OH LELAKI : Ketampanan dan Kehenseman Korang Terserlah Apabila Berkaca Mata Hitam

 

Assalamualaikum w.b.t

Sape cakap anda lelaki tak hensem dan tampan apabila berkata mata??

Sapa cakap buruk dan nak muntah apabila tengok anda lelaki memakai kacamata apabila keluar jenjalan??

Kepada mereka yang cakap camtu kat lelaki yang berkaca mata tak kira la kacamata ape sekalipun, anda salah menilai kami kerana bukti yang menunjukkan kami tampan dan hensem apabila berkacamata terserlah sekali pada gambar2 perasan hensem di bawah. Sila perhatikan dengan teliti ok.

koya lagi
Bergaya dengan kacamata ‘rayBans’ kepunyaan  abg dengan rupa paras yang masih suci dan penuh cahaya keimanan. Hensem gilerr kan kan ??  *silamuntah.

 

DSC00158
Bergaya dengan kacamata pinjaman di bilik karaoke

DSC00180
Bergaya dengan kacamata pinjaman jugak di Malam Percikan Seni

DSC00357
Bergaya dengan kacamata ‘RayBans’ yang ditemui di dalam bilik. Berlatarbelakangkan keadaan bilik yang sesak dengan mood ‘greyscale’ serta bercap hitam.

DSC00401
Bergaya dengan kacamata ‘skema’ yang sering dipakai golongan student. Gaya seperti seorang student yang bijak pandai dan cemerlang kan? Miahahahaha

pjoe3
Masih mampu bergaya dengan kacamata sebelah yang terjumpa di rumah. Gaya seperti lanun yang hensem dan tampan. *pengsan

pjoespek
N last but not least, bergaya dengan kacamata pinjaman jugak. Gaya ala-ala model kacamata yang sedang bersantai dengan rupa paras bujur sirih dan hidung mancung pujaan ramai. *koma.

P/S : Kepada lelaki di luar sana, jangan takut untuk bergaya seperti gambar2 hebat di atas. Dengan gaya anda seperti di atas, haruslah ramai awek-awek akan terpikat dengan ketampanan dan ke’stylo’an anda yang terserlah itu. *Perasan.

PERINGATAN : Anda tidak digalakkan berkacamata seperti diatas apabila menghadiri kelas , kuliah , tutorial , taklimat , atau majlis formal lain. Tak elok punyerr. Sebab ape tak elok??? Takut anda mungkin secara spontan melafazkan kata-kata seperti di bawah :-

“ Eh kenapa gelap jea nie keadaan sekeliling???  Tolong bukak lampu plisss”

20 comments:

  1. kesimpulannya lelaki mmg kacak ble brcermin mata tetapi dengan syarat haruslah dipinjam atau dijumpai hehehe :P
    HH mmg smart, kalo da hensem pakai ape pun hensem hee
    *erkkk td rasa cm nak koma tp oke da :) haha

    ReplyDelete
  2. patot i rase ensem je bila pakai spek itam..hahaha

    ReplyDelete
  3. apa ni....banyak yang pinjam je....haha....

    nak suruh orang puji dia hensem dan tampan bila berkacamata le tu....hikhik XD

    ReplyDelete
  4. hahaah aku tak suka pakai glasses. org ckp aku nmpk cm btol2 retisss. wahaahaah

    ReplyDelete
  5. haha..aku nak wayfarer satu..bak sebijik..

    ReplyDelete
  6. hensem la tu pakai glasses...:)

    ReplyDelete
  7. hahahaha.... hh.. patut baca entry fyka... :P

    entry fyka

    ReplyDelete
  8. abammmm gojesss.... auwww auewwww

    ReplyDelete
  9. ...uiiii....kacaknya...dalam bilik karaoke pOng pakai spec itang...x agak2...hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. HH kalo xpakai kaca mata pun dah smart dah.. hehe

    ReplyDelete
  11. saya pown encem jugak la.... coz im speaky... :P

    ReplyDelete
  12. pengsan
    muntah

    HH psiko :P

    ReplyDelete
  13. fuyo.
    nsem3.
    lagi3 bila pakai spek pinjam
    :P

    ReplyDelete
  14. Kalau perempuan pakai mesti kacak kan? Hahaha.

    ReplyDelete
  15. Wowwww wallpaper fon saya lah gambar tuuu handsome sangat jangan marah okkkk..

    ReplyDelete
  16. Wowwwq handsome samgattt lah you terpikat ana disini gurau je tapi kenyataan memang handsome gilerrr

    ReplyDelete
  17. Handsome boyyy

    ReplyDelete