Assalamualaikum w.b.t

Sape cakap anda lelaki tak hensem dan tampan apabila berkata mata??

Sapa cakap buruk dan nak muntah apabila tengok anda lelaki memakai kacamata apabila keluar jenjalan??

Kepada mereka yang cakap camtu kat lelaki yang berkaca mata tak kira la kacamata ape sekalipun, anda salah menilai kami kerana bukti yang menunjukkan kami tampan dan hensem apabila berkacamata terserlah sekali pada gambar2 perasan hensem di bawah. Sila perhatikan dengan teliti ok.

koya lagi
Bergaya dengan kacamata ‘rayBans’ kepunyaan  abg dengan rupa paras yang masih suci dan penuh cahaya keimanan. Hensem gilerr kan kan ??  *silamuntah.

 

DSC00158
Bergaya dengan kacamata pinjaman di bilik karaoke

DSC00180
Bergaya dengan kacamata pinjaman jugak di Malam Percikan Seni

DSC00357
Bergaya dengan kacamata ‘RayBans’ yang ditemui di dalam bilik. Berlatarbelakangkan keadaan bilik yang sesak dengan mood ‘greyscale’ serta bercap hitam.

DSC00401
Bergaya dengan kacamata ‘skema’ yang sering dipakai golongan student. Gaya seperti seorang student yang bijak pandai dan cemerlang kan? Miahahahaha

pjoe3
Masih mampu bergaya dengan kacamata sebelah yang terjumpa di rumah. Gaya seperti lanun yang hensem dan tampan. *pengsan

pjoespek
N last but not least, bergaya dengan kacamata pinjaman jugak. Gaya ala-ala model kacamata yang sedang bersantai dengan rupa paras bujur sirih dan hidung mancung pujaan ramai. *koma.

P/S : Kepada lelaki di luar sana, jangan takut untuk bergaya seperti gambar2 hebat di atas. Dengan gaya anda seperti di atas, haruslah ramai awek-awek akan terpikat dengan ketampanan dan ke’stylo’an anda yang terserlah itu. *Perasan.

PERINGATAN : Anda tidak digalakkan berkacamata seperti diatas apabila menghadiri kelas , kuliah , tutorial , taklimat , atau majlis formal lain. Tak elok punyerr. Sebab ape tak elok??? Takut anda mungkin secara spontan melafazkan kata-kata seperti di bawah :-

“ Eh kenapa gelap jea nie keadaan sekeliling???  Tolong bukak lampu plisss”