Harini aku ada informasi baru yang nak dikongsikan dengan korang semua especially kaki shopping. Tak kisahlah korang nak shopping apa sekalipun. Shopping pakaian, perabot, peralatan rumah, gadget, and untuk korang kaki travel and nak booking hotel pun sama tau! Siapa kaki shopping online tu kita geng. Almost setiap bulan kot aku shopping online. Kalau tak shopping pun, aku window shopping je haha. Matilanak. 

 

banner paylesser

 

Ada satu laman web ini diorang nak kasi diskaun, kupon & voucer percuma untuk korang shopping online. Aku ulang lagi sekali, PERCUMA okey! Macamana nak dapatkan diskaun and coupon percuma itu? Cepat pergi buka website Paylesser Malaysia sekarang  jugak. Why-lah baru sekarang aku tahu kewujudan website nie. Sadis betul. T_T

 

Di paylesser nie ada bermacam jenama online yang terkemuka antaranya :-

- Lazada

- Zalora

- Fashion Valet

- Go Shop

- Lelong

- Hotels.com

- Agoda

- Expedia

- HomeAway Malaysia

 

Once dah masuk website Paylesser, korang dah boleh start shopping item apa yang korang nak. Contoh korang nak shopping barang dari Lazada, tekan je item pilihan korang then nanti akan keluar senarai coupon or diskaun yang available. Copy code coupon/diskaun and pastekan di website Lazada (biasanya sebelum membuat pembayaran anda diminta memasukkan coupon code jika ada). Siap! Mudah dah senang kan.

 

Untuk kaki travel or korang yang selalu outstation, macam-macam kupon & diskaun hotel yang menarik yang akan korang dapat. Dah boleh berjimat semasa travel kan? Tak caya boleh tengok gambar printscreen dekat bawah nie haa.

 

hotel diskaun code paylesser

 

Printscreen dibawah ini pula antara Coupon yang available dari HomeAway Malaysia (salah satu website booking hotel popular). Korang boleh dapatkan Homeaway exclusive coupon ini hanya di Paylesser Malaysia. \0/

 

paylesser.homeaway coupon

 

Lepasnie boleh la shopping online menggunakan coupon & diskaun di Paylesser kan. Sambil shopping pun boleh berjimat tau. Bak kata Paylesser – Why Pay More? Hehe. Okeylah nak sambung cari coupon free kejap di Paylesser.\0/

0 Comments