Losyen Membakar Lemak Berkesan Untuk Kuruskan Badan

Aku nak bagitau korang satu berita gembira nie hehe. Sepanjang hampir dua tahun aku bekerja di company sekarang, berat aku dah naik almost 10kg. Alhamdulillah. Sekarang berat aku 60kg dah setelah sekian lama aku stress sebab selalu under weight. Perut aku pun dah membuncit and dah kelihatan double chin jugak diwajahku yang sebelum nie cekung and V shape –.- gimana nie woi haha.

Bagi mengatasi masalah perut buncit & double chin yang nampaknya semakin berleluasa, aku ada juga mencuba beberapa produk membakar lemak di pasaran antaranya Losyen Effenzee Myracle Lotion. Losyen ini telah terjual kira-kira 12,000 unit dalam tempoh kurang sebulan sejak ia mula dipasarkan pada hujung tahun lepas. Power kan? WOW sangat! \0/

dav

Aku lebih suka produk membakar lemak jenis losyen sebab bagi aku produk losyen macam nie senang untuk digunakan. Sapu je dekat tempat mana yang korang nak contohnya di perut, peha, double chin or etc tiga kali sehari then tunggu resultnya. Kan senang tu. Nak lagi cepat kesannya, buatlah exercise sikit, jaga makan, and sapu losyen Effenzee Myracle Lotion nie lima kali sehari terus terutamanya after korang exercise. =D

kebaikan Effenzee Myracle Lotion


Actually banyak sangat kebaikan losyen Effenzee Myracle nie. Antaranya,
  • Melangsingkan badan
  • Mengatasi masalah bau badan
  • Menjadikan kulit lebih tegang dan membantu memudarkan parut jerawat
  • Membantu proses pembakaran lemak
  • Bersifat sejuk dan mudah meresap ke permukaan kulit
  • Berbau wangi dan tidak melekit
  • membantu mendapatkan efek V pada dagu
  • Sesuai digunakan oleh semua golongan pengguna seawal bayi sehinggalah orang dewasa
  • Bagi wanita yang sedang berpantang, membantu untuk mendapatkan kembali bentuk badan mereka.
  • Semestinya lulus KKM ye. So jangan takut untuk mencuba.

sdr

Kandungan Effenzee Myracle Lotion


Terdapat lima bahan utama di dalam Effenzee Myracle Lotion yang berkesan untuk mengatasi masalah kegemukan and banyak lagi masalah kesihatan yang lain. Lima kandungan utama tersebut ialah,
  • Minyak jojoba
  • Argan
  • Zaitun
  • Kolagen
  • Vegatol ivy

kandungan losyen effenzee


Cara Penggunaan Effenzee Myracle Lotion


Mengenai cara penggunaan pula, korang just sapukan je dekat bahagian badan korang yang berisiko, pada waktu pagi dan malam. Untuk best result, sapukan 3 kali sehari. Untuk result yang lagi best, after exercise or workout, korang apply lah losyen nie sekali yer. Gerenti terbakar lemak berlebihan korang tu. Losyen nie pulak bila disapu rasa sejuk and nyaman je.

dav

Testimoni Effenzee Myracle Lotion


Berikut feedback positif dari pengguna-pengguna Effenzee Myracle Lotion yang aku ambil dari website diorang.

testimoni losyen kurus effenzee lotion


testimoni effenzee myracle lotion kurus


losyen membakar lemak berkesan


testimoni losyen kuruskan badan berkesan

Actually banyak sangat testimoni positif dari pengguna Losyen Effenzee Myracle nie tau. Korang boleh baca sendiri di website diorang.

sdr


Untuk maklumat lanjut/ingin mencuba Effenzee Myracle Lotion, korang boleh contact diorang di,
Instagram : https://www.instagram.com/effenzee_official/
Facebook : https://www.facebook.com/effenzee/
Whatsapp : www.wasap.my/+601111384331

Selamat mencuba guys. Jomlah kita slim sama-sama!
9 Komen untuk "Losyen Membakar Lemak Berkesan Untuk Kuruskan Badan"

Wow , macam nice je , boleh laa saya rekomen kat kawan saya ni, dia pon memang cari losyen bakar lemak macam ni.

ha... kalu leh leh kempitkan perut tu yg syok bg mak budak cam akak ni... hehe

boleh try nih untuk dapatkan efek v pada dagu. hehe

bagus2
boleh try nih kempiskan perut
hehe

Boleh ler kot membantu misi berkebaya di aidilfitri... Hahaha...

Menariknya produk nie.. =)

Penggunaan yang konsisten , kna warm up .. jaga pemakanan ..insyaAllah hasilnya akan berjaya

Satu lagi alternatif utk kuruskn bdn

Back To Top