the author. - Hapus

HYE SI KUCING HITAM ! ;pp

see you again ya . miss korang !

Sedak ngat. Ni baru blogger Ganu.
Aku sokong dari jauh pih! Hahaha.

Pijoe:haha...berfikir panjang.Malu.

hai jojo hitam legam supo bangla. haha emy tak ckp tau! copy ayat jojo je! :)

waa x ajak
dh lama xmakang sotong celup tepung

hahaha cmne kakjah leh bertukar rupe tuh.. tenkiuu le ke kakjah.. hehe

yeke.. dop ajok pung... huhu..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

untungggg laa dapat jumpe blogger .. nak2 dapat jumpe Sya Hyo-Sonn tu kan ? :p bile mase kak fiza transform ? tak mcm kak fiza langsung = ='

pergghhhh pergghh derak tak ajak muahahaha

Back To Top